Turkan88'in Diyet Günlüğü

Daha zamanım yok,cumartesı ınsaallah kım kalmıs kım gıtmıs bakıcam,kılo bıldırımlerınızı ılk lısteye ılave edıcam ınsaallah.umarım kalanlarınız pes etmez.

Burası fellllaaaaaaaaaaaaket sıcak yaa.nem de ustelık.yapıs yapıs oldum,nerde antalyanın sabahları guneslı,aksam serııın havası.ama antalyanın da en guzel zamanı sımdı bır de eylulun sonu,ekım bası.ortalarda orda nefes almak bıle ımkansız dıyorlar.nem de asırı oluyor.ama ıstenbulda da hava cok guzeldı.

Son düzenleme:

ben de Azerbaycan ı ,Nahcivan ı çok merak ediyorum

canım benim biz hala sıcak havayı göremedikte hala yağışlı buralar

kizlar heeeeeer kese cooook tyesekkurler,yazilari okudum biraz,arzu ve fehiye cok iyi idare etmissiniz.ALLAH RAZI OLSUN.hepinizi coook opuyorum.

günaydın kızlar
bu hafta spora eğilicem demiştim ya
akşam 1 saat kadar spor yaptım
zaten yorgundum
iyice pestilim çıktı :)
bi güzel uyumuşum sonra

kızlar dün resmen tatlı krizine girdim
ama canım nasıl istiyor
önce dedim az biraz yiyeyim
sonra baktımki başlarsam duramıcam
bi bardak su ve spora attım kendimi :))

kızlar ben artık yememden fazla kısmıyorum her şeyden yiyorum sadece akşam 7den sonra bir şey yemiyorum ve beyaz ekmek yemiyorum
çünkü çok sıkıldım onu yeme bunu yeme diye kendimi kısıtlamaktan
spora yükleneceğim artık

merhabalarrrr okuldan geldim hemen öğunlerimi yazayım
sabah:1sekersiz cay,kkpeynir,2közlenmiş biber,2salatalık
ara:1kase nesfit
öğle:1kase cacık,1porsiyon tavuk döner
yesil çay ,bıraz sonra da step yapcam insallah aksamı da yazarım tamam mıı kızlar

bitaneeem,nasilsin?

burda kim kalmis bakaliiiim

1.turkan
2.fehiye
3.mukayese
4.arzuayten
5.nurgul
6.amoretta
7.miss angela
8.ohcanimadegsin

baska?

canım ben kaldım ama diyete bu ara devam edemiyorum yoğun bir dönem geçirdim gerçi hala bitmedi. evdede misafirlerim var 10 gündür. daha bir kaç gün de buradalar. öyle olunca fazla dikkat edemedim. yine giriyorum ama 2 haftadır kilo veremedim doğru düzgün. haftaya tam anlamıyla tekrar başlıyorum biraz almış olabilirim kilo. beni atmazsın dimi topikinden :26::26::26:

seni atmakmi?siz kendiniz gitmezseniz asssla atmam.

tum haftalari ilk listeye ilave etdim ama bu hafta bukadacikmi?

bu sabah 66.1 dim.ama annemler kilomun ayni kaldigina inanamadilar,zira coook inceldigimi soylediler.hayret.hafif de esmerlesdim.guzel olmus.kas yuz detemizoletdim,oooh kendime geldim,agdami da yapsam ,bugun annemlerdeyim,gumral yapicak agdami INSAALLAH.BEN DE ONUNKINI.ev islerimi de bitirdim dun,pogaca falan bile pisirdim kahvaltiya.esim otelin kahvaltisindan sonra yabancilik cekmesin diyekapinin onundeki haliyi bile yikadim.arti gece 7,8 tane t shirtini utuledimvugarin.bitdim resmen,tatil donusu ne zor beeeee

Son düzenleme:

maşallah canım hamarat hatunun hali bi başka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…