tarçını önerirler aslında hep tatlı krizi için. sütle yada elmanın üstüne tarçın serperek yiyebilirsin canım ama ben hiç denemedim.evet
bende epey sayfa olmuştur diye bi girdim kimse bişey yazmamış
türkan gitti grup dağıldı
benim diyette güme gitmek üzere her şeyden yiyesim var
regl oldum tatlı gözümün önünde dönüyor resmen bu krizi atlatmam lazım ama nasıl
58.8 i gördüm ama hala 38 bedenin içine tam giremiyorum
boyumda çok kısa değil ama olmuyor işteee bu gidişle bana 55 bile yetmeyecek vallahi çok üzülüyorum kızlar yaaa
belim incelmiyor göğüsler desen maşallahı var offf bunalıma gircem bennn
editör değiştirmiş olabiir canım
tarçını önerirler aslında hep tatlı krizi için. sütle yada elmanın üstüne tarçın serperek yiyebilirsin canım ama ben hiç denemedim.
canım boyun kaç aslında 58 çok iyi bir rakam ama hala 38 olmuyor ilginç. çok kısa değilim demişsin. ben şuan 65 im ve bazı 38 ler olmaya başladı.
herkes çok yoğun herhalde kimse uğramıyo buraya... türkaaaaan nerdesin
bana 38 bol bile geliyor bazı kıyafetlerimde bu arada sakın her gün tartılma bak vallahı moralin bozulu arzucuğum ne gereği var haftada 1 tartılıyoruz işte topikçe canım
evet
bende epey sayfa olmuştur diye bi girdim kimse bişey yazmamış
türkan gitti grup dağıldı
benim diyette güme gitmek üzere her şeyden yiyesim var
regl oldum tatlı gözümün önünde dönüyor resmen bu krizi atlatmam lazım ama nasıl
herkes çok yoğun herhalde kimse uğramıyo buraya... türkaaaaan nerdesin
kızlar bugün biraz yoğun
öğle menümü yazamadım ondan
bir kepçe tarhana çorbası 3 kaşık patlıcan kabak yemeği 1 kase yoğurt
bide 5-6 tane erik yedim
kızlar bu step programını nerden bakıp yapabilirim.sabah 6 30da yürüyüşe gittik kuzenlerimle geldikden sonra uyudum uyandım ama hala ayılamadım dengem bozuldu akşam gene gidicez spora spor spor diye ölcez yakındır
tarçını önerirler aslında hep tatlı krizi için. sütle yada elmanın üstüne tarçın serperek yiyebilirsin canım ama ben hiç denemedim.
canım boyun kaç aslında 58 çok iyi bir rakam ama hala 38 olmuyor ilginç. çok kısa değilim demişsin. ben şuan 65 im ve bazı 38 ler olmaya başladı.
bana 38 bol bile geliyor bazı kıyafetlerimde bu arada sakın her gün tartılma bak vallahı moralin bozulu arzucuğum ne gereği var haftada 1 tartılıyoruz işte topikçe canım
yaa kızlarrr ben geldim misafirim vardı uğrayamadım Hümeyracığım belki iri kemiklisindir acaba ondan mı ben senden kiloluyum ama 38 giyorum nasıl oluyor anlamadım gercekten
evet canım ozgur du galiba hamilelik şüphem var falan diyordu öyle bişeymi acaba bilmiyorum.arzucuğum dikkat etimde özgür ve amoretta 2 gündür yoklar kilo bildirimi de yapmadılar öyle değil mi canım?
canım boyum 1.67 ama olmuyor işte neden anlamıyorum
geçenlerde etek denedim dar geldi dün nişan için kıyafet baktım 38 yine göğüsten dar geldi
bende anlamıyorum inan neden olmadığını
evet canım ozgur du galiba hamilelik şüphem var falan diyordu öyle bişeymi acaba bilmiyorum.
nişan ne zaman canım az mı kaldı birde bu kadar sıkma kendini ya panik gördüm seni
daha neredeyse 2 aya yakın bir süren var önünde. 2 ayda ne kilolar verilir sen merak etme. yeter ki motivasyonunu kaybetmecanım tammuzun 2.haftası inşallah
canım sıkıldı çok hala 38 olmuyor topikte herkesler 38e girmiş bi ben giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?