Turkan88'in Diyet Günlüğü

türkannımmm nasılsın?galiba yine tl giriyor nete ah türkanım çokk özledim seni güzel bacım yokluğun çok hissediliyor tatlım yaaa

hızlı yürüyüştede bir saatte 400 kalorimi ne yakılıyomuş diye okumuştum yanlış hatırlamıosam ama tartıya yansımasını bi kenara bırak vücut sıkılaşıyo kalorisine takılma fehiyecim bence sıkılaşıosn

türkannn kilo verdin mi kızzzz??diete devamm mııı ??? Merak ettik topikçe canımmmm

tatlımm step sadece basen ve kalçayı calıştırıyor ya çok ağrıyor basenlerim ve kalçalarım spordan sonra faydalı yanı

türkan galiba tl nete giriyor tam okuyamıyor galiba neyse umarım biran önce dönersin güzelimmm

kızlarrrr ben kactım birazdan canavarlarım gelir onları yıkıycam bir ara uğrarım insalah yarın tartı günü unutmayınnn beklıycem herkesii tatlılaarrrr

geldim ama kızlar hiç kimse yokki ben de gideyim tv izleyim bari hepinize iyi geceleerrr kime diyosam

yarın tartı günü bacılar
sonuç ne olursa olsun yarın benim moralim bozulmayacak
kendi kendime söz verdim artık kendimi üzmek yok

tabiki moral bozmasın kimse arada inişler çıkışlar olabilr canlaarr bunlar yıldırmamalı bizlerriii kızlar

tabiki moral bozmasın kimse arada inişler çıkışlar olabilr canlaarr bunlar yıldırmamalı bizlerriii kızlar

kızzllaarrrr ben kacıyorummmm benimkiler durmuyorrrr ayy hiç rahat yok bana yaa kafamı bile kasıyamıyorum bu aralar bahar temizliğine de basladım kollarım,belim kopuyorr vallahii

eee de bakalım fehiye bacım yarın senin sonuç nasıl olur
ne kadar gitmiştir bu hafta :)

açıkcası bu hafta bayağı güzel spor yaptım canım ama bilemiycem tabi 500 gr gitsin ona da razıyım çunku gecen hafta 300gr gitmişti canım ya mesela ben 25 dakika step yapıyorum toplam 200 kalori yakıyorum 1450 adım atıyorum yani gösterge öyle diyor canım

maşallah canım iyi gidiyorsun motivasyonu en iyi olanlardan birisin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…