- 27 Eylül 2009
- 671
- 1
- 118
- 37
offffffffff offff dertliyimm bu gece annem tavır değişikliğimden biriyle görüştüğümü anladı buraya kadar normal de durumu onaylamıyo kendince sebepleri var etnik farklılıklar diyelim buna durmadan iğneliyoya hemen evlencek değilim anne daha yeni tanıştık diyorum bu kez de oyun mu oynuyosun diyo:d:d tamam görüşmem diyorum o hiç inandırıcı değil zaten çünkü aynı sınıftayız eee ben şimdi ne yapsam, kilo vveremediğimden bahsediyorum annem duruyo verme zaten kilo verdin ....lı buldun biraz daha versen kim bilir nereli bulcan diyo:d gülsem mi ağlasam mı bilemedim
akşam yemeğim 1 dilim ekmek yaprak sarma yoğurtlu biber aslında fazlaydı ama dersane var diye yorgun düşmemek için fazla yedim
kızlar 1 saat 40 dk.sporumu yaptım
akşam yemeğim 9 buçuğa kaldı işlerim yüzünden yediklerimi yaziyim
6 yk yoğurtlu kabaklı dereotlu sebzeli meze gibi bişiy.
Bir kase yoğurt
4 5 lokmalık haşlanmış tavuk,yarım dilim kepek ekmeği
bi kaç gün protein ağırlıklı beslen kilo vermen hızlanır birazşok diet mi yapsam acaba ?ya dönüşü muhtesem olursa diye korkuyorum ya
başlangış 61.8
geçen hafta 58.8
bu hafta 59.2
bir haftada çok uğraştım çabaladım 400gram aldım canlarmoralim bozulmadı çünkü bekliyordum
bi kaç gün protein ağırlıklı beslen kilo vermen hızlanır biraz
benim başlangıç 65 geçen hafta 61,5tu sanırım bu hafta 62haftaya kadar 60 olmalıyımmm
bi kaç gün protein ağırlıklı beslen kilo vermen hızlanır biraz
benim başlangıç 65 geçen hafta 61,5tu sanırım bu hafta 62haftaya kadar 60 olmalıyımmm
o sanırım kısmı geçen haftaki loya ait geçen haftaki kilomdan emin değilimözlemciğim tartıldın mı sanırım diyosun da canım kesin kaç kilosun şuan??
pence yap protein atakları kilo verdiriyo ya da tavuk salata ile beslen onun da kilo verdirdiği yazılmış ilacın adını vermem yasak olabilir canım üyeliğim kapatılsın ya da konu kapatılsın istememözlemciğim acaba protein dieti mi yapsam ki?bu arada su bahsettiğin ilacın adı ne???
canım iyisin maşallah 59 kötü bi rakam mı moralini bozma yaaakızlar ben artık resmen bırakmayı düşünüyorum
moral motivasyon hiçbişey kalmadı
bu haftaki kilo 59,3
çok çok sıkıldım ya
canım iyisin maşallah 59 kötü bi rakam mı moralini bozma yaaa
canm çok normal bu çünkü fazla kilon yok ki bence buna da şükür bırakma bir ay daha sabretcanım benim haftalardır gram gram veriyodum zaten
bu hafta sadece 200 gram
gerçi adet oldum etkisi olur mu bilmiyorum
ama bıktım artık ya
o kadar uğraşıyorum
1 ayda 2,5 kilo falan gitti
((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?