Turkan88'in Diyet Günlüğü

bacılar ben bu hafta kilo almışım
regl oldum, sporu aksattım, yeme içme düzenimi biraz değiştirdim dernek gramcıklar geliverdi tekrar
benim morel sıfır şu sıralar, problemli dönemler geçiriyorum üstüne bir de kilo almak beni yıktı
buraya da çok fazla giremiyorum girdiğim zamanda kimse olmuyor çok yalnızım

ayy lütfen moralini bozma canım her insanın imişli çıkışlı dönemleri olur untma sen regldin olur öyle tekrar baslarsın hiç üzülcek bir sey yok bence galiba erkek arkadsınla problemlerin var canım herkesin oluyor sıkma canını ben hep buradayım elimden geldiği kadar girmeye calısıyorum iki çocukla canlaarrr

inşallah reglimden kaynaklanıyordur ama sanmıyorum
bu gidişle ben ne 55 olabileceğim ne de 38 bedene girebileceğim

niçiiin kimseleer yookkkkk arzzuuuuu,nurgüülll,kübraa,betüüülll,hümeyraaa,hilallllll neredesinizzzzzzz çok sıkılıyorum yaaaa

nerelerdesin özlemciğim çokk merak ettim seni bugün telafi et tamam mı canım ve öğunlerini yaz tamam mı?sporu da unutma tamam kolay gelsin tatlımm
mrblar öncelikle yazılan menülerde bişe göremedim, zaten fazla da yazan yok, hümeyraa hemen moralini bozma sabıırr 58e indiğine göre 55 de olabilirsin canım
fehiyecim hafta sonu işlerimiz oluyo ne yazıkki
bugün yediklerime gelince sabah 1 kase kfleks öğlen şekersiz kahve akşam da çorba ve taze fasulye yemeği ekmeksiz spor yapmaya vaktim de halim de yok yaa

canım bende öyleydim ama kuzenmden bir teknik ögrendim her sabah ve aksam maydonoz suyu ictim ve yatmadan önce cerez gibi maydonoz yedim,idrar yollarımı temizledi arındırdı cildim bile gizelleşti:)) bir de holihop cevirdim, artık yaz için hazırım 40 bedenden 36 ya düstüm cevremdeki herkes sasırdı,
tesekkürler maydonoz :)))))

hilalciğim aman ne olursun dikkat et fazla kacırmamaya calış canım tamam mı?

canim 1 tane ispanakli gul boregi yedim,yarim pogca.peynir bal tereyag:18:sonra biraz karpuz yedim..burda daha ogleden sonra 3..bugun sadece cay ve 1 meyve yiyecegim gunun geri kalaninda..hee birde 1 saat tempolu yurudum..insallah telafi ederim

niçiiin kimseleer yookkkkk arzzuuuuu,nurgüülll,kübraa,betüüülll,hümeyraaa,hilallllll neredesinizzzzzzz çok sıkılıyorum yaaaa

Canım benim saatlerim pek uymadığı için denk gelemiyoruz sonradan okuyorum maalesef.simdi herkes horum horum uyurken ben güneşli balkonumda kahve eşliğinde sizi okuyorum siz kalkınmada
ben yatacağım

günaydııııııınnnn:) sabah kahvaltım tost ve kahve:)
öğlene canım bişe getirmek istemedi salatalık ve erik koydum umarım sonradan acıkmam
kızlar benim yeme içmem, uyku düzenim... her şeyim bozuldu
kendimi çok kötü hissediyorum
canım yaaa neyin var senin, kilo neyse çözülür de sağlığından olma tatlm yaa dikkat et kendine çözülmeyecek sorun yok hayatta allah sağlık ve ömür versin yeterki

öyle diyosun da 3 yada 4 gün oldu galiba özgürden haber yok gumral yok kübra,betül yok moralim bozuluyor vallahi böyle olunca canım biliyor musun??

fehiyecim haklısın cnm bende farkındayım kaç gündür yoklar
ama gitselerdi veda ederlerdi herhalde
belki bişey vardır
dur bakalım bekleyelim

inşallah reglimden kaynaklanıyordur ama sanmıyorum
bu gidişle ben ne 55 olabileceğim ne de 38 bedene girebileceğim

cnm yapma böyle gör bak
55 te olacaksın
38 bedene de gireceksin
bak biz fehiyeyle kaç haftadır gram gram veriyoruz resmen
ama olsun vazgeçmek yok
kilolar inatçıysa biz daha inatçıyız
ama mukayesem haklı kilo çözülür ama kendini çok üzüyorsun bu aralar sorun neyse çözülür
eğer yardımcı olabileceğimiz bişeyse ya da sadece anlatmak istersen biz dinleriz

günaydın herkese. arkadaşlar bu girmeme konusu ne kadar büyümüş. haftasonu geçirdik hepimizin evde bir sürü işi var çocuk var vakit ayıramayabiliriz. cumartesi diyetim güzel geçti ama pazar biraz bıraktım kendimi fazlalıklar var.neyse tekrar sıktım kendimi.
sabah yarım domates, yarım salatalık, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 kepek ekm, maydonoz
yine uğrarım herhalde bugün.

kızlar bende sınav peşinde koşturduğum için bakamıyorum fazla...
dün yediklerımı yazıyım sabah kalkar kalkmaz yeşil çay çileklisini aldım muhteşem bi tadı var
sonra 1 saat sporumu yaptım dışarı çıkıp.
sonra bir kase nestle nesfit yarım yağlı sütle
okulda arada bişiyler yiyim dedim ama kantinde diyet ürünler satılmıyo bi form çayı aldım içerm die kayısılı tadı berbat miğdemi bulandırdı yarısını zor içebildim koşturmakdan hiç bişiy yiyemedım öğlende
eve geldim gene spora gittim bir saat
sonra işde az çorba bir tane kabak dolması yarım el kadarda fırında yapılmış yufka böreği yedim
tek kendıme kızdıım şey akşam lokum yedim bi kaç tane yeşil çayımın yanında.onada takılmıyorum neden ben normal hayatıma döndüğümde de yicem bunları abartıya kaçmadan.

haftada bir kaç gün sabahlarıda spora gitmeyi düşünüyorum akşamlar fix zaten yağmurlu olsada vazgeçmem.diyetimde harika bi diyet olmasada devam ediyorum hedefim 53 olmak 4 kilom kaldı hedefe zaten sonra belki 50 içinde uğraşabiliyim artık yavaş yavaş gitsin istiyorum çok sıkınca ya biraz yersem geri alırım diye korkuyorum
bugun yediklerim
sabah haşlanmış yumurta 2 adet uzun tel peynir 3 zeytin bir dilim kepek ekmeği domates salatalık

Son düzenleme:
fehiye hümeyra sanki iki tane fazla bişe yesem hemen kilo alcam gibi geliyo moralim bozuluo iyice kafayı yemeye başladım galiba ben yaa..nazar değmesin vücudum uğraştığımda hemen veriyo kiloyu diyet artı sporla.eylülde hemen işe başlasamda diplomamı alıp evde oturunca hemen yemeğe sararım ben çünkü kendimi biliyorum.bu haftasonuda direksiyon sınavım var ölcem heycandan off neyse kızlar sizi seviyorum ben bugün buralardayım görüşürüz bol bol çok öptüm canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…