Turkan88'in Diyet Günlüğü

canım benim haftalardır gram gram veriyodum zaten
bu hafta sadece 200 gram
gerçi adet oldum etkisi olur mu bilmiyorum
ama bıktım artık ya
o kadar uğraşıyorum
1 ayda 2,5 kilo falan gitti
((((((((((((((

nurgülcüm bak ben normalde güzel kilo veriyorum inan adet dönemimde tık farketmedi sporda yapmama rağmen vücut su ve ödem dolu olduğu için artısı bile olur normalde sen almamışsın 200 gram vermişsin tatlım dua et bence

ayy süpersin masallah yaa en azından vermişsin canım bravo sana kız

herkese şişko dedim şimdi en şişkonuz benim yaama kızlar ben yarın insallah protein dietine baslıycam yetr artık verecem kilolarımı bu sefer çookk gayret edecm bu arada step yapıyorum ya bir de platesi de ekledim yani yarım saat step yarım saat plates olcak artık karar verdim kızlarr herkes tam kilosunu yazsın ki ben liste hazırlıyayım tamam mı

fehiyem sen hiç kan değerlerıne hormonlarına felan baktınmı canımın içi he?
herşey normalse bence su içmeye eğil yeşil çaya eğil bir haftalık şok diyetler yapabilirsin ama abartma mazallah tamam canım.sporunu aksatma bence mutlaka verirsin.ben bile veriosam kilo bence herkes verir yani

canım benim günde 3 bazen 4 kupa yesil çay içiyorum zaten ha fazla su içmiyorum ama sporumu da yapıyorum doktora da gitmedim doğrusu haklı olabilirsin aslında hiç düşünmemiştim

bu arada özlemcim keşke benıde mutlu eden biri olsada hayatımda tabiki düzgün biri olmak kaydıyla anneler heb öyle sevdiklerinden yavrularını kıskanırlar başka bi erkekle paylaşamazlar :) üzülme tatlım sen.elbet bi gün sende uçucan yuvadan yanı yapıcak bişiy yok.kızlar bu arada bana dua edin bugun direksıyon dersim var bu hocayı yolmazsam gıcık karı yine görüşürüz hepinizi seviyorum canlarım

fotodan anladığım kadarıyla fıstık gibisin canım sınavında da basarılar güzellik çookk öptüm

fehiyem benım en yakın arkadaşlarımdan biri lise dönemi bildiiğin manken gibiydi.evlendi sonra tiroid bezlerinde yavaş çalışma olduğunu farkettiler kız şimdi 65 kilo uğralıyo veremiyoda gerçi o biraz iradesiz yemek konusunda.ama genede spor felan yapıyo birden aldıu kiloları sağlık sorunlarında veremiyosun uğraşsanda tatlım.tedavi görüo şimdi işte ilaç felan kullanıo.tatlım eminim yoktur da bi baktırmakda fayda var diye düşünüyorum.ben bile baktırıcam boş zaman bulduğumda yani zarar gelmez :)

kızlar herkese merhaba. ben bu aralar o kadar yoğunumki anlatamam. cuma günü oğlumun doğum günü var. yarın kayınvalidem geliyor izmirden. dün tüm gün evde temizlik vardı bende ayakytaydım tabi sürekli. pasta siparişimizi verdik. 1 şeklinde çok güzel olacak inşallah. 2 ay sonra başka bir şehre taşınıyoruz şimdiden ev bakmaya başladık onun stresi de var.
okul başlı başına yoğunluk zaten. haftaya teftiş var bir türlü gelemediler hala hazırlık yapıyoruz. bugün okulda kermes düzenledik sürekli onun başındayım pastalar börekler. yememek için zor tutuyorum kendimi. vee asıl haberimi söylüyorum ben bugünün çarşamba olduğunu unuttum dolayısıyla tartılmadım. fehiyecim özür dilerim gerçekten ama zaten adet olmak üzereyim inanılmaz bir şişkinlik var. bu haftada artıda çıkabilirim yani.

fehiyem senin bu motivasyonun bana çok iyi geliyooo iyiki varsın canım benım allah razı olsun dualar için yarın görüşürüz forumun en güzel en fit hatunları sizi seviyorum

