Turkan88'in Diyet Günlüğü

nurgülcüm bende öyle teselli ediyorumda kendimi işte insanın sinirlerimi bozuluo genede..
bugunden itibarek topluyorum kendimi diyet konusunda
sabah yediklerim şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği,bir domates yarım salatalık kk peynir 3 zeytin

tabiki de toparlanman lazım senin sağlığın her seyden değerli bence güzelim bu arada ben okuldan geldim hemen tavuk haslama yedim 1 tane bir de 1 bardak ayran içtim bu kadar

kızlaarr yesil çayımı da içtim birazdan kalkıp stepimi yapacağım insallah şimdi kalkmam lazım işler beni bekler kızçelerrrrrrrr

kahvaltı öğlen arası bir elma
öğlen bir kase mercimek çorbası ev yapımı içine eti light kızarmış ekmek bir dilim
bu arada fena boğazlarım şişti kötüyüm kızlar

Son düzenleme:
kahvaltı öğlen arası bir elma
öğlen bir kase mercimek çorbası ev yapımı içine eti light kızarmış ekmek bir dilim
bu arada fena boğazlarım şişti kötüyüm kızlar

kızzllarrrr merhabalar ben yarım saat stepimi yaptım yeşil çayımı da içtim 1 elma da yedim birazdan gidip çocukları alacağım bugün eşimin okulda işleri var ben gidip alcam akşam:1 tabak brokoli yemeği yıycem okadar kızlaarrr görüşürüz (kime diyosam)

iyi aksamlar herkeseee, bu gun tartildim tam 53 kg olmushum, cok gezdim bu gun, o yuzden. size tavsiyem cok gezin. otobuse bu durakta mi bineceksiniz, birakin otobus gitsin, siz 2 durak sonra binin. 16ci kattami kaliyorsunuz, 7ci katta asansore binin. bu 1 haftada bunun etkisi cok iyi gordum, diet yapmadan , yemek yiyerek gezme sayesinde 1 kg gitti benden :123:

kızlaarr yesil çayımı da içtim birazdan kalkıp stepimi yapacağım insallah şimdi kalkmam lazım işler beni bekler kızçelerrrrrrrr
yesil caymiiiiiiiiiiiiii, ben onu tamamen unutmusuuuuummmmmm gidip demleyem bari. bu arada yarin insaALLAH ALLAHin iznile Turkan geliyor. cok ozlemisim bea afacani

yarin yazmisim yaa, ben bu gunu butun gun sali diyip gecmisim. megersem pazartesiymis yarin degil obur gun. ne garip kendi kendine msjlasmak

günaydın güzeller
napıyosunuz bakalım
arzucum oğluşunun doğum günü kutlu olsun
Nice güzel yaşlara inşallah

teşekkür ederim nurgülcüm.
ya kızlar benim düzenim iyice bozuldu evde misafir olunca diyet falan yapılmıyoki. fazla bişey yemiyorum ama ara öğünleri kaçırıyorum. öğün saatlerim hiç düzenli olmuyo ki bu önemli benim diyetimde. yeşil çaya fırsat bile kalmıyor çocukta zaten ortalıkta koşturup duruyo. off ya ben veremicem sanırım bu kiloları. misafirler gittikten sonra ancak tekrar başlayabilirim. beni atmayın aranızdan lütfen ve unutmayın çok giremiyorum diye. haftaya düzenli olarak aranızdayım yine kızlar.

bu da artık 1 yaşında olan oğlum.

hayır canım asla atmayız sen merak etme masallh yaaa ok şirin Allah analı babalı buyutsun güzelim bu aradamisafirlerin ne zaman gidiyorlar???

kızzllarrr ben mahvoldum bugün auaklarım ağrıyor yaaa çokk yoruldum bugün az öncede çocukları biraz ders çalıştırdım şimdi sütlerini içiyoar umarım uyurlar da ben biraz oturup dinlenirim yer gök aşkı izlerim böyle sessiz sedasız

masallh canım senin adına çok sevindim Allah yuzunu güldürsün canım çokk öptüm seni fıstık

fehiyecim maşallah sana canım benım çok tatlısın maşallah :)
şey sorucam hazır herkesler burda galiba yemeklerine biraz dikkat ederek sporla kilo verilebilirmi bilginiz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…