Turkan88'in Diyet Günlüğü

tarçını önerirler aslında hep tatlı krizi için. sütle yada elmanın üstüne tarçın serperek yiyebilirsin canım ama ben hiç denemedim.

canım boyun kaç aslında 58 çok iyi bir rakam ama hala 38 olmuyor ilginç. çok kısa değilim demişsin. ben şuan 65 im ve bazı 38 ler olmaya başladı.

bana 38 bol bile geliyor bazı kıyafetlerimde bu arada sakın her gün tartılma bak vallahı moralin bozulu arzucuğum ne gereği var haftada 1 tartılıyoruz işte topikçe canım

bana 38 bol bile geliyor bazı kıyafetlerimde bu arada sakın her gün tartılma bak vallahı moralin bozulu arzucuğum ne gereği var haftada 1 tartılıyoruz işte topikçe canım

evet ya bunun farkındayım geçen hafta bu yüzden zaten kilo veremedim. her sabah eksilmediğimi gördükçe ufak kaçamaklar yaptım gün içinde. artık baskülü kaldırıcam yüksek bir yere yoksa dayanamam yine tartılrım.

grup dağılmadı canım hepimiz burdayız arada işlerimiz olbiliyor canım

kızlar bugün biraz yoğun
öğle menümü yazamadım ondan
bir kepçe tarhana çorbası 3 kaşık patlıcan kabak yemeği 1 kase yoğurt
bide 5-6 tane erik yedim

nurgülüm bende bu aralar yoğunum ama az da olsa uğramaya ,menümü yazmaya calışıyorum tatlım

benim evde step aletim var onla yapıyorum tamamen kalça ve baseni çalıstırıyor tam benlik çok güzel ne zamandır kilere kaldırmıstım artık çıkarıp yapıyorum keske daha önceden yapmaya baslasaydım ip atlayacağıma ayaklarımı mahvetti ip yaa

arzucuğum dikkat etimde özgür ve amoretta 2 gündür yoklar kilo bildirimi de yapmadılar öyle değil mi canım?

canım boyum 1.67 ama olmuyor işte neden anlamıyorum
geçenlerde etek denedim dar geldi dün nişan için kıyafet baktım 38 yine göğüsten dar geldi
bende anlamıyorum inan neden olmadığını

tarçın benim midemi kazındırıyor tatlı isteğimi de hiç bastırmıyor
bugün bir dilim baklava yedim bana mısın demedi tatlıyı aklımdan çıkaramıyorum

boylarımız hemen hemen aynı seninle ama bana hala 38 dar geliyor
offf offff bel,göbek bölgem beni öldürecek göğüsleride unutmamak lazım

yaa kızlarrr ben geldim misafirim vardı uğrayamadım Hümeyracığım belki iri kemiklisindir acaba ondan mı ben senden kiloluyum ama 38 giyorum nasıl oluyor anlamadım gercekten

evet canım ne yazıkki iri kemikliyim
hiçbir zaman çıtı pıtı bi kız olamadım

arzucuğum dikkat etimde özgür ve amoretta 2 gündür yoklar kilo bildirimi de yapmadılar öyle değil mi canım?
evet canım ozgur du galiba hamilelik şüphem var falan diyordu öyle bişeymi acaba bilmiyorum.
canım boyum 1.67 ama olmuyor işte neden anlamıyorum
geçenlerde etek denedim dar geldi dün nişan için kıyafet baktım 38 yine göğüsten dar geldi
bende anlamıyorum inan neden olmadığını

nişan ne zaman canım az mı kaldı birde bu kadar sıkma kendini ya panik gördüm seni

evet canım ozgur du galiba hamilelik şüphem var falan diyordu öyle bişeymi acaba bilmiyorum.

nişan ne zaman canım az mı kaldı birde bu kadar sıkma kendini ya panik gördüm seni

canım tammuzun 2.haftası inşallah
canım sıkıldı çok hala 38 olmuyor topikte herkesler 38e girmiş bi ben giremedim

canım tammuzun 2.haftası inşallah
canım sıkıldı çok hala 38 olmuyor topikte herkesler 38e girmiş bi ben giremedim
daha neredeyse 2 aya yakın bir süren var önünde. 2 ayda ne kilolar verilir sen merak etme. yeter ki motivasyonunu kaybetme

selam güzellikler
sabah erken saatte kalktım ders çalıştım kahvaltı yapacaktım bi bakam dedim ama kimsecikler uğramamış daha :44:
kahvaltı da kfleks ve süt var
epey kfleks ve süt aldım bunlar bitene kadar sabah akşam devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…