Turkan88'in Diyet Günlüğü

allah yüzünü güldürsün canım benim tatlı heyecanlar bunlar

SABAH:kkpeynir,1sekersiz cay,1salatalık
ÖĞLE:tavuk döner 1 porsiyon
ara:1elma,yarım saat step.2yesil çay
AKŞAM:1tabak kıymalı yurta,1bardak ayran
günüm bitti daha bir sey yemem ben bu saatten sonrakızlarrrrrr

günaydın kızlarrr
napıyosunuz bakalım
ben hasta olduğum için sabah hiç bişey yiyemedim
bir bardak tylot bir bardak bitki çayı

kızlar ben yarım bi kilo arası almışım hatta dikkat edicem belki adetten sonra vermeye başlarım bakalım inşallah

günaydın kızlaaar. türkan gelmiş ama nerdee hala yazmamış bişeyler. ayy çok işi vardır şimdi tatil dönüşü bavullar açılacak çamaşırlar yıka ütüle off... hiç sevmem.
hümeyra nişan gerginliğinden mi yoksa geçekten sorun mu var. umarım önemli bişey yoktur canım düğün olsun bitsin rahatlarsın ama işte bu dönem biraz zor oluyo tabi.

merhaba kizlaaaar,dun dondum,cok guzel bir tatil yaptik MASAALLAH.bu sabah kilom 66.2 yani hic degismemis,ama cooook yedim,tam pansiyon bir oteldi.acik bufe,hiiic dikkat etmedim,ama cok haraketli oldugumdan kilo almamisim.evde cok isim var,tahmin edersiniz iste.3 gun surer daha bu,cok giremem birkacgun herhalde.sizi coook ozledim.arada gelicem,ama vallahi coook isim var.

hoşgeldin türkancım iyi yapmışsın dikkat etmeyerek sonuçta tatil bu. tatilde diyet mi olur zaten. kolay gelsin sana çook.

sagol canim.utu o kadaaaaaaaaaaaaaar ki anlatamam

hosgeldin güzelim çokk özedik seni yaa aferin hiç almamıssın ben tahmın etmistim almadığını çunku hareketlidir butun tatiller ya omdan güzelim hadi sen işlerini hallet sonra girersin nete çok öptüm seniiii

kızlarrr günaydın sabah:1sekersiz cay11dilim karpuz ve kkpeynir
ara:
1elma,yesil çay
yarım saat step
öğle:1kase nesfit
aksamı da yazarım tamam mııııı kızlaarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…