sağol canım.
yine kimseler yok
burda çok fena yağmur var bu hafta hep yağmurluydu yürüyüş falan yapamıyorum havalr açsaydı bi
evet malesef kimse yok ne oldu bu topiğe nazar mı değdi sen nerdesin suan?Bizim buralarda hep yağmurlu bir türlü hava açamdı yaa
kocaelideyim ben canım
hava güzeldi kitap fuarına gittik ordan markete geçelim dedik öyle bi yağmur bastırdı ki arabayla çıkamadım
sel götürdü resmen izmiti
kızlarrr napıyosunuz misafir var bendede
pek giremiyorum
ne var ne yok bakalım
[ı]afiyet olsun ozlem..telafi ettikten sonra sorun yok..bende yarin acik hava kahvaltiya gidecegiz az yemeye calisacagim ama insan muhabbet ederken onunde bir suru sey,bir yandan cay falan ne kadar yedigini unutuyor bazen..cok dikkatli olmayaca calisacagim[/ı]
günaydın nurgül ben de stepimi yaptım kahvaltımı yaptım suan bi bakayım dedim nete ama kimse yok herkesin bi bahanesi var dağıldık mı ne?sabah:1 kepek ekmeği,kkpeynir,1sekersiz cay,5 zeytin yedim
ara:1 kase nesfit
1 bardak yesil çay
diğer öğunleri de yazarım tamam mı kızcelerr
bugün annemin gününe gittim kaçamaktan ötesini yaptım ama pişman deilim ikindi çok yediğim için akşam yemek yemedim bi tür telafi diyebiliriz yarın kaldığım yerden devam dersane olduğu için fazla giremiyorum nete
fehiyecim napıyosun cnm :)))
benimde dün temizlik vardı
resmen canım çıktı ya
şimdide misafirim var
ondan giremiyorum pek
ama yapacağım yemeklere dikkat ediyorum
bu sabah 30 mekik biraz bacak hareketi 100 ip atladım
yok cnm ya işte herkesin bi işi oluyor yoksa dağılmayız bnece
hep birlikte devam etmesek bırakırdık bence
o yüzden kimse aksatmaz burayı :))
günaydınnn :))
kusura bakmayın ben dün giremedim ama bu hafta finallerim var ve büyük ihtimalle çok sık giremiyeceğim.... Diyetime devam etmeye çalışıorum ama malum sınav zamanı biraz kaçıyor. Yine de akşam 7 den sonra birşey yemiyorum.
Sporumu da 1 haftadır hiç aksatmadım her sabah yürüyüşe çıktım, mekik çektim...ama haftaiçi sporum da kalıcak gibi ://
şu haftayı atlattıktan sonra eski düzenime dönücem hemen :) sizler çok iyi gidiyosunuz maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?