kızlar çok fena moralim bozuk yaaşu nişan ara bozulmadan bi olsa üstümden yük kalkacak gerçekten çok geriliyorum
günaydın canlar
kusura bakmayın sizleri ihmal ediyorum bu günlerdenişan alışverişi yapıyoruz
2gündür çarşı pazar geziyoruz bugün artık ayaklarımı hissetmiyorum
hafta sonundan bu yana yediklerime dikkat etmedim o yüzden bu haftada kilo almışımdır diye tahmin ediyordum ama almamışım
sonuç kesinlikle hiç parlak değil 2hafta önce olduğum kiloya döndüm ama bu haftadan sonra kendimi ciddi manada sıkmayı planlıyorum
başlangıç 61.8
geçen hafta 59.2
bu hafta 58.8
eyvallah, turkan da geldi. O da bir azdan girer buraya
sen de mi nisanlanicaksiiiinnn :) bende hayirlisiyla gelecek hafta nisanlaniyorum :) ayni heyecani paylasiyoruz :123:kızlar çok fena moralim bozuk yaaşu nişan ara bozulmadan bi olsa üstümden yük kalkacak gerçekten çok geriliyorum
aleykum selam canim benim, soylerim insaALLAHgeldi mi sağsalim çok şükür selam söyle benden taraf canım onu çookk özlediğimi de söyle tamam mı?
sen de mi nisanlanicaksiiiinnn :) bende hayirlisiyla gelecek hafta nisanlaniyorum :) ayni heyecani paylasiyoruz :123:
kızlar çok fena moralim bozuk yaaşu nişan ara bozulmadan bi olsa üstümden yük kalkacak gerçekten çok geriliyorum
Türkanımmmmm hoşgeldin bebeğimmmmm :)))))
merhaba kizlaaaar,dun dondum,cok guzel bir tatil yaptik MASAALLAH.bu sabah kilom 66.2 yani hic degismemis,ama cooook yedim,tam pansiyon bir oteldi.acik bufe,hiiic dikkat etmedim,ama cok haraketli oldugumdan kilo almamisim.evde cok isim var,tahmin edersiniz iste.3 gun surer daha bu,cok giremem birkacgun herhalde.sizi coook ozledim.arada gelicem,ama vallahi coook isim var.
hoşgeldin türkancım iyi yapmışsın dikkat etmeyerek sonuçta tatil bu. tatilde diyet mi olur zaten. kolay gelsin sana çook.
sagol canim.utu o kadaaaaaaaaaaaaaar ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?