Eki Görüntüle 430374 kızlar bu benimmmmm
teşekkür ederim nurgülcüm.
ya kızlar benim düzenim iyice bozuldu evde misafir olunca diyet falan yapılmıyoki. fazla bişey yemiyorum ama ara öğünleri kaçırıyorum. öğün saatlerim hiç düzenli olmuyo ki bu önemli benim diyetimde. yeşil çaya fırsat bile kalmıyor çocukta zaten ortalıkta koşturup duruyo. off ya ben veremicem sanırım bu kiloları. misafirler gittikten sonra ancak tekrar başlayabilirim. beni atmayın aranızdan lütfen ve unutmayın çok giremiyorum diye. haftaya düzenli olarak aranızdayım yine kızlar.
Eki Görüntüle 430361
bu da artık 1 yaşında olan oğlum.
iyi aksamlar herkeseee, bu gun tartildim tam 53 kg olmushum, cok gezdim bu gun, o yuzden. size tavsiyem cok gezin. otobuse bu durakta mi bineceksiniz, birakin otobus gitsin, siz 2 durak sonra binin. 16ci kattami kaliyorsunuz, 7ci katta asansore binin. bu 1 haftada bunun etkisi cok iyi gordum, diet yapmadan , yemek yiyerek gezme sayesinde 1 kg gitti benden :123:
Merhaba Nurgulcum :) insaALLAH gorursun. amincnm benim maşşallah ya
ne güzel inş. bende görürüm 53 leri falan :))))
aaaa, ne kadar da tatlisin, masaALLAH :))) hic anneye benzemiyosun. benim gozumde anneler tombul olurlar :)universite ogrencisine benziyosun, masaALLAHEki Görüntüle 430374 kızlar bu benimmmmm
aaaa, ne kadar da tatlisin, masaALLAH :))) hic anneye benzemiyosun. benim gozumde anneler tombul olurlar :)universite ogrencisine benziyosun, masaALLAH. bende mi fotomu yuklesem n'apsam
günaydın güzeller ne var ne yok bakalım
ben acayip hastayım ya
grip nezle kulak ağrısı karışık
o yüzden bugün canım pek bişey istemedi
1 bardak şekersiz bitki çayı
4-5 tane kiraz
şimdilik bu kadar
ama halsizlikten sporda yapamıyorum
fehiyecim maşallah sana canım benım çok tatlısın maşallah :)
şey sorucam hazır herkesler burda galiba yemeklerine biraz dikkat ederek sporla kilo verilebilirmi bilginiz varmı?
aaaa, ne kadar da tatlisin, masaALLAH :))) hic anneye benzemiyosun. benim gozumde anneler tombul olurlar :)universite ogrencisine benziyosun, masaALLAH. bende mi fotomu yuklesem n'apsam
çokkk geçmiş olsun canım bu havalara dikkat etmek lazım[/QUOTE
saol fehiyecim valla bencede genç kız gibisin
bu arada kaç yaşındasın cnm
çokkk geçmiş olsun canım bu havalara dikkat etmek lazım[/QUOTE
saol fehiyecim valla bencede genç kız gibisin
bu arada kaç yaşındasın cnm
32 canım ya sen?
çok daha genç görünüyosun canım ne güzel. hem hiç te fazlalığın var gibi durmuyor.Eki Görüntüle 430383 bu da en sevdiğim arkadaşımla çektirdiğim bir foto kızlar
maşşallah nasıl yakışıklı bu böyle Allah nazardan saklasın :)
32 canım ya sen?
fehiyecim bencede 27-28 gibisin cnm
ben 25 yaşındayım
fehiyecim bencede 27-28 gibisin cnm
ben 25 yaşındayım
masallah canım evet öyle biraz genç duruyorum masallah diyeyim
çok daha genç görünüyosun canım ne güzel. hem hiç te fazlalığın var gibi durmuyor.
amin canım hepimizin evlatlarını inşallah.
çok daha genç görünüyosun canım ne güzel. hem hiç te fazlalığın var gibi durmuyor.
amin canım hepimizin evlatlarını inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?