kararsız kalıyorum devlete de başvurdum sözleşmeli personel için bakalım ne olacak böle de iş aramadan ayağıma geldi geri çevirmek de istemiyorum aynen öle herşeyin hayırlısı:)
inşallah canım saol allah razı olsun hepinizden:)sen bilirsin cnm benim
ama ne mutlu sana demekki çok beğenmişler gel başla diyorlar
her konuda hep kısmetli olursun inş:))
bugün kandilll hepinizin kandili mübarek olsun aslında oruç tutmayı isterdim ama yıllardır her kandilde regl olurum nasip olmuyo bi türlübayanlar dualarımızda birbirimize yer vereli müminin başka mümine ettiği dua kabul olunur inşallah allah cümlemizin kalbinden geçeni hayırlıysa nasip etsin, peygamberimizi şefaatçimiz kuranı kerimi yoldaşımız eylesin kıldığımız namazlar okuduğumuz kuranlar tuttuğumuz oruçlar sadece yaptığımız değil yapmayı düşündüğümüz ibadetler de ahirette karşımıza gelsin inşallah, kıyamet günü başımız yere eğilmesin allah sırat köprüsünden ışık hızıyla geçmeyi, cennetin bahçelerinde gölgelenmeyi hepimize nasip etsin inşallah
amin inşallah, sana tavsiyem dua ederken önce başkalarından başla duanın en sonunda kendine eto kadar güzel bir dua yazmıssın kı gözlerim doldu allah kabul etsin tatlım kalkıp yasin okuycam insallah hepimizin regaip kandili mübarek olsun allah herkesin gönlündekini hayırlı yapıp karsımıza cıkarsın insallah(amin)
hoş geldinn ne var ne yok bakalım:)Nihayet gele bildiiiimmmmmm :84: internetimiz bozulmusdu bi turlu gelemiyodum :84: cok ozlemisdim burayi bea :125:
AMIN. insaALLAH . gozlerim doldu bu dualari okuyunca. amin.bugün kandilll hepinizin kandili mübarek olsun aslında oruç tutmayı isterdim ama yıllardır her kandilde regl olurum nasip olmuyo bi türlübayanlar dualarımızda birbirimize yer vereli müminin başka mümine ettiği dua kabul olunur inşallah allah cümlemizin kalbinden geçeni hayırlıysa nasip etsin, peygamberimizi şefaatçimiz kuranı kerimi yoldaşımız eylesin kıldığımız namazlar okuduğumuz kuranlar tuttuğumuz oruçlar sadece yaptığımız değil yapmayı düşündüğümüz ibadetler de ahirette karşımıza gelsin inşallah, kıyamet günü başımız yere eğilmesin allah sırat köprüsünden ışık hızıyla geçmeyi, cennetin bahçelerinde gölgelenmeyi hepimize nasip etsin inşallah
Hos bulduk canim, evi tamir ettiriyorduk, bu gunlerde tam biticek insaALLAH. nisana da hazirliklar yapiyoruz ayni anda. ya ben bir siy sorucam, nisanda erkek tarafi kiza parfum felan aliyor ya hani (sizlerde de oylemi bilmiyorum :) ) hah, iste onu sorucem, nasil bir seyler alinir kiza, sadece parfummu yoksa baska da bir seyler varmi? bi bilgi lutfen :)hoş geldinn ne var ne yok bakalım:)
sadece parfüm deil diğer kişisel bakım ürünleri şampuanından kremine duş jeline, makyaj malzemeleri falan da alınıyo bizde gerçi o damat tarafının cömertliğine de bağlı:) iç çamaşırı gecelik terlik falan saymıyorum bile:)Hos bulduk canim, evi tamir ettiriyorduk, bu gunlerde tam biticek insaALLAH. nisana da hazirliklar yapiyoruz ayni anda. ya ben bir siy sorucam, nisanda erkek tarafi kiza parfum felan aliyor ya hani (sizlerde de oylemi bilmiyorum :) ) hah, iste onu sorucem, nasil bir seyler alinir kiza, sadece parfummu yoksa baska da bir seyler varmi? bi bilgi lutfen :)
Hos bulduk canim, evi tamir ettiriyorduk, bu gunlerde tam biticek insaALLAH. nisana da hazirliklar yapiyoruz ayni anda. ya ben bir siy sorucam, nisanda erkek tarafi kiza parfum felan aliyor ya hani (sizlerde de oylemi bilmiyorum :) ) hah, iste onu sorucem, nasil bir seyler alinir kiza, sadece parfummu yoksa baska da bir seyler varmi? bi bilgi lutfen :)
Nihayet gele bildiiiimmmmmm :84: internetimiz bozulmusdu bi turlu gelemiyodum :84: cok ozlemisdim burayi bea :125:
Onlari duyunden once getirmiyorlarmi ?sadece parfüm deil diğer kişisel bakım ürünleri şampuanından kremine duş jeline, makyaj malzemeleri falan da alınıyo bizde gerçi o damat tarafının cömertliğine de bağlı:) iç çamaşırı gecelik terlik falan saymıyorum bile:)
Yoo, her seyi biz yapicaz insaALLAH , sadece kiza bohcami ne getirir ya erkek tarafi, onun icinde neler olur bilmiyorum, sozlum de bilmiyo. o yuzden boyle bir arastirmaya girdimnişanı bizde kız tarafı yapar her sey kız tarafına aittir yani bizim doğuda da adetler böyle canım sizin ora farklı demek baksana yöreden yöreye değişiyor demekki özlemciğim
Cok sagol canim menim :) ALLAH razi olsuncanım hosgeldin evi tamir ettirmişsiniz güle güle oturun tatlım
ama canım o nişan bohçasından bahsediyo anladığım kadarıyla evet nişanı kız tarafı yapar ama nişan bohçaları karşılıklı verilir ve erkeğin yaptığı bohçada saydıklarım yer anlır en azından biz de ölenişanı bizde kız tarafı yapar her sey kız tarafına aittir yani bizim doğuda da adetler böyle canım sizin ora farklı demek baksana yöreden yöreye değişiyor demekki özlemciğim
evet düğünden önce nişan takılırken veriliyo eminim canım süt kardeşime damat tarafının yaptığı alışverişte bulundumOnlari duyunden once getirmiyorlarmi ?eminmisin? kafam karisdi.
haa anladim ama ben bunu azerilere sorsam daha iyi olur galiba, cunki adetler farkli. annem sadece elbise olur, cikolata, parfum olur felan diyor . ama sozlumun annesi baska sey diyor. ufffff, nisanlanmasammi napsamama canım o nişan bohçasından bahsediyo anladığım kadarıyla evet nişanı kız tarafı yapar ama nişan bohçaları karşılıklı verilir ve erkeğin yaptığı bohçada saydıklarım yer anlır en azından biz de öle
evet düğünden önce nişan takılırken veriliyo eminim canım süt kardeşime damat tarafının yaptığı alışverişte bulundum
haa anladim ama ben bunu azerilere sorsam daha iyi olur galiba, cunki adetler farkli. Annem sadece elbise olur, cikolata, parfum olur felan diyor . Ama sozlumun annesi baska sey diyor. Ufffff, nisanlanmasammi napsam
hepimizin kandili mübarek olsun güzeller:)
allahım daha nice güzel kandiller göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?