fehiyecim inş.çok güzel geçer...benıde bu diresıyon sınavı kalpten götürcek aklıma geldikçe afakanlar basıo daralıyorum ya aslında iyi kullanmaya başladım da bu korku nasıl bişiydir gitmio beynımde her dakka
nete girmeye fazla fırsat bulamıyorum ya da bazen isteksiz oluyorum yazmayabenim reglim bitmek üzere 61e doğru yollandım yine perşembeye kadar 61 olsam bari ben perşembe gidiyorum 15 gün yokum umarım döndüğümde 60 olarak katılırım aranıza
sabak kfleks yedim öğlen ne yiyceme karar veremedim daha
sabahkı menüm yumurtalı kepek ekmeği bir dilim, peynir, salatalık, 4 zeytin, şekersiz şeker.
ara bir tane üzümlü kurabiye
öğlen kepeklı makarna bir tabak bir kase yoğurt
ben dün biraz kaçırdım akşam gofret felan.ama regl dönemim yaklaştı iştahım açıldı ama spora devam ne olursa olsun
nete girmeye fazla fırsat bulamıyorum ya da bazen isteksiz oluyorum yazmayabenim reglim bitmek üzere 61e doğru yollandım yine perşembeye kadar 61 olsam bari ben perşembe gidiyorum 15 gün yokum umarım döndüğümde 60 olarak katılırım aranıza
sabak kfleks yedim öğlen ne yiceme karar veremedim daha
hala açıklanmadı bu sınavlar çıldırıciim ya kaldıysam varya mahfolurum.
slm güzeller napıyosunuz bakalım
sabah 2 dilim ekmek az peynir domates kızımdan kalan çok az yumurta
biberiye sürüp ev işi yapıyorum şimdide :)))
spor yerine geçsin :))
fehiyecim sınavdan kalmışım bu nasıl bir adalettir ben anlamıyorum ya 1.sınavda ben vites bile değiştiremiyodum vitesi bırak aracı kaldıramıyodum 60 aldım
şimdi parkuru istopsuz seri vitesle süper rampa kalkışımla bitirdim 55 aldım.ben böyle sisteme böyle iştekul hakkı dedikleri şey bu işte allaha havale ediyorum hiç bişey demiyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?