sen çok mu kilo vermiştin canım neden olduki morluklar. yemeğinden çok kısma bence ve gün içine sebze meyve karbonhidrat ve protein mutlaka al. her gün tavuk balık et gibi birşey ye mutlaka az ama. bir öğündede mutlaka sebze ye bence. morluklar geçer ama sağlığına bişey olmasın
siz beni grupta istemediniz ama ben yine yazayım.. k fleks ile çarşambadan bu yana 3 kilo verdim...
hümeyra nasıl gidiyor ya ben çok sıkıldım bu diyetten artık zaman hiç geçmiyor gibi geliyor.
günaydıııınnn kilo almak adına duyduğunuz tüm kaygıları duyuyorumsıkıldım artık belki de o yüzden sık sık gelip buraya yazmıyorum yazamıyorum, motivasyonum azalıyo git gide dün öğle akşam arası leblebi akşam çorba ve fasulye yedim ekmeksiz tabiki
bu sabah da küçücük bi parça tost yedim yarım tost kadardı
ya kızlar isim vermicem de bizim kurumda 2 kişi bi zayıflama hapı kullanıyo, ilk kurumun doktoru labaratuara göndermiş incelenmesi için sonuç temiz çııkınca kullanmaya başlamış bunu gören 2 bayan da geçen hafta başladı ve 1 haftada 3 kilo verdiler resmen kurumda furya başladı 4 bayan daha kullanmaya başlıcak bu hafta beni de o girdabın içine çekmeye çalışıyolarne yapmalıyımmm
onlara iltifat diyelm biz, bi süre düşünücem bunu bu süreçte kilo verme durmasa zaten hiç kulak vermem bile, yeme düzenimi değiştiriyorum daha doğrusu değiştiremiyorum artık canım öle çok şey istemiyo ve çok da zevk almıyorum yemekten yaz da gelmedi bi türlü bedenin daraldıkça hayatımdaki boşluk genişliyo heeecanım aman boşver o hap işlerine hiç girişme senin fazla bi kilon yok sonuçta
neler duyduk bu haplarla ilgili boşver sağlığından olmaya değmez eminim sen şu an ki kilonlada çok güzelsindir
kızlar sana boşuna fıstık demiyorlar ya :)
boşver bence
kızlar günaydın
dişimi alsdırdım bugün
pek giremeyebilirim baya bi ağrım var
zaten sadece çorba ve yoğurt yerim herhalde
hümeyra nasıl gidiyor ya ben çok sıkıldım bu diyetten artık zaman hiç geçmiyor gibi geliyor.
evet bende çok sıkıldım ama bıraktım desemde bırakamıyorum öyle bi yerleşmiş ki bilinç altıma canım bu acaba kaç kalori kilo alır mıyım diye düşünmeden edemiyorum
kendimi yıpratmaya başladım artık gerçekten
günaydıııınnn kilo almak adına duyduğunuz tüm kaygıları duyuyorumsıkıldım artık belki de o yüzden sık sık gelip buraya yazmıyorum yazamıyorum, motivasyonum azalıyo git gide dün öğle akşam arası leblebi akşam çorba ve fasulye yedim ekmeksiz tabiki
bu sabah da küçücük bi parça tost yedim yarım tost kadardı
ya kızlar isim vermicem de bizim kurumda 2 kişi bi zayıflama hapı kullanıyo, ilk kurumun doktoru labaratuara göndermiş incelenmesi için sonuç temiz çııkınca kullanmaya başlamış bunu gören 2 bayan da geçen hafta başladı ve 1 haftada 3 kilo verdiler resmen kurumda furya başladı 4 bayan daha kullanmaya başlıcak bu hafta beni de o girdabın içine çekmeye çalışıyolarne yapmalıyımmm
onlara iltifat diyelm biz, bi süre düşünücem bunu bu süreçte kilo verme durmasa zaten hiç kulak vermem bile, yeme düzenimi değiştiriyorum daha doğrusu değiştiremiyorum artık canım öle çok şey istemiyo ve çok da zevk almıyorum yemekten yaz da gelmedi bi türlü bedenin daraldıkça hayatımdaki boşluk genişliyo heee :d:d
aynen kızlar sizle aynı durumdayım.bi diyorum bırak gitsin ama bırakırsam kilo alacağım diye odum kopuyor.o kadar kilo verdim bosunami diyorum,öyle mutlu olmayacağım diyorum.ama aklımda hep yemede.biktim valla ya sıkıldım artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?