cnm yapma böyle gör bak
55 te olacaksın
38 bedene de gireceksin
bak biz fehiyeyle kaç haftadır gram gram veriyoruz resmen
ama olsun vazgeçmek yok
kilolar inatçıysa biz daha inatçıyız
ama mukayesem haklı kilo çözülür ama kendini çok üzüyorsun bu aralar sorun neyse çözülür
eğer yardımcı olabileceğimiz bişeyse ya da sadece anlatmak istersen biz dinleriz
fehiye hümeyra sanki iki tane fazla bişe yesem hemen kilo alcam gibi geliyo moralim bozuluo iyice kafayı yemeye başladım galiba ben yaa..nazar değmesin vücudum uğraştığımda hemen veriyo kiloyu diyet artı sporla.eylülde hemen işe başlasamda diplomamı alıp evde oturunca hemen yemeğe sararım ben çünkü kendimi biliyorum.bu haftasonuda direksiyon sınavım var ölcem heycandan offneyse kızlar sizi seviyorum ben bugün buralardayım görüşürüz bol bol çok öptüm canlarım
canlarım Allah razı olsun iyiki varsınız
şu sıralar nişan falan olacak diye erkek arkadaşım kendini çok kasıyor
gündüzleri zaten çalışıyor akşamları ve haftasonlarıda ek iş yapıyor kaligrafi sanatıyla ilgileniyor fuarlara falan gidiyor
o yüzden hiç benimle ilgilenmiyor kızdığım zamanda senin için uğraşıyorum diyor
bende üzülüyorum sanki para kazanmak için uğraşırken benden uzaklaşıyor gibi geliyor
canım bende kötü kullanmıyorum aslında birden karar verdim çat diye titredım yanımda ızbandud gibi heriflerbu sefer geçerim inşallah
canım senle nişanlanmaya karar vermiş sonuçda bu çocuk.senle bi aile kurmayı düşünüyo sonuçda arkadaşlarımdan biliyorum bu tarz stresler erkeklerde daha fazla oluo erkek sonuçda yapıcak olan herşei maddi anlamda felan yük hissediyodur kendi haline bırak biraz sıkın yanında olucaktır.
fehiye hümeyra sanki iki tane fazla bişe yesem hemen kilo alcam gibi geliyo moralim bozuluo iyice kafayı yemeye başladım galiba ben yaa..nazar değmesin vücudum uğraştığımda hemen veriyo kiloyu diyet artı sporla.eylülde hemen işe başlasamda diplomamı alıp evde oturunca hemen yemeğe sararım ben çünkü kendimi biliyorum.bu haftasonuda direksiyon sınavım var ölcem heycandan offneyse kızlar sizi seviyorum ben bugün buralardayım görüşürüz bol bol çok öptüm canlarım
kızlar benim yeme içmem, uyku düzenim... her şeyim bozuldu
kendimi çok kötü hissediyorum
sen şimdiden böyle yaparsan tabiki kilo alırsın canım biraz akışına bırak hem öyle ne moral bozmalar falan ay vallh topikçe manken hastalığına yakalanacağızz kızlaar
evet çok stres yapıyor ama benim onu o kadar strese sokacak bunaltacak isteklerim yok ki
neden bu kadar kendini kasıyor onu anlamış değilim ben her zaman ona anlayışla yaklaştım gücüm yetmez demişse ikince defa dile getirmedim bile
herşey istediğin gibi olsun diye uğraşıyorum senin mutlu olman önemli diyor ama ben onun benimle ilgilenmesini istiyorum
maddi aşırı bi beklentim yokki zaten yanımda olduğunu hissetmek istiyorum sadece
merhaba bayanlar, dogum sonrasi ilk defe sanirim adet olacak az kanamam oldu dün de cok basim agridi demek ki bundan oluyor mus, 4.5 aylik bebegim var adet olunca kilo veren var mi? öyle derler olunca 2 3 kilo veriliyor mus göruslerinizi beklerim sevgiler canlarimmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?