Turkan88'in Diyet Günlüğü

malesef cnm arzu haklı bendede hiç değişiklik olmadı

benimkisini anlatsam kimse inanmazheralde ben 60 kilo ile hamile kaldım 100 kilo ile bitirdim en son hafta doktora kontrole gittiğimde tartı 100 gösteriyordu çookk üzüldüm eve geldim ağladım 3 gün sonra doğum sancılarım basladı halbukı daha 25 günüm vardı neyse sezeryan oldum hastanede 6 gün kaldım bana dediler 40 gün sonra hiç kilon kalmaz ben sabrettim 40 gün bekledim tartıldım sabah aç karnına tartı 76 yı gösteriyordu az da olsa sevindim yani 100 den çok iyi diye düşündüm ee tabi 2 çocukla gecem gündüzüm yoktu sağolsun annem benimleydi 15 günsonra tartıldım 72 olmustum her 15 te bir tartıldım 70,68,65,63,60,58,57 ye kadar düştüm ee çocuklar biraz buyunce ve krese verince çocukları tekrar almaya basladım yukarıya doğru çıkmaya basladı ibre insallah hedef kiloma ulasırım 59 yeter bana canlaarrr

tatlım aynı boyda ve kilodasınız diye aynı görüneceksiniz diye bir sey yok neticede farklı kemik yapılarınız var yanlış düşünüyosun hem sen kendin gibi ol tatlım bosver baskası gibi görünmeyi zaten senin fazla kilon yok inan buna

inanır mısın arzucuğum benim kocamda öyle korkuyorum yanında su güzel bi evmiş yada güzel bi altın takı diyeyim hemen üzülür bu aralar ev borcumuz da var ya sıkışığız haliyle ben takmıyorum ama o çok takıyor yok bu yaz seni tatile götüremiycem yok sen sıkılcaksın ,üzülüyorum,strese giriyorum deyip duruyor anlatamıyorum ki benim için önemli olan mutlu olmak hep beraber zaten nasip olursa bitecek 2 sene sonra ama anlamıyor adam takmış durumda

kızllarr sarmamı da yaptım,ütümü de yaptım,evi de toparladım şimdi elimde yesil çayım var cevap yazıyorum birazdan canavarları babaları getirir gelmeden yazayım dedim burası stres topu gibi yaa

özlemmm ben dün belki yarım saat uğrastım çizelge için hep format sisteme uygun değil uyarısı yaptı çıldırttı benii yesillimmmmm

kızlar komsum kahveye cağırdı ben gidiyorum sonra yine uğrarım sağlıcakla ve zayıf kalın güllleerrr

kızllarr sarmamı da yaptım,ütümü de yaptım,evi de toparladım şimdi elimde yesil çayım var cevap yazıyorum birazdan canavarları babaları getirir gelmeden yazayım dedim burası stres topu gibi yaa
ay çok da hamaratız valla bravo
özlemmm ben dün belki yarım saat uğrastım çizelge için hep format sisteme uygun değil uyarısı yaptı çıldırttı benii yesillimmmmm

canım herkes çizelgenin o kısmında takılıyor zaten aslında çok kola dur anlatayım. çizelgeyi hazırladıktan sonra kopyala yapıştır kısmına gelince, sitede senin hazırladığın çizelgeyi gösteriyor altında bbcode bölümü var. oradaki yazının hepsini değil sadece iki tane img var onların arasındaki yazıyı yapıştıracaksın yani "http... diye başlayacak ve .png diye bitecek.

ben 2 dogumumdada vermedim.zaten adet olana kadar coktan eski kiloma donmustum.onunda bir artisi olmadi hic.

çarşamba tartı günü ben bu hafta kiloma ekleme yaptım ne yazık ki
ama yılmak yok yürüyüşe çıktım bugün artık sabah akşam yapacağım yürüyüşümü de
spora ağırlık vermem lazım çünkü yememden kıstıkça yüzüm çirkinleşmeye başladı gözlerimin altında morarıklar oluştu
bol spor yapacağım ama yemekten çok fazla kısmayacağıım artık

siz ne dersiniz kızlar bu gözaltı morarmaları için ne yapmak lazım

Son düzenleme:

sen çok mu kilo vermiştin canım neden olduki morluklar. yemeğinden çok kısma bence ve gün içine sebze meyve karbonhidrat ve protein mutlaka al. her gün tavuk balık et gibi birşey ye mutlaka az ama. bir öğündede mutlaka sebze ye bence. morluklar geçer ama sağlığına bişey olmasın

evet fazla oldu ama.. ben önceden gittiğim diyetisyenimin dediklerini uyguluyorum. ben 15 kiloyu 6 ayda aldım. vermesi o yüzden çabuk oluyodur belki

arkadaşlar bi sitede harcanan kalori hesaplama diye birşey vardı orda gözüme çarpan bişeyi yazmak istiyorum bana saçma geldi.
15 dakika ip atlamak 26 kalori
15 dakika araba kullanmak 37,5 kalori
15 dakika duş almak 37,5
15 dakika uyumak 21 kalori

sizce mantıklımı? yani 15 dakika bpyunca ip atlayacağıma uyurum hemen hemen aynı kalori harcanırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…