Turkan88'in Diyet Günlüğü

canım toplamda 9kilo kadar verdim
her şeyden yiyorum sebze yemeği muhakkak yiyorum meyveyle pek aram yok ama öncedende hep öyleydi
benim yüzüm kötü oluyor hep kilo verince zaten o yüzden spora yüklenmeyi düşünüyorum artık

siz beni grupta istemediniz ama ben yine yazayım.. k fleks ile çarşambadan bu yana 3 kilo verdim...

iyi maşallah ama bu ne şimdi nispet eder gibi
grupta istememek değil ki hem o sizinle alakalı bi problem değil yani bi sayı belirledik ve orda kalmak istedik bundan daha normal bi şey var mı

hümeyra nasıl gidiyor ya ben çok sıkıldım bu diyetten artık zaman hiç geçmiyor gibi geliyor.

hümeyra nasıl gidiyor ya ben çok sıkıldım bu diyetten artık zaman hiç geçmiyor gibi geliyor.

evet bende çok sıkıldım ama bıraktım desemde bırakamıyorum öyle bi yerleşmiş ki bilinç altıma canım bu acaba kaç kalori kilo alır mıyım diye düşünmeden edemiyorum
kendimi yıpratmaya başladım artık gerçekten

Aynen kızlar sizle aynı durumdayım.bi diyorum bırak gitsin ama bırakırsam kilo alacağım diye odum kopuyor.o kadar kilo verdim bosunami diyorum,öyle mutlu olmayacağım diyorum.ama aklımda hep yemede.biktim valla ya sıkıldım artik.

günaydıııınnn kilo almak adına duyduğunuz tüm kaygıları duyuyorum sıkıldım artık belki de o yüzden sık sık gelip buraya yazmıyorum yazamıyorum, motivasyonum azalıyo git gide dün öğle akşam arası leblebi akşam çorba ve fasulye yedim ekmeksiz tabiki
bu sabah da küçücük bi parça tost yedim yarım tost kadardı

ya kızlar isim vermicem de bizim kurumda 2 kişi bi zayıflama hapı kullanıyo, ilk kurumun doktoru labaratuara göndermiş incelenmesi için sonuç temiz çııkınca kullanmaya başlamış bunu gören 2 bayan da geçen hafta başladı ve 1 haftada 3 kilo verdiler resmen kurumda furya başladı 4 bayan daha kullanmaya başlıcak bu hafta beni de o girdabın içine çekmeye çalışıyolar ne yapmalıyımmm

canım aman boşver o hap işlerine hiç girişme senin fazla bi kilon yok sonuçta
neler duyduk bu haplarla ilgili boşver sağlığından olmaya değmez eminim sen şu an ki kilonlada çok güzelsindir
kızlar sana boşuna fıstık demiyorlar ya :)
boşver bence

Son düzenleme:
herkesler sıkılmış motivasyonlar düşmüş ama sabredin şekerler

sabah kahvaltısında 1dilim kepek ekmeği,1tane yumurta,4tane zeytin, yarım salatalık bir bardakta şekersiz çay

Son düzenleme:
onlara iltifat diyelm biz, bi süre düşünücem bunu bu süreçte kilo verme durmasa zaten hiç kulak vermem bile, yeme düzenimi değiştiriyorum daha doğrusu değiştiremiyorum artık canım öle çok şey istemiyo ve çok da zevk almıyorum yemekten yaz da gelmedi bi türlü bedenin daraldıkça hayatımdaki boşluk genişliyo heee

kızlar günaydın
dişimi alsdırdım bugün
pek giremeyebilirim baya bi ağrım var
zaten sadece çorba ve yoğurt yerim herhalde

arzum yapma ne olur gözünü seveyim bak az kaldı canım lütfen yarın da tertı günü biliyosun değil mi?yarın ben yapayım çizelgeyi madem sen sıkılmıssın canım lütfen yaa sıkıldım demeyinn ben çokk mutluyummmmmm çünkü kıyafetlerim geniş geliyor her geçen güünnnn

yyaaa yapmayınn böylleee niye bu kadar sıkıntı yapıyosunuz kiii rahat olun yaaa geniş oluunnn

ayy canım motivasyonun düşmesin yapma böyle aman boşver bu ilç işlerini zaten az kilomuz kaldı ama meak da ettim adı ne bu ilacın yazmak yasaksa özelden mesaj atsana kız

özlemmim enişte vardı kız ne boşluğu sende demek miden küçülmüş yeme düzenin değişti ya efferin kızz yarın tartı günü kızcelerrrrrrr

kızçeleerr hemen öğünlerimi yazayım
sabah:1 kepek ekmeği,1sekersiz çay,kkpeynir,2salatalık.
Ara:1 kase nesfit
öğle:1kase cacık,1tabak pırasa yemeği
25 dakika step (200 kalori yakıyorum göstergesi var)
2 bardak yesil çay
akşam:1 tavuk haslama (but),1bardak ayran

hayır aklını dağıy farklı şeylerle uğrasmaya calış yemeği düşünme fazla spor yap hemen sıkıldım diyip bırakma lütfenn canım savaş biraz bedeninle

streslerım bitmio bu sınavlar bitmıo yaa
sabah bir dilim kepek ekmeği peynir yarım yumurta 4 zeytin domates yedim şu streslet bitsede sabah sporunada başlıcam...kafamda büsürü şey var akşamları allahdan koyvermıyorum en az bir saat aştıım da oluyo bütün pantalonlarım bosbol bel bölgem bitmiş onu anladım bacaklarıda inceltsem tamamdır

KIZLARR GİTMEM LAZIM ŞİMDİ SONRA TEKRAR UĞRARIMMM (sanki biri varmış gibi kendi kendime konusuyorum)ÖPTÜMM FISTIKLLAARRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…