Turkan88'in Diyet Günlüğü

turkancım hoşgeldin canım vallahi özlettin kendini iyice
evet canım sorun var
sorun benim sevdiğim insanın kürt olması bu yüzden amcalarım falan istemiyor
ailem bi şey demiyor ama insanların ileri geri konuşması haliyle yıpratıyor bizi

senin kac yasin var? elbise aldinmi kendine? nisanin stresi cok buyuk ya. hem bu aralar nisanin stresinden olsa gerek sozlumle kedi kopek gibiyiz . :113: // turkaaann, burda yazdiklarimi annecike soyleme ha

22yaşındaym cnm
evet stresli yorucu ama güzel telaşlar
ben kıyafetimi aldım alışverişin büyük kısmını kolayladık ama yorulduk epey

senin kac yasin var? Elbise aldinmi kendine? Nisanin stresi cok buyuk ya. Hem bu aralar nisanin stresinden olsa gerek sozlumle kedi kopek gibiyiz . :113: // turkaaann, burda yazdiklarimi annecike soyleme ha

nıye kı?bak ben sana ne dedım, dah 1 ay onceden kavga etmeye baslamalıydınız.gec kaldınız bıle.

senin kac yasin var? Elbise aldinmi kendine? Nisanin stresi cok buyuk ya. Hem bu aralar nisanin stresinden olsa gerek sozlumle kedi kopek gibiyiz . :113: // turkaaann, burda yazdiklarimi annecike soyleme ha

saka yapıyorum,zıııra bılıyorum ve emınım kı bırbırınızı cok sevıyorsunuz.orxan da ıyı cocuk.hepsı stresten.gecıcek ınsaallah

kızlar napıyosunuz bakalım,
öğle menümü yazayım
1 kepçe ezogelin çorbası
3 yk kıymalı sebze yemeği
yarım kase yoğurt

kızlar napıyosunuz bakalım,
öğle menümü yazayım
1 kepçe ezogelin çorbası
3 yk kıymalı sebze yemeği
yarım kase yoğurt

havalar da bir turlu ısınmadı burada ya psikolojimiz bozuluyor böyle yazı özledik

yahu dikkat ediyorum da hiçç oturmuyorum ama çok az kilo veriyorum nasıl iş anlamadım ki en azında bu hafta 500gr verdim gecen hafta hiç verememiştim buna da sukur

türkanım hoş geldin aramıza.
sabah bir kase nestle nesfit meyveli light süt
öğlene doğru bir kase daha yedim arada yeşil çay içtim
ikindi 2 kaşık bezelye yemeği 4 kaşık kurufasülye bir dilim çavdar ekmeği yoğurt
7dede spora giderim

ama bak kilo almamaıssın ne güzel vallahı aslında belkı biraz gayret etseydin kilo bile verebilirdin bence canım

ben de oyle dusunduyorum.ama o zaman da tatili tam olarak yasayamayacaktim,dimi?ne guzel iste kilom da sabit.biraktigim yerdem size katilicam INSAALLAH.ama cumartesi INSAALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…