Turkan88'in Diyet Günlüğü

acaba direksiyon sınavın nasıl geçtii ya çok merak ediyorum mutlaka yaz güzelim tamam mı??

hümeyra ve arzu neler yaptılar acaba çokk merak ediyorum??insallah bugün nete girerler

nete girmeye fazla fırsat bulamıyorum ya da bazen isteksiz oluyorum yazmaya benim reglim bitmek üzere 61e doğru yollandım yine perşembeye kadar 61 olsam bari ben perşembe gidiyorum 15 gün yokum umarım döndüğümde 60 olarak katılırım aranıza
sabak kfleks yedim öğlen ne yiceme karar veremedim daha

yyaaaa nereye canım yaaa hayırdır yoksa evlenip de öyle mi geleceksin???çok özliycez seni güzelim emin ol

kızlarr öğle yemeğimi yazayım:1 bardak ayran çok az kıymalı yumurta
1 elma ,yesil çay
akşamı da yazarım tamam

kızlar sınavım güzel geçti istop felan ettirmedim ama geçirirlermi hiç bilmiyorum ay açıklansa çıldırıceem

sabahkı menüm yumurtalı kepek ekmeği bir dilim, peynir, salatalık, 4 zeytin, şekersiz şeker.
ara bir tane üzümlü kurabiye
öğlen kepeklı makarna bir tabak bir kase yoğurt
ben dün biraz kaçırdım akşam gofret felan.ama regl dönemim yaklaştı iştahım açıldı ama spora devam ne olursa olsun

regl döneminde herkesin canı tatlı istiyor canım bu çokk normal sen zaten kilolu değilsin ama tabi yınede spora devam afferim sana sınavından dolayı umarım hayırlısı olur senin için canım

bende evdeyim kimse yok oğlum annemde,esim dısarda ben ve kızım da evdeyiz arada nete girip bakıyorum ama kimse yok bugün herkes mesgul galiba acaba arzu ne yaaptı mufettiş işini ?

canım zaten tartı günümüz çarsamba tartılıp kilonu da söylersin zaten persembe gidiyor mussun ya merak ettim hayır mı ?Nereye gidiyorsun ki?

slm güzeller napıyosunuz bakalım
sabah 2 dilim ekmek az peynir domates kızımdan kalan çok az yumurta
biberiye sürüp ev işi yapıyorum şimdide :)))
spor yerine geçsin :))

kızzzzlaaarrrr yıne tekimm yaa öfff nerelerdesinizz arzu ,kaynananan geldi bakıyorum unuttun bizi yaaa

fehiyecim sınavdan kalmışım bu nasıl bir adalettir ben anlamıyorum ya 1.sınavda ben vites bile değiştiremiyodum vitesi bırak aracı kaldıramıyodum 60 aldım
şimdi parkuru istopsuz seri vitesle süper rampa kalkışımla bitirdim 55 aldım.ben böyle sisteme böyle işte kul hakkı dedikleri şey bu işte allaha havale ediyorum hiç bişey demiyorum!

allah allah neden böyle bir sey olsun ki acaba bir yanlışlık mı var canım gidip sorsan mı ki??hem canını sıkma bir dahaki sfere insallah hem daha deneyimli olursun böylece üzme tatlı canını

[sıze=3]kızllarrr günaydın herkesee ama ben üzgünüm biraz cunku daha 4 gün vardı adetime adet olmusum canım inanılmaz derecede tatlı istiyor nasıl yenecem bu isteği hiç bilemiyorum ama elimden geldiği kadar bertaraf etmeye calışacağım hemen öğunlerimi yazayım
sabah:1 sekersiz cay,kk peynir,2galeta,5zeytin,3çay kasığı bal
yesil çay
yarım saat step
bugün kaynanama gideceğim aksama kadar oradayım aksam nete girip yediklerimi yazarım insallah kızlarr kendinize iyi bakın tamam çokkk öptüm herkesiiiiiiiii
[/sıze]

fehiyecim üzülmemek elde değil çok çok çok fazla üzüldüm anlatamam çünkü maddi manevi uğraşıosun alabilmek adına yıprandım yani sürekli otobüslerdeyim artık fenalık geldi içime.lanet olsun ya bunların yapıcaa işe kurs hocalarında ,iş yok zaten anlatma yeteneği olcak direksiyon hocası dediin insanda.araba kullanmakla direksiyon hocası olmak arasında dağlar kadar fark var işte yapıcak bişiy yok kaldım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…