Turkan88'in Diyet Günlüğü

günaydın güzeller
ne var ne yok bakalım
hümeyracım motivasyon kaybetmek yok
ben de bu hafta çok daha sıkı tututcam diyetimi
bakalım ne kadar fark edecek
hafta sonu temizlik var bide
o da iyi spor olur
bu arada sabah kahvaltısı 1 dilim etimek
domates salatalık
şekersiz yarım bardak çay

günaydıııııııınnn:) başlangıçlar güzel hümeyra ve nurgül:) benm de sabah kahvaltım 1pors kflek öğlen ne var bilmiyorum ama ne varsa ekmeksiz tüketicem:) akşama yine kfleks gece de meyve ya da leblebi:)
yaa 4 yıl önce ki kıyafetlerimden bol gelenler oluyo ama zamanla kilo verdim hissi kayboluyo hala çok kiloluyum zayıflamam gerek diye düşünüyorum gerçi evet hala 6 kilom var vermem gereken ama o his beni bitiriyo her yediğim lokmada suçluluk duyuyorum

tarçın benim midemi kazındırıyor tatlı isteğimi de hiç bastırmıyor
bugün bir dilim baklava yedim bana mısın demedi tatlıyı aklımdan çıkaramıyorum

sütlü tatlıları denesen...onlar en masumları sonuçta:)) hatta light sütle kendin yaparsan kalorisi daha da azalıcak. ben de bir tatlı düşkünü olduğum için çokkkk iyi anlıyorum seni

günaydınnnnn

sabah yine 45 dk yürüyüş + 15 dk bel hareketlerimi yaptım ben dee:) güne enerjik bir şekilde başlıyorum bakalım :) ama ipimi kaybettim ip atlayamıyorum yaa :44:

kahvaltı: 1 bardak yağsız süt
4 badem + 6 üzüm
1 tutam maydanoz ve 1 çatal lor peyniri

kızlar hadi tam motivasyon
bu hafta bu işi daha sıkı tutalım
çarşambaya yüzümüz gülsün
fehiyecim özellikle bizzzzzz:)))

kızlar hadi tam motivasyon
bu hafta bu işi daha sıkı tutalım
çarşambaya yüzümüz gülsün
fehiyecim özellikle bizzzzzz:)))

beeeeeeeeeen benim de vermem lazım ama hala 61de sabitlenemedim:)
yaa bişe danışıcam annem 4 yıl önce bana bi abiye dikmişti güzel ama nişan elbisesi gibi duruyo biraz mezuniyetimde onu giymemi istiyor ben bahane ettim olmuyo diye ama artık oluyo hem de tam ben kararsızım aslında özel bi günümde özel bişey de giymek güzel ama içime sinmiyo tam

gayet iyi aslında biraz dağınık olmuş ama şundan da bi çatal alayım ruh haliyle oluşturulmuş olduğunu düşünüyorum

cnm elbisenin resmini koyar mısın merak ettim
hem daha iyi fikir veririz

canım sen hangi kıyafeti giymek istiyosan onu giyin sonuçta bu özel bir gün tatlım

kızlaaaarr hemen menumu yazayım sabah:1 sekersiz çay,1 kepek ekmeği,kkpeynir,2 salatalık
ara:1 elma,1 kase nesfit sut karışımı yedi.
öğle:1 kase mercimek çorbası içeceği
2 bardak yesil çay da ictim bu arada yarım saat step yapcam
aksam:1 ızgara balık ve bol salatam olcak insallah kızlaaarrrrrr

kızlar sabah spora gidemedim uyanamadım
sabah nestle nesfit y.yağlı sütle
arada çilekli yeşil çay
öğlen 7 yemek kaşığı patates haşlaması yoğurt azcık kepek ekmeği ama doymadım yaaa:44:

Son düzenleme:

elbisenin fotoğrafını koysan fikir verebiliriz aslında. ama bence annenin diktiği elbise kadar özelini bulamazsın. bana kızma lütfen ama mezuniyet o kadar da özel bir durum değil bence nişan falan olsa neyse ama.

kızlarrr mercimek çorbasının yanına 1 kepek ekmeği de yedim onu yazayım dedim olmaz yoksa değil mi güzeller kimse yok yaa bu ne yaa neredesinizzzzz

kızlar sabah spora gidemedim uyanamadım
sabah nestle nesfit y.yağlı sütle
arada çilekli yeşil çay
öğlen 7 yemek kaşığı patates haşlaması yoğurt azcık kepek ekmeği ama doymadım yaaa:44:

doymadıysan biraz daha ye bence canım sıkma o kadar kendini bence kilon iyi senin tatlım

efferimm sana devam o zaman diete demekki doğru yoldasın değil mi?ya bugün okul çıkışı arkasala mağazaya gittik kot alcaktı bende yanında istedi fikir açısından yalnız yol boyu aman allahım dondurma dukkanları,pastaneler açılmış süperdi hep gözüm kaydı yaa o kadarkorktum ki baktım elimde kaymaya basladı hemen eve geldim koştur koştur şükür yanlış yola sapmadım yaa öff

elbisenin fotoğrafını koysan fikir verebiliriz aslında. ama bence annenin diktiği elbise kadar özelini bulamazsın. bana kızma lütfen ama mezuniyet o kadar da özel bir durum değil bence nişan falan olsa neyse ama.

öyle deme kız bizde zamanında çok önemsiyoduk onu da yasamak lazım ona göre şimdi mezuniyet çok önemli ben anlıyorum bizde çok önem vermiştik allahım deli gibi alışveriş yapmıstım kızlarla sonu ne mi oldu hüsran çünkü 2 gün öncesinde mezunıyetin yani gıda zehirlenmesi geçırdim hastanede yattım yaa mahvoldum zehirlenmişim çok kötü bir sey Allah kimsenin basına vermesin onun için canım her seyin hayırlısı olsun çokk isteme bi seyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…