Turkan88'in Diyet Günlüğü

afferim sana tatlım hiç pes etmek yok işte böylee tam gaz devam fıstık

ben kolay kolay pes etmem tatlım sağlıklı beslenıyorum artık zaten diyet yapmıyorum ama gidio hala allahıma şükürler olsun

hızlı gitmesın yavaş gitsin zaten hem sağlıklı hemde biraz yiyince geri dönmez gören herkes ufacık kalmşsın diyo zaten iyidir diyorum bende formda olmak

bugün öğle yemeğinde 4kaşık kurufasulye 3kaşıkta pilav aldım tabağıma biraz yedim tıkandım
ben yemiycem çok şiştim dedim babam kızım miden küçülmüş iyice bırak artık şu diyet işlerini iyice zayıfladın dedi
bi mutlu oldum kii anlatamam yani

hızlı gitmesın yavaş gitsin zaten hem sağlıklı hemde biraz yiyince geri dönmez gören herkes ufacık kalmşsın diyo zaten iyidir diyorum bende formda olmak

yarın tartılırsın merak ettim bende kaç kilosun diyeyarın herkesi merak ediyorum zaten bakalım ne olcak:18:

kızzllarrr ben aksam yemeğinden önce küçük bir avuç fındık yedim aksam yemeğini 6.30 da yerim sonra bir sey yemem zaten

kızlarr acaba özlemin bahsettiği ilaç hangisi çok merak ettim aslında biliyor musunuz??

herkes fark etmiş demek zayıfladığını bak ne güzel işte moralin yerine gelsin azıcık

kızlar yarın herkes baslangıç kilosunu,gecen haftaki kilosunu ve tartıda çıkan kilosunu yazsın tamam mı fındıklaarrrr

yarım kilo verebilmişsem sıkıntı yok kızlar yarın için hadi bakalım neler olucak.çok vermek istemiyorum verdiğimide sanmıyorum zten ki istememde yiyorum herşeyden azar azar

kızzzllarrrr ben kacıyorum aksama doğru yıne uğrarım insallah yemek yapmalıyım görev beklemezz değil mi ama

yarım kilo verebilmişsem sıkıntı yok kızlar yarın için hadi bakalım neler olucak.çok vermek istemiyorum verdiğimide sanmıyorum zten ki istememde yiyorum herşeyden azar azar

sen sporda yapıyorsun ya bence vermişssindir güzelim takma zaten zayıfsın bence

ah bacaklarda incelse fehiyecim tamamdır eski erkek arkadaşımı gördüm zaman zaman görüşürüz ikimizde bişiy hissetmedimiz için iyide anlaşıyoruz acaip zayıflamışsın zaten zayıftında dahada güzel olmuşsun dedi iltifatlar felan

türrkkaannnnn sen misin kızzzz döndün mü yoksa hala tatilde misin bacıımmm çok özledik seni yaaaa

galibaa iltifatlar hosuna gitmişş bakıyorum gerçi kimin hosuna gitmez ki..

ben step yapıyorum ya aletin göstergesi de var 200 kalori yakıyorum 25 dakikada tam adım olarak 1450 adım atıyorum iyimi ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…