Turkan88'in Diyet Günlüğü

Selammm, dun baktinizmi eurovisiona, cok guzeldi ya. isvecli kiz hak etdi birinciliyi, benim favorimdi. ama keske canbonomo da ilk 3e gire bilseydi :84: sabina da gire bilseydi

kızlar 3gündür evde net yoktu giremedim sizlerden ayrı kaldım
benimde kilo verişim tamemen durdu kızlar galiba artık burda kalacağım yememe içmeme dikkat etmeme yürüyüşe çıkmama ragmen tık yok

kızllaarrrrr ben geldim bugün kaynanamdaydım çiğköfte yaıldı ben sayısını bilmiyorum kactane yedim eme marola sarıp yedim o kadar yesil çayımı da içtim şimdi kalkıp sporumu yapacağım insallah hadafim 300 kalori yakacak kadar spor yapmak kızlaarrrrrr:18:

kızlar 3gündür evde net yoktu giremedim sizlerden ayrı kaldım
benimde kilo verişim tamemen durdu kızlar galiba artık burda kalacağım yememe içmeme dikkat etmeme yürüyüşe çıkmama ragmen tık yok

bugünlarde herkes bi tuhaf zaten yaa kilo bakımından durgunluk yasıyoruz acaba mevsimlerden mi???

Selammm, dun baktinizmi eurovisiona, cok guzeldi ya. isvecli kiz hak etdi birinciliyi, benim favorimdi. ama keske canbonomo da ilk 3e gire bilseydi :84: sabina da gire bilseydi

izleyemedim ama 7. olduğumuza çookk üzüldüm gercekten neyse hayırlısı buymuş ne yapalım hak eden kazansın ki kazandida

cig kofteni nasil yiyosunuz ya, ben anlayamiyorum . sonucta ciy degilmi? tadi nasil?

selam herkese. arkadaşlar misafirlerim var o yüzden pek giremiyorum internete onları brakıp. yarın yazılalrım başlıyo ayrıca hala müfettiş bekliyoruz yoğunum. oğlumun doğum gününü yaptık herşey çok güzeldi. diyeti pek uygulayamadım bu ara bakalım ne olacak bende bilmiyorum.

arzucuğum ben müfettişi atlattım süperdi darısı başına canım bu arada hayırlı yas günleri olsun oğluna canım Allah size bağışlasın canım

hayırlısı ile çocuklar bir uyusun kalkıp spor yapcam beklıyorum kı uyusunlar hiç uyuyacak göz yok ama :26:

kızlarrr ben gidiyorum herkese iyi geceler (kıme diyosam kendi kendime konusuyorum)

bende saldım kızlar bu ara biraz ne yalan söyliyim ama sporuma devam ediyorum regl dönemi yaklaştıından ama iştahım açıldı resmen tatlılarda gözüm hep.sporu bırakmıyorumkı almıyım diye

kızzzzllaarrr günayddıınn bugün ilk iki dersim yok kalktım esim çocukları anneme götürdü ben de banyomu ve kahvaltı yaptım ,ütü yaptım şimdi çıkacağım gitmeden yazayım dedim öğünlerimi
sabah:
1sekersiz cay,kkpeynir,1yumurta,1salatalık
şimdilik bu kadar öğle görüşürüz insallah canlaarrrrrrr

bende saldım kızlar bu ara biraz ne yalan söyliyim ama sporuma devam ediyorum regl dönemi yaklaştıından ama iştahım açıldı resmen tatlılarda gözüm hep.sporu bırakmıyorumkı almıyım diye

canım bencede sporu bırakma zaten hepimiz de bırakmayalım çunku spor hayatımızın bi parcası haline gelmeli bence

Canım benim üzülme hiç herşeyde vardır bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…