bu sabah 66.1 dim.ama annemler kilomun ayni kaldigina inanamadilar,zira coook inceldigimi soylediler.hayret.hafif de esmerlesdim.guzel olmus.kas yuz detemizoletdim,oooh kendime geldim,agdami da yapsam ,bugun annemlerdeyim,gumral yapicak agdami INSAALLAH.BEN DE ONUNKINI.ev islerimi de bitirdim dun,pogaca falan bile pisirdim kahvaltiya.esim otelin kahvaltisindan sonra yabancilik cekmesin diyekapinin onundeki haliyi bile yikadim.arti gece 7,8 tane t shirtini utuledimvugarin.bitdim resmen,tatil donusu ne zor beeeee
benim de 21 yasim var. bizde bitirdik alis verisi, cok yorulduk. 6si nisan var bizde insaALLAH. nisan resimlerimizi yukileriz taammi?22yaşındaym cnm
evet stresli yorucu ama güzel telaşlar
ben kıyafetimi aldım alışverişin büyük kısmını kolayladık ama yorulduk epey
ruyanda gorursuuunnnnnnnnnnnnnnluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutttttttttttttttttfffffffffffeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
afferim sana kız hamarat hatun canımmm masallah
güzelim hilal yok artık yani çıktı lısteye alma onu tamam ıyıym canım sen nasılsın?benim de adetim bitmedi gitti çookk
benim de 21 yasim var. bizde bitirdik alis verisi, cok yorulduk. 6si nisan var bizde insaALLAH. nisan resimlerimizi yukileriz taammi?
ruyanda gorursuuunnnnnnnnnnnnnn
yaaaaaaaaaaaa.bu ne kardesim.her kes nereye kactiiiii.bi seyler dusunmem lazim.boyle olmaz
evet canım malesef envila artık uğramıyor,özgür de gitti sessiz sedasız e hilal de yokum ben yapamıyorum dedi ve gitti bu kadarız canım
nisanlandiktan 1 gun sonra universte icin baska sehre gidicemolur canım inşallah yükleriz tabi ki :)
sen benden bir ay önce nişanlanmış olacaksın tecrübelerini paylaşırsın artık :)
Eki Görüntüle 435039 bu da kuzenimle birlikde cekdirdiyim resmimiz
Eki Görüntüle 435046 bu da sacimin uzamis hali. nasil? turkanla hic benziyormuyuz? haa bu arada, =>>>> [ SIFIR MAKYAJ]
bu resme bitiyoruuum
Eki Görüntüle 435046 bu da sacimin uzamis hali. nasil? turkanla hic benziyormuyuz? haa bu arada, =>>>> [ SIFIR MAKYAJ]
Eki Görüntüle 435039 bu da kuzenimle birlikde cekdirdiyim resmimiz
Eki Görüntüle 435031 bu da ben :) yorumlarinizi bekliyorum ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?