tarçın benim midemi kazındırıyortatlı isteğimi de hiç bastırmıyor
bugün bir dilim baklava yedim bana mısın demedi tatlıyı aklımdan çıkaramıyorum
kızlar hadi tam motivasyon
bu hafta bu işi daha sıkı tutalım
çarşambaya yüzümüz gülsün
fehiyecim özellikle bizzzzzz:)))
günaydınnnnn
sabah yine 45 dk yürüyüş + 15 dk bel hareketlerimi yaptım ben dee:) güne enerjik bir şekilde başlıyorum bakalım :) ama ipimi kaybettim ip atlayamıyorum yaa :44:
kahvaltı: 1 bardak yağsız süt
4 badem + 6 üzüm
1 tutam maydanoz ve 1 çatal lor peyniri
beeeeeeeeeenbenim de vermem lazım ama hala 61de sabitlenemedim:)
yaa bişe danışıcam annem 4 yıl önce bana bi abiye dikmişti güzel ama nişan elbisesi gibi duruyo biraz mezuniyetimde onu giymemi istiyor ben bahane ettim olmuyo diye ama artık oluyo hem de tam ben kararsızım aslında özel bi günümde özel bişey de giymek güzel ama içime sinmiyo tam
yaa bişe danışıcam annem 4 yıl önce bana bi abiye dikmişti güzel ama nişan elbisesi gibi duruyo biraz mezuniyetimde onu giymemi istiyor ben bahane ettim olmuyo diye ama artık oluyo hem de tam ben kararsızım aslında özel bi günümde özel bişey de giymek güzel ama içime sinmiyo tam
kızlar hadi tam motivasyon
bu hafta bu işi daha sıkı tutalım
çarşambaya yüzümüz gülsün
fehiyecim özellikle bizzzzzz:)))
kızlar bişey sorucam
kullanıcı adımı değiştirebiliyomuyum
kızlaaaarr hemen menumu yazayım sabah:1 sekersiz çay,1 kepek ekmeği,kkpeynir,2 salatalık
ara:1 elma,1 kase nesfit sut karışımı yedi.
öğle:1 kase mercimek çorbası içeceği
2 bardak yesil çay da ictim bu arada yarım saat step yapcam
aksam:1 ızgara balık ve bol salatam olcak insallah kızlaaarrrrrr
kızlar sabah spora gidemedim uyanamadım
sabah nestle nesfit y.yağlı sütle
arada çilekli yeşil çay
öğlen 7 yemek kaşığı patates haşlaması yoğurt azcık kepek ekmeği ama doymadım yaaa:44:
günaydıııııııınnn:) başlangıçlar güzel hümeyra ve nurgül:) benm de sabah kahvaltım 1pors kflek öğlen ne var bilmiyorum ama ne varsa ekmeksiz tüketicem:) akşama yine kfleks gece de meyve ya da leblebi:)
yaa 4 yıl önce ki kıyafetlerimden bol gelenler oluyo ama zamanla kilo verdim hissi kayboluyo hala çok kiloluyum zayıflamam gerek diye düşünüyorum gerçi evet hala 6 kilom var vermem gereken ama o his beni bitiriyo her yediğim lokmada suçluluk duyuyorum
elbisenin fotoğrafını koysan fikir verebiliriz aslında. ama bence annenin diktiği elbise kadar özelini bulamazsın. bana kızma lütfen ama mezuniyet o kadar da özel bir durum değil bence nişan falan olsa neyse ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?