streslerım bitmio bu sınavlar bitmıo yaa
sabah bir dilim kepek ekmeği peynir yarım yumurta 4 zeytin domates yedim şu streslet bitsede sabah sporunada başlıcam...kafamda büsürü şey var akşamları allahdan koyvermıyorum en az bir saat aştıım da oluyo bütün pantalonlarım bosbol bel bölgem bitmiş onu anladım bacaklarıda inceltsem tamamdır
hızlı gitmesın yavaş gitsin zaten hem sağlıklı hemde biraz yiyince geri dönmez gören herkes ufacık kalmşsın diyo zaten iyidir diyorum bende formda olmak
bugün öğle yemeğinde 4kaşık kurufasulye 3kaşıkta pilav aldım tabağıma biraz yedim tıkandım
ben yemiycem çok şiştim dedim babam kızım miden küçülmüş iyice bırak artık şu diyet işlerini iyice zayıfladın dedi
bi mutlu oldum kii anlatamam yani
hızlı gitmesın yavaş gitsin zaten hem sağlıklı hemde biraz yiyince geri dönmez gören herkes ufacık kalmşsın diyo zaten iyidir diyorum bende formda olmak
bugün öğle yemeğinde 4kaşık kurufasulye 3kaşıkta pilav aldım tabağıma biraz yedim tıkandım
ben yemiycem çok şiştim dedim babam kızım miden küçülmüş iyice bırak artık şu diyet işlerini iyice zayıfladın dedi
bi mutlu oldum kii anlatamam yani
yarım kilo verebilmişsem sıkıntı yok kızlar yarın için hadi bakalım neler olucak.çok vermek istemiyorum verdiğimide sanmıyorum zten ki istememde yiyorum herşeyden azar azar
yarım kilo verebilmişsem sıkıntı yok kızlar yarın için hadi bakalım neler olucak.çok vermek istemiyorum verdiğimide sanmıyorum zten ki istememde yiyorum herşeyden azar azar
ah bacaklarda incelse fehiyecim tamamdır eski erkek arkadaşımı gördüm zaman zaman görüşürüz ikimizde bişiy hissetmedimiz için iyide anlaşıyoruz acaip zayıflamışsın zaten zayıftında dahada güzel olmuşsun dedi iltifatlar felan
ah bacaklarda incelse fehiyecim tamamdır eski erkek arkadaşımı gördüm zaman zaman görüşürüz ikimizde bişiy hissetmedimiz için iyide anlaşıyoruz acaip zayıflamışsın zaten zayıftında dahada güzel olmuşsun dedi iltifatlar felan :d