Turkan88'in Diyet Günlüğü

bende istiyorum ama işte misafir falan yapamayabilirim ya. sen bi başla anlatırsın nasıl olduğunu haftaya bende yaparım olmazsa.

yyaa canım benim ben tam anlamıyla protein dieti yapcam bi arkadaş yapmıstı anlattı bana onun yaptığı gibi yapcam yani mesela yumurta hasl,kıymalı yumurta,haslanmıs tavuk,yoğurt,süt,peynir...vs.yıycem sadece işte bakalım ne olcak güzelim

envila,hilal kaldı sadece değil mi?zaten gumral yok,türkan tatilde,duygu bıraktı,özgürden haber yok bildiğim kadarıyla 2 kişi kaldı

[table="class: Msonormaltable, align: Left"]
[tr]
[td="width: 156, bgcolor: Transparent"] isim
[/td]
[td="width: 135, bgcolor: Transparent"]başlangıç kilo
[/td]
[td="width: 93, bgcolor: Transparent"]geçen haftaki kilo
[/td]
[td="width: 89, bgcolor: Transparent"]bu haftaki kilo
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 156, bgcolor: Transparent"]fehiye
[/td]
[td="width: 135, bgcolor: Transparent"]63.100
[/td]
[td="width: 93, bgcolor: Transparent"]61.500
[/td]
[td="width: 89, bgcolor: Transparent"]61.500
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 156, bgcolor: Transparent"]hümeyra
[/td]
[td="width: 135, bgcolor: Transparent"]61.800
[/td]
[td="width: 93, bgcolor: Transparent"]58.800
[/td]
[td="width: 89, bgcolor: Transparent"]59.200
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 156, bgcolor: Transparent"]nurgül
[/td]
[td="width: 135, bgcolor: Transparent"]61.500
[/td]
[td="width: 93, bgcolor: Transparent"]60.700
[/td]
[td="width: 89, bgcolor: Transparent"]59.300
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 156, bgcolor: Transparent"]miss_angela
[/td]
[td="width: 135, bgcolor: Transparent"]60
[/td]
[td="width: 93, bgcolor: Transparent"]57
[/td]
[td="width: 89, bgcolor: Transparent"]56
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 156, bgcolor: Transparent"]arzu
[/td]
[td="width: 135, bgcolor: Transparent"]66.600
[/td]
[td="width: 93, bgcolor: Transparent"]65.300
[/td]
[td="width: 89, bgcolor: Transparent"]65.300
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 156, bgcolor: Transparent"]özlem
[/td]
[td="width: 135, bgcolor: Transparent"]65
[/td]
[td="width: 93, bgcolor: Transparent"]61.500
[/td]
[td="width: 89, bgcolor: Transparent"]62
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 156, bgcolor: Transparent"]envila
[/td]
[td="width: 135, bgcolor: Transparent"]
[/td]
[td="width: 93, bgcolor: Transparent"]
[/td]
[td="width: 89, bgcolor: Transparent"]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td="width: 156, bgcolor: Transparent"]hilal
[/td]
[td="width: 135, bgcolor: Transparent"]
[/td]
[td="width: 93, bgcolor: Transparent"]
[/td]
[td="width: 89, bgcolor: Transparent"]
[/td]
[/tr]
[/table]

valla bu hafta hiç iç açıcı değil arkadaşlar durumumuz. çok ötü gidiyoruz neden böyle olduki.

valla bu hafta hiç iç açıcı değil arkadaşlar durumumuz. çok ötü gidiyoruz neden böyle olduki.

hiç sormavallhi nazar mı değdi ne kız motivasyon sıfır ama bırakmak yok yarın protein dietine baslıycam insallah bakalım ne olcak canım ya

Off kizlar bugun bildirim oldugunu unuttum.sabahtir cok doluyum Anca bakiyorum.benim kiloda degisiklik Yok malesef.ac Kaldim spor yaptim yine gitmiyor.sinirlerim tavan yapti artik.bugun arkadaslarda kizdi,en zayifimiz sensin hala kilo vermye ugrasiyorsun hic biseyin Yok die AMA 58 I bi kafaya koydum ya ondan sinirlerim bozuluyor..cok uzulrek Ben ayrilmak istiyorum,bosun a cabaliyorum.vucudum resmen direniyor bana.

canım hepimiz aynı durumdayız gel bırakma
pes etme lütfen onca kilon gitmiş ne kalmış ki şurda sabret

arkadaşlar verecek kilomuz azaldıkça haliyle vucut zorluyor ama lütfen pes etmeyelim tamam sıkı sıkıya rejim yapmayalım ama yine de dikkat edelim sporumuzu yapalım her şeyden önce burda birbirimize destek olalım bırakıp gitmeyelim

günaydın kızlar
böyle olmaz hadi toplanalım bakalım
biz en başta ne dedik
hedef kiloya kadar ve re ce ğiz
vazgeçmek yok
yaza süper olucaz hep birlikte

evet yaaa reglim bitince 3-4 gün kasıcam ben sonrası artık aydında allah büyük:) kimimiz 5-6 kimimiz kimimiz daha fazla vermiş buradan bırakırsak hiç başlamasaydık derim hedeflerimizin yarısına geldik belki yarıyı da geçtik hanımlar asılın diyetlereee

ay hilalciğim yapma ne olur bak bende o kadar spor yapıyorum,dikkat ediyorum bu hfta gram vermemişim canım ama yıne de bırakmadım hatta daha sarıldım çunku bugün protein dietine basladım canım vercem bu kiloları kafaya taktım ben yaa

günaydın kızlar
böyle olmaz hadi toplanalım bakalım
biz en başta ne dedik
hedef kiloya kadar ve re ce ğiz
vazgeçmek yok
yaza süper olucaz hep birlikte

evet nurgülüm sana katılıyorum ben hemen öğunlerimi yazayım
sabah:çok az kıymalı yumurta ve 1bardak ayran
yarımsaat step
yesil çay
diğer öğunlerimi de yazarım ama buyuk ihtimalle tavuk haslama ve ayran olurlar bakalıım canım

ben kahvaltı yapamadım geç kalıyodum kahve içicem birazdan şuan yeşilçay içiyorum

bu arada staj yaptığım kurum müdürü iş teklifinde bulundu mezun olur olmaz gel dedi ama benm sınav var kpss acaba temmuza kadar ders mi çalışsam yoksa hemen işe başlayıp bi yandan hafta sonu mu ders çalışsam karar veremedim 10 gün düşünücem bunu

günaydın herkese. ben bugün silkelendim ve kendime geldim hedefe ulaşana kadar artık bozmıcam sadece yarın oğlumun doğum günü olduğundan biraz kaçırıcam onun dışında aynen devam.
sabah: 1 domates, 1 kk peynir, 5 zeytin, maydonoz, 1 dlm kpk ekm.
ara: 1 elma, 1 ayran
bol su içiyorum spora vakit yok bugün evde çok iş var onlar spor yerine geçer zaten. ama haftaya çarşamba artık kesinlikle kilo vermiş olarak listede yer almak istiyorum.

ha şöyle topikçe bir kendimize gelelim değil mi ama hepimiz insallah kilo vereceğiz haftaya carsambaya kadar canı gönulden inanıyorum kızceler

yesil gözlüm sen daha iyi bilirsin tabi hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım çok öptüm

kararsız kalıyorum devlete de başvurdum sözleşmeli personel için bakalım ne olacak böle de iş aramadan ayağıma geldi geri çevirmek de istemiyorum aynen öle herşeyin hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…