çok üzüldüm canım kaynanan geliyormus ama çookk sevindim oğlunun doğum günü hazırlığı yapmana allah hayırlı yaslar versin,size bağışlasın canım demek baska sehre tasınıyosunuz canım nereye gideceksiniz?bu arada lütfen tartıl tamam unutma bak liste yapcam müfettişler bize yarın gelecekler öfff öfff

fehiyem senin bu motivasyonun bana çok iyi geliyooo iyiki varsın canım benım allah razı olsun dualar için yarın görüşürüz forumun en güzel en fit hatunları sizi seviyorum

asıl fit sensin canım benim ama olsun sen gençsin sen fit ol tatlım bu arada bende motivasyon varda kilo vermek yok

kızlar ben çarsıya gitcem dönüşte hazırlarım listeyi insallah herkes yazsın kilosunu tamam mı??

[table="class: Msonormaltable, align: Left"]
[tr]
[td="width: 132, bgcolor: Transparent"] isim
[/td]
[td="width: 114, bgcolor: Transparent"]başlangıç kilo
[/td]
[td="width: 79, bgcolor: Transparent"]geçen haftaki kilo
[/td]
[td="width: 75, bgcolor: Transparent"]bu haftaki kilo
[/td]
[td="width: 83, bgcolor: Transparent"]toplam giden
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 132, bgcolor: Transparent"]fehiye
[/td]
[td="width: 114, bgcolor: Transparent"]63.100
[/td]
[td="width: 79, bgcolor: Transparent"]61.500
[/td]
[td="width: 75, bgcolor: Transparent"]61.500
[/td]
[td="width: 83, bgcolor: Transparent"]1.600
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 132, bgcolor: Transparent"]hümeyra
[/td]
[td="width: 114, bgcolor: Transparent"]61.800
[/td]
[td="width: 79, bgcolor: Transparent"]58.800
[/td]
[td="width: 75, bgcolor: Transparent"]59.200
[/td]
[td="width: 83, bgcolor: Transparent"]2.600
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 132, bgcolor: Transparent"]nurgül
[/td]
[td="width: 114, bgcolor: Transparent"]61.500
[/td]
[td="width: 79, bgcolor: Transparent"]60.700
[/td]
[td="width: 75, bgcolor: Transparent"]59.300
[/td]
[td="width: 83, bgcolor: Transparent"]2.200
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 132, bgcolor: Transparent"]miss_angela
[/td]
[td="width: 114, bgcolor: Transparent"]60
[/td]
[td="width: 79, bgcolor: Transparent"]57
[/td]
[td="width: 75, bgcolor: Transparent"]56
[/td]
[td="width: 83, bgcolor: Transparent"]4 kg
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 132, bgcolor: Transparent"]arzu
[/td]
[td="width: 114, bgcolor: Transparent"]
[/td]
[td="width: 79, bgcolor: Transparent"]
[/td]
[td="width: 75, bgcolor: Transparent"]
[/td]
[td="width: 83, bgcolor: Transparent"]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 132, bgcolor: Transparent"]türkan
[/td]
[/td]
[/td]
[/td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 132, bgcolor: Transparent"]amoretta
[/td]
[/td]
[/td]
[/td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 132, bgcolor: Transparent"]envila
[/td]
[/td]
[/td]
[/td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 132, bgcolor: Transparent"]özlem
[/td]
[/td]
[/td]
[/td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 132, bgcolor: Transparent"]hilal
[/td]
[/td]
[/td]
[/td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 132, bgcolor: Transparent"]
[/td]
[/td]
[/td]
[/td]
[/td]
[/tr]
[/table]

kızlaarrr tartılmayı unutmayın listeye ekliycem lütfeennnn sizi bekliyorruuummmm

kızlar çok mutluyum nişanda giyeceğim kıyafeti bugün beğendim akşam erkek arkadaşımın iş çıkışında birlikte gidip alıyoruz
hem de 38 bedene girdim vallah :)
ayyyy mutluyum mutlu :)

kızlar çok mutluyum nişanda giyeceğim kıyafeti bugün beğendim akşam erkek arkadaşımın iş çıkışında birlikte gidip alıyoruz
hem de 38 bedene girdim vallah :)
ayyyy mutluyum mutlu :)

masallah canım allah daim etsin mutluluğunu baakk demedimmi rahat ol diye sen diete devam et daha güzel olur sana merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…