Turkan88'in Diyet Günlüğü

kızlar benım akşam yemeğim hep geçe kalıo ya yediklerimi yaziyim bari

Son düzenleme:
kızlar 1 saat 40 dk.sporumu yaptım
akşam yemeğim 9 buçuğa kaldı işlerim yüzünden yediklerimi yaziyim
6 yk yoğurtlu kabaklı dereotlu sebzeli meze gibi bişiy.
bir kase yoğurt
4 5 lokmalık haşlanmış tavuk,yarım dilim kepek ekmeği

offffffffff offff dertliyimm bu gece annem tavır değişikliğimden biriyle görüştüğümü anladı buraya kadar normal de durumu onaylamıyo kendince sebepleri var etnik farklılıklar diyelim buna durmadan iğneliyo ya hemen evlencek değilim anne daha yeni tanıştık diyorum bu kez de oyun mu oynuyosun diyo tamam görüşmem diyorum o hiç inandırıcı değil zaten çünkü aynı sınıftayız eee ben şimdi ne yapsam, kilo vveremediğimden bahsediyorum annem duruyo verme zaten kilo verdin ....lı buldun biraz daha versen kim bilir nereli bulcan diyo gülsem mi ağlasam mı bilemedim

akşam yemeğim 1 dilim ekmek yaprak sarma yoğurtlu biber aslında fazlaydı ama dersane var diye yorgun düşmemek için fazla yedim

özlemciğim anneler böyledir hep çocuklarının ıyıliğini isterler hiç kimseyi yakıştıramazlar yanlarına çocuklarının sen anlamaya calış anneni kızma ona sorun da yapma sakın üzülme halletmeye calıs anlayacağı dilden konus annenle tatlım

1 saat 40dk spor mu mükemmelmiş yaaaa nasıl yapıyorsun ben yarım saatte mest oluyom valla

kızlar öncelikle herkese günaydın moralim çookk bozuk ben anlamıyorum bu kadar spor nereye gidiyor acaba vücut mu alıştı farklı bir seyler mi denemek lazım bilemiyorum kilom aynı değişen hiçbir sey yok ben yorumsuzum

kızlar baslangıç klo,gecen haftaki kilo ve bugünkü kilonuzu yazın tamam ben aynı 61.5 değişen bir sey yok anlamadım acaba ilaç mı kullansam karsıyım ama suan çok cazip geliyor bu fikir inanın çok sıfır moralim ne yapayım anlayamadım ,çözemedim bu durumumu

Kimse yok sonra tekrar uğrarım kilo bildirimi yapmayı unutmyın liste tutcam tamam mı kızlar

başlangış 61.8
geçen hafta 58.8
bu hafta 59.2
bir haftada çok uğraştım çabaladım 400gram aldım canlar moralim bozulmadı çünkü bekliyordum

başlangış 61.8
geçen hafta 58.8
bu hafta 59.2
bir haftada çok uğraştım çabaladım 400gram aldım canlar moralim bozulmadı çünkü bekliyordum

benimde moralim bozuldu ama yılmıycam hiçç kilo verememişim anlamadım ya neyse afedersin de bir tarafımdan terler akıyor sporda ama tık yok

bi kaç gün protein ağırlıklı beslen kilo vermen hızlanır biraz

benim başlangıç 65 geçen hafta 61,5tu sanırım bu hafta 62 haftaya kadar 60 olmalıyımmm

özlemciğim tartıldın mı sanırım diyosun da canım kesin kaç kilosun şuan??

bi kaç gün protein ağırlıklı beslen kilo vermen hızlanır biraz

benim başlangıç 65 geçen hafta 61,5tu sanırım bu hafta 62 haftaya kadar 60 olmalıyımmm

özlemciğim acaba protein dieti mi yapsam ki?bu arada su bahsettiğin ilacın adı ne???

özlemciğim tartıldın mı sanırım diyosun da canım kesin kaç kilosun şuan??
o sanırım kısmı geçen haftaki loya ait geçen haftaki kilomdan emin değilim bu hafta kesin 62

özlemciğim acaba protein dieti mi yapsam ki?bu arada su bahsettiğin ilacın adı ne???
pence yap protein atakları kilo verdiriyo ya da tavuk salata ile beslen onun da kilo verdirdiği yazılmış ilacın adını vermem yasak olabilir canım üyeliğim kapatılsın ya da konu kapatılsın istemem özelden söyleyeyim

kızlar ben artık resmen bırakmayı düşünüyorum
moral motivasyon hiçbişey kalmadı
bu haftaki kilo 59,3
çok çok sıkıldım ya

canım benim haftalardır gram gram veriyodum zaten
bu hafta sadece 200 gram
gerçi adet oldum etkisi olur mu bilmiyorum
ama bıktım artık ya
o kadar uğraşıyorum
1 ayda 2,5 kilo falan gitti
((((((((((((((
canm çok normal bu çünkü fazla kilon yok ki bence buna da şükür bırakma bir ay daha sabret

başlangıç:60
geçen hafta:57
bu hafta:56 kızlar benım tartım dijital değil bu arada farklılıklar olabilir belki az felan tartıosa bilemedim yani
fehiyecim bu arada sporu nasıl yapıyosun demişsin bilmiyorum tatlım arkadaşlarımla gidiyorum genelde canım sıkılmıyo sanırım ondan normalde bir saati pek geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…