bu gun neden kimse yok yahu, 1 saat spor yaptim bu gun, ayaklarijmi kaldiracak gucum kalmadi
kızlar 3gündür evde net yoktu giremedim sizlerden ayrı kaldım
benimde kilo verişim tamemen durdu kızlar galiba artık burda kalacağım yememe içmeme dikkat etmeme yürüyüşe çıkmama ragmen tık yok
aramizda kalsin canim, karnimi eritecegim1 saat spora ne gerek var nereni eriteceksin kemiklerini mi??
Selammm, dun baktinizmi eurovisiona, cok guzeldi ya. isvecli kiz hak etdi birinciliyi, benim favorimdi.ama keske canbonomo da ilk 3e gire bilseydi :84: sabina da gire bilseydi
cig kofteni nasil yiyosunuz ya, ben anlayamiyorum . sonucta ciy degilmi? tadi nasil?kızllaarrrrr ben geldim bugün kaynanamdaydım çiğköfte yaıldı ben sayısını bilmiyorum kactane yedim eme marola sarıp yedim o kadar yesil çayımı da içtim şimdi kalkıp sporumu yapacağım insallah hadafim 300 kalori yakacak kadar spor yapmak kızlaarrrrrr:18:
aramizda kalsin canim, karnimi eritecegimbi de basenim var azcik ucundan
oturunca karnim one cikiyo :84:bildiğim kadarıyla boyun 167 kilon 54 değil mi?? canım neren fazla olabilir ki ama hadi neyse erit bakalım göbeğini ve basenini güzelim
selam herkese. arkadaşlar misafirlerim var o yüzden pek giremiyorum internete onları brakıp. yarın yazılalrım başlıyo ayrıca hala müfettiş bekliyoruz yoğunum. oğlumun doğum gününü yaptık herşey çok güzeldi. diyeti pek uygulayamadım bu ara bakalım ne olacak bende bilmiyorum.
oturunca karnim one cikiyo :84:
bende saldım kızlar bu ara biraz ne yalan söyliyim ama sporuma devam ediyorum regl dönemi yaklaştıından ama iştahım açıldı resmen tatlılarda gözüm hep.sporu bırakmıyorumkı almıyım diye
fehiyecim sınavdan kalmışım bu nasıl bir adalettir ben anlamıyorum ya 1.sınavda ben vites bile değiştiremiyodum vitesi bırak aracı kaldıramıyodum 60 aldım
şimdi parkuru istopsuz seri vitesle süper rampa kalkışımla bitirdim 55 aldım.ben böyle sisteme böyle iştekul hakkı dedikleri şey bu işte allaha havale ediyorum hiç bişey demiyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?