Turkan88'in Diyet Günlüğü

özlem 2 gündür yapıyorum su çizelgeyi oluyorda ancak çizelge bölümüne de yapıştırıyorum kaydettikten sonra bu çizelge öngörulen formatta değildir diye sürekli uyarı veriyor anlamadım bunu ben

kızceler akşam yemeğimi de yedim sporumu da yaptım şimdi elimde yesil çay var 3.kupam bugün neyse ben gideyim bariiiiitek basıma konusuyomus gibi oluyorum yahuuu

offf kizlr bu ara hic spor yapamiyorum yaa durmadan bi bas donmesi yasiyorum...sigortaya basvurduk daha ses cikmadi onay alirsam hemen dr a gidecegim..hic spor falan yapamiyorum cok halsizim..

bugun arkadasin kizlarinin dogumgunu vardi.1 tanecik sarma yedim..tabagin gerisini kizlara yedirdim.az yiyorum ama veremiyorum biktim valla birakagim zaten diyet olayinida..

hayır sakın bırakma arada böyle yapar vücut direnir sen daha güçlü çık tamam mı?Bu arada çookk geçmiş olsun hamile olabilr misin acaba canım?

kızlaarrrr neler oluyor niye kimse yokkkkkk çok üzülüyorum böyle yaptığınızda yahu hen menümü yazayım sabah:1 kepek ekmeği,1 sekersiz çay,kkpeynir,1 çay jasığı bal
30 dak.step
2 yesil çay
öğle:1 tabak karnıbahar yemeği,1 bardak ayran olcak
akşamı ise belli olunca yazarım kızceler

kızlar lütfenn bırakmayın ne olur özlem,arzu,hümeyra,kübra,hilal,gumral,özgür,nurgül,betül lütfen kızlaarrr bak az kaldı türkanın gelmesine mahcup olmayalımmm

günaydıın kahvaltımı yaptım eşimle oğlumu da yürüyüşe gönderdim temizlik yapıyorum o nedenle buraya vakit ayıramıyorum bugün.
kahvaltım:
1 dilim kepek
1 dilim peynir
1 salatalık
1 tutam maydonoz
yeşil çay
2 zeytin

günaydın kızlar.
özledim sizleri
pek uğrayamıyorum kusura bakmayın
bu ay çok ağrılı bi adet dönemi geçiriyorum dünden beri yatıyorum
sabah kahvaltıda sadece çay içtim canım hiç bir şey istemiyor

kızlar lütfenn bırakmayın ne olur özlem,arzu,hümeyra,kübra,hilal,gumral,özgür,nurgül,betül lütfen kızlaarrr bak az kaldı türkanın gelmesine mahcup olmayalımmm

canım ben bu hafta çok zorlandım ve rejimi aksattığım vakitler oldu ama bırakmayacağım inşallah 55 olana kadar devam

o zaman geçmiş olsun canım ara ara hepimizde de olur aksatmalar önemli olan kararlı olmak canım tam gaz devam

kolay gelsin canım benim de ev 15 gün sonra badana olcak ah gözümde bi byüyor anlatamam

yaa yin e mii kımse yookkkk ne yapıyosunuz kızzlllaaarrrr çok moralim bozuldu yaaaa akşamdan önce küçük bi avucda fındık yedim aksam:tavuklu göğüslü salata var 1 saat sonra yıycem insallah yesil çayda içerim yıne bu kadar öptüm kendi kendime konsuyom işte deli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…