- 27 Eylül 2009
- 671
- 1
- 118
- 37
canım benim haftalardır gram gram veriyodum zaten
bu hafta sadece 200 gram
gerçi adet oldum etkisi olur mu bilmiyorum
ama bıktım artık ya
o kadar uğraşıyorum
1 ayda 2,5 kilo falan gitti
((((((((((((((
başlangıç:60
geçen hafta:57
bu hafta:56 kızlar benım tartım dijital değil bu arada farklılıklar olabilir belki az felan tartıosa bilemedim yani
fehiyecim bu arada sporu nasıl yapıyosun demişsin bilmiyorum tatlım arkadaşlarımla gidiyorum genelde canım sıkılmıyo sanırım ondan normalde bir saati pek geçmez
kızlar ben artık resmen bırakmayı düşünüyorum
moral motivasyon hiçbişey kalmadı
bu haftaki kilo 59,3
çok çok sıkıldım ya
fehiyem sen hiç kan değerlerıne hormonlarına felan baktınmı canımın içi he?
Herşey normalse bence su içmeye eğil yeşil çaya eğil bir haftalık şok diyetler yapabilirsin ama abartma mazallah tamam canım.sporunu aksatma bence mutlaka verirsin.ben bile veriosam kilo bence herkes verir yani
bu arada özlemcim keşke benıde mutlu eden biri olsada hayatımda tabiki düzgün biri olmak kaydıyla anneler heb öyle sevdiklerinden yavrularını kıskanırlar başka bi erkekle paylaşamazlar :) üzülme tatlım sen.elbet bi gün sende uçucan yuvadan yanı yapıcak bişiy yok.kızlar bu arada bana dua edin bugun direksıyon dersim var bu hocayı yolmazsam gıcık karı yine görüşürüz hepinizi seviyorum canlarım
kızlar herkese merhaba. Ben bu aralar o kadar yoğunumki anlatamam. Cuma günü oğlumun doğum günü var. Yarın kayınvalidem geliyor izmirden. Dün tüm gün evde temizlik vardı bende ayakytaydım tabi sürekli. Pasta siparişimizi verdik. 1 şeklinde çok güzel olacak inşallah. 2 ay sonra başka bir şehre taşınıyoruz şimdiden ev bakmaya başladık onun stresi de var.
Okul başlı başına yoğunluk zaten. Haftaya teftiş var bir türlü gelemediler hala hazırlık yapıyoruz. Bugün okulda kermes düzenledik sürekli onun başındayım pastalar börekler. Yememek için zor tutuyorum kendimi. Vee asıl haberimi söylüyorum ben bugünün çarşamba olduğunu unuttum dolayısıyla tartılmadım. Fehiyecim özür dilerim gerçekten ama zaten adet olmak üzereyim inanılmaz bir şişkinlik var. Bu haftada artıda çıkabilirim yani.
fehiyem senin bu motivasyonun bana çok iyi geliyooo iyiki varsın canım benım allah razı olsun dualar için yarın görüşürüz forumun en güzel en fit hatunları sizi seviyorum
kızlar çok mutluyum nişanda giyeceğim kıyafeti bugün beğendim akşam erkek arkadaşımın iş çıkışında birlikte gidip alıyoruz
hem de 38 bedene girdim vallah :)
ayyyy mutluyum mutlu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?