hadi ya bende cok heveslendim( desene isim zor ne yapacam bu kilolarla aynalara küstümmmm
malesef cnm arzu haklı bendede hiç değişiklik olmadı
canım sorma ya insan alışınca az yemeye azcık fazla yiyince ay kilomu aldım? Hemen :d kötü bi durum psikolojik.canım ne dicem bide benım kuzenım var fiziği çok güzel 1 60 boyunda felan bana yakın 54 kilo bende nerdeyse yaklaştım ama onun gibi göründüğümü sanmıyorum bu olayı çözemedim
erkekler bazı şeyleri erkeklik meselesi haline getirebilirler canım. Benim eşimde yoldan çok güzel bir araba geçse ve bende güzelmiş desem of ye ben senin istediklerini yerine getiremiyormuyum diye üzülmeye başlarHem ne güzel senin için çalışıyor sonuçta evlendikten sonra bol bol birbirinize vakit ayıracaksınız zaten. Sen şuan sadece diyetine konsantre ol :90: Incecik güzel bir gelin olacağını düşün.
ay çok da hamaratız valla bravokızllarr sarmamı da yaptım,ütümü de yaptım,evi de toparladım şimdi elimde yesil çayım var cevap yazıyorum birazdan canavarları babaları getirir gelmeden yazayım dedim burası stres topu gibi yaa
özlemmm ben dün belki yarım saat uğrastım çizelge için hep format sisteme uygun değil uyarısı yaptı çıldırttı benii yesillimmmmm
merhaba bayanlar, dogum sonrasi ilk defe sanirim adet olacak az kanamam oldu dün de cok basim agridi demek ki bundan oluyor mus, 4.5 aylik bebegim var adet olunca kilo veren var mi? öyle derler olunca 2 3 kilo veriliyor mus göruslerinizi beklerim sevgiler canlarimmmm..
kızlarrr yarın dişçiye gidicem bakalım ne diyecek öfff öfff
kızlarrr yarın dişçiye gidicem bakalım ne diyecek öfff öfff
tatlım sana kolay kilo vermeler Allah yardımcın olsun ancak üzgünüm biz gurubumuzu kurduk tatlım
çarşamba tartı günü ben bu hafta kiloma ekleme yaptım ne yazık ki
ama yılmak yok yürüyüşe çıktım bugün artık sabah akşam yapacağım yürüyüşümü de
spora ağırlık vermem lazım çünkü yememden kıstıkça yüzüm çirkinleşmeye başladı gözlerimin altında morarıklar oluştu
bol spor yapacağım ama yemekten çok fazla kısmayacağıım artık
siz ne dersiniz kızlar bu gözaltı morarmaları için ne yapmak lazım
siz beni grupta istemediniz ama ben yine yazayım.. k fleks ile çarşambadan bu yana 3 kilo verdim...
tebrik ederim hangi çarşambadan beri 3 kg
geçtiğimiz çarşambadan beri. ayın 16sından bu yana. mutluyum paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?