bakın türkan bu hafta gelecek vallahi çokk mahcup olcaklar uzun süre girmeyenler tabi sonra girerlerse bilemem onu
bacılar ben bu hafta kilo almışım
regl oldum, sporu aksattım, yeme içme düzenimi biraz değiştirdim dernek gramcıklar geliverdi tekrar
benim morel sıfır şu sıralar, problemli dönemler geçiriyorum üstüne bir de kilo almak beni yıktı
buraya da çok fazla giremiyorum girdiğim zamanda kimse olmuyor çok yalnızım
ayy lütfen moralini bozma canım her insanın imişli çıkışlı dönemleri olur untma sen regldin olur öyle tekrar baslarsın hiç üzülcek bir sey yok bence galiba erkek arkadsınla problemlerin var canım herkesin oluyor sıkma canını ben hep buradayım elimden geldiği kadar girmeye calısıyorum iki çocukla canlaarrr
inşallah reglimden kaynaklanıyordur ama sanmıyorum
bu gidişle ben ne 55 olabileceğim ne de 38 bedene girebileceğim
mrblar öncelikle yazılan menülerde bişe göremedim, zaten fazla da yazan yok, hümeyraa hemen moralini bozma sabıırr 58e indiğine göre 55 de olabilirsin canımnerelerdesin özlemciğim çokk merak ettim seni bugün telafi et tamam mı canım ve öğunlerini yaz tamam mı?sporu da unutma tamam kolay gelsin tatlımm
birkaç gündür geçmişi pek okuyamadım ama bundan sonra menülere yorum yapıcam ben de umarım :))
bugünkü menüm :
sabah: 4 yk nesfit
az yağlı süt
öğle: yarım kase çorba
2 adet köfte
1 yk patates püresi
ve 4-5 çatal salata
ara: 1 kase supangle
akşam: henüz yemedim ama sadece 1 elma ve yanında biraz yoğurt yerim. dün akşamda böyle yaptım.
sporum : sabah uyanır uyanmaz 45 dk tempolu yürüyüş + 10 dk bel hareketleri + 10 mekik
akşam yine çıkarım belki yürüyüşe amaaaaa şöyle bir sorunum var benim yaa :/ şimdi ben yürüyorum iyi güzel de benm bacaklarım zaten ince üst bölgem kalın, göbeğim falan var. yürüyüş bacaklarımı daha da inceltiyor ama üst bölge hiç değişmiyor..mekik de çekiyorum ama yine faydası yok..napıcam bennnn
hilalciğim aman ne olursun dikkat et fazla kacırmamaya calış canım tamam mı?
niçiiin kimseleer yookkkkk arzzuuuuu,nurgüülll,kübraa,betüüülll,hümeyraaa,hilallllll neredesinizzzzzzz çok sıkılıyorum yaaaa
canım yaaa neyin var senin, kilo neyse çözülür de sağlığından olma tatlm yaa dikkat et kendine çözülmeyecek sorun yok hayatta allah sağlık ve ömür versin yeterkikızlar benim yeme içmem, uyku düzenim... her şeyim bozuldu
kendimi çok kötü hissediyorum
öyle diyosun da 3 yada 4 gün oldu galiba özgürden haber yok gumral yok kübra,betül yok moralim bozuluyor vallahi böyle olunca canım biliyor musun??
inşallah reglimden kaynaklanıyordur ama sanmıyorum
bu gidişle ben ne 55 olabileceğim ne de 38 bedene girebileceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?