Turkan88'in Diyet Günlüğü

kızlar dün çok çok güzeldi
erkek arkadaşım bana evlenme teklif etti(biraz gecikmiş bi teklifti ama olsun )
o kadar mutlu oldum ki anlatamam sizlere tüm gün yüzüğü izledim durdum

gercekten ne kadar benziyosunuz yaa acaip benziyosunuz butun güzelliğini ablandan almıssın gurur duy onunla

Kuzenın ne kadar yakısıklıymıs Allah helal süt emmişlerle karsılastırsın masallah canım harikasınız ikinizde film afişi gibi olmus inan masallah
Biz guzelligimizi annemizden almisiz :))) masaALLAH. o da rahmetli ananemden. cok sagol kuzenimi de begendigin icin. amin. cok sagol

Biz guzelligimizi annemizden almisiz :))) masaALLAH. o da rahmetli ananemden. cok sagol kuzenimi de begendigin icin. amin. cok sagol

masallah canım ben temizliğe basaladığım için fazla uğrayamıyorum kızlarrr stepimi de yaptım haa ne ladar hamaratım değil mi??

öğle:1bardak ayran 1 tabak taze yesil fasulye yedim aksamı da insallah yazarım sonra kızlaarrrr bayyyy

- Toz almak, yüksek rafları temizlemek – 