Turkan88'in Diyet Günlüğü

afferim sana kız hamarat hatun canımmm masallah

22yaşındaym cnm
evet stresli yorucu ama güzel telaşlar
ben kıyafetimi aldım alışverişin büyük kısmını kolayladık ama yorulduk epey
benim de 21 yasim var. bizde bitirdik alis verisi, cok yorulduk. 6si nisan var bizde insaALLAH. nisan resimlerimizi yukileriz taammi?
luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttttttttfffffffffffeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ruyanda gorursuuunnnnnnnnnnnnnn

benim de 21 yasim var. bizde bitirdik alis verisi, cok yorulduk. 6si nisan var bizde insaALLAH. nisan resimlerimizi yukileriz taammi?

ruyanda gorursuuunnnnnnnnnnnnnn

olur canım inşallah yükleriz tabi ki :)
sen benden bir ay önce nişanlanmış olacaksın tecrübelerini paylaşırsın artık :)

evet canım malesef envila artık uğramıyor,özgür de gitti sessiz sedasız e hilal de yokum ben yapamıyorum dedi ve gitti bu kadarız canım

canım envilanın sınavları vardı o yüzden girmiyordur
giden gider kalanlarla biz inşallah sonuna kadar devam edeceğiz canım ne yapalım

sabah yediklerim kalkar kalmaz nestle nesfit bir kase antibiyotiğim vardı saatide geçmişti hemen bişeyler yemek zorunda kaldıım için tamamen light sütle
2 3 saat snra 1 yumurta 4 zeytin domates salatalık bir dilim kaşar bir dilim çavdar ekmeği şekersiz meyvesuyumu içtim
öğlendede bir kase nesfitle haşlanmış patetes kavurup tavada
akşamda salata falan yerım bilmiyorum artık bakiciz :)

olur canım inşallah yükleriz tabi ki :)
sen benden bir ay önce nişanlanmış olacaksın tecrübelerini paylaşırsın artık :)
nisanlandiktan 1 gun sonra universte icin baska sehre gidicem nisanliligin nasil bir sey oldugunu 25 gun sonra ogrenicem bende o zamana kadar goremicem ki nisanlimi uhu uhu uhhuuuuuuuuuuuuuu

Günayyyddınnnnnn fazla uğrayamıyorum temizliğe basladım kızlarr yaa hemen öğunlerimi yazayım
sabah:1 sekersiz cay,kkpeynir,1 salatalık,1dilim kavun
yesil çay
kızlar diğer çğunlerimi de yazarım sonra tamam mı çokk işim varrrrrrrr bana yardıma gelin yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…