- 27 Eylül 2009
- 671
- 1
- 118
- 37
Gunaydin her kese :) ben az yemek yiyorum ama diet yapmiyorum artik. soyledikleriniz aklima yatti. benim kilom 54, boyum 167. bana sadece spor yapmak lazim. 25 gun universite icin ayri bir sehre gidicem, orda dayimin bir suru spor aletleri var. reglimin son gunleri. pazar gununden baslicam spora insaALLAH. belki orda da diet yaparim ... ama sizsiz nasil nasil kalicam o kadar uzun sure bilmiyorum
günaydın güzeller
ne var ne yok bakalım
herkese hayırlı cumalar
bugün bir küçük ev yapımı poğaça elin yarısı kadar oluyo
bir küçük bardak şekersiz çay
humeyra fethiye kizlar aylardir boyleyim burya baslamadan en az 4 ay oncesinden beri ayniyim,hangi diyeti yaparsam yapayim gitmiyor.gitsede hemen geri aliyorum nasil is anlamadim.61 oluyorum 2 gun icinde hoooop 62 oluyorum biktim yaaaa
fehiyecim inş.çok güzel geçer...benıde bu diresıyon sınavı kalpten götürcek aklıma geldikçe afakanlar basıo daralıyorum ya aslında iyi kullanmaya başladım da bu korku nasıl bişiydir gitmio beynımde her dakka
fehiyecim inş.çok güzel geçer...benıde bu diresıyon sınavı kalpten götürcek aklıma geldikçe afakanlar basıo daralıyorum ya aslında iyi kullanmaya başladım da bu korku nasıl bişiydir gitmio beynımde her dakka
ya senin ne kadar tatli bir dilin var yaa :)sen sağ salim git gel de önemli değil canım biz sabırla bekleriz güzelim bencede zayıfsın diete gerek yok spor yap tatlım
ya senin ne kadar tatli bir dilin var yaa :)
kızlar öğle 1 kepçeden az çorba
2-3 çatal pilav bir parça tavuk göğüs
biraz önce de 3 tane erik yedim
[ı]offf regl oldum yine:26:dogum sonrasi duzeni bi turlu tutturamadim.daha 10 gun olmadi biteli yaa[/ı]
kızlar öğle 1 kepçeden az çorba
2-3 çatal pilav bir parça tavuk göğüs
biraz önce de 3 tane erik yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?