Turkan88'in Diyet Günlüğü

canlarım Allah razı olsun iyiki varsınız
şu sıralar nişan falan olacak diye erkek arkadaşım kendini çok kasıyor
gündüzleri zaten çalışıyor akşamları ve haftasonlarıda ek iş yapıyor kaligrafi sanatıyla ilgileniyor fuarlara falan gidiyor
o yüzden hiç benimle ilgilenmiyor kızdığım zamanda senin için uğraşıyorum diyor
bende üzülüyorum sanki para kazanmak için uğraşırken benden uzaklaşıyor gibi geliyor

canım hiç kasma kendini rahat ol
bende girdim geçen haftalarda 95le geçmişim öyle ahım şahımda araba kullandığım yook sadece sınav esnasında soğuk kanlıydım o kadar

canım bende kötü kullanmıyorum aslında birden karar verdim çat diye titredım yanımda ızbandud gibi herifler bu sefer geçerim inşallah

canım senle nişanlanmaya karar vermiş sonuçda bu çocuk.senle bi aile kurmayı düşünüyo sonuçda arkadaşlarımdan biliyorum bu tarz stresler erkeklerde daha fazla oluo erkek sonuçda yapıcak olan herşei maddi anlamda felan yük hissediyodur kendi haline bırak biraz sıkma bunaltma o zaten senın yanında olucaktır.

bende bugün kahvaltıda 2küçük salatalık, 1tane galeta bir bardakta şekersiz çay içtim
öğlende inşallah 5kaşık tazae fasulye yemeği, yoğurt,salata bir dilimde kepek ekmeği
akşamada büyük ihtimal kfleks

evet çok stres yapıyor ama benim onu o kadar strese sokacak bunaltacak isteklerim yok ki
neden bu kadar kendini kasıyor onu anlamış değilim ben her zaman ona anlayışla yaklaştım gücüm yetmez demişse ikince defa dile getirmedim bile
herşey istediğin gibi olsun diye uğraşıyorum senin mutlu olman önemli diyor ama ben onun benimle ilgilenmesini istiyorum
maddi aşırı bi beklentim yokki zaten yanımda olduğunu hissetmek istiyorum sadece

Son düzenleme:
ah hümeyracım anlıyorum seni bu erkekleri çözmek çok zor zaten kimyalarımız farklı işte bu yüzden.akışına bırakmak lazım bence kendini kimse için yıpratmamak lazım.eşler bile biyere kadar bence

sen şimdiden böyle yaparsan tabiki kilo alırsın canım biraz akışına bırak hem öyle ne moral bozmalar falan ay vallh topikçe manken hastalığına yakalanacağızz kızlaar

kızlar benim yeme içmem, uyku düzenim... her şeyim bozuldu
kendimi çok kötü hissediyorum

hümeyracığım lütfen yapma böyle aa daha evlenmeden böyle olursa işiniz var vallahi canım toparlanın ikinizde destek olun canım bu ne böyle yok kötü hissediyorum yok böyle falanlar olmaz bak en güzel gününüz olcak yakında mutlu olun da tadını çıkarın

merhabalaarrrr kızllaarrrrr hemen öğunlerimi yazayım sabah:1 sekersiz cay,1kepek ekmeği,kkpeynir,2 çay kasığı bal
ara:1 kase nesfit
yarım saat step yaptım
1 bardak yesil çay
küçük avuç fındık
öğle:1 tavuk budu haslama,1 bardak ayran
akşam:yaprak sarma ve 1bardak ayran var insallah az yerim sarmadan kızlaarrr

kızlar hemen utu ve yemeğe kalkmam lazım akşama doğru tekrar uğrarım kendinize iyi bakın kızcelerr

sen şimdiden böyle yaparsan tabiki kilo alırsın canım biraz akışına bırak hem öyle ne moral bozmalar falan ay vallh topikçe manken hastalığına yakalanacağızz kızlaar

canım sorma ya insan alışınca az yemeye azcık fazla yiyince ay kilomu aldım? hemen kötü bi durum psikolojik.canım ne dicem bide benım kuzenım var fiziği çok güzel 1 60 boyunda felan bana yakın 54 kilo bende nerdeyse yaklaştım ama onun gibi göründüğümü sanmıyorum bu olayı çözemedim

erkekler bazı şeyleri erkeklik meselesi haline getirebilirler canım. benim eşimde yoldan çok güzel bir araba geçse ve bende güzelmiş desem of ye ben senin istediklerini yerine getiremiyormuyum diye üzülmeye başlar hem ne güzel senin için çalışıyor sonuçta evlendikten sonra bol bol birbirinize vakit ayıracaksınız zaten. sen şuan sadece diyetine konsantre ol :90: incecik güzel bir gelin olacağını düşün.

hümeyram üzme kendini düzelicek herşey yesende üzülme hemen kilo olarak dönmez zaten herkesin problemleri var emın ol bak benım spor yabdıım yerde bi kadınla tanıştım fabrika kazasında kolunu kaybetmiş ama yılmamış hala gelmiş yürüyüşünü sporunu yapıyo şükredelim allaha canım anladın üzme kendini

merhaba bayanlar, dogum sonrasi ilk defe sanirim adet olacak az kanamam oldu dün de cok basim agridi demek ki bundan oluyor mus, 4.5 aylik bebegim var adet olunca kilo veren var mi? öyle derler olunca 2 3 kilo veriliyor mus göruslerinizi beklerim sevgiler canlarimmmm..

banada öyle demişlerdi ve ben byüyük bir hevesle beklemiştim adet olmayı. ama hiç değişiklik olmadı malesef

hümeyracım bu stres zamanları çok kötü
ama geçecek herşey çok güzel olacak gör bak
üzme kendini tatlım bencede yakında çok güzel bir gelin olacaksın

bu arada öğle bir kepçe çorba 2 köfte ve patates yoğurt
bide 2 kayısı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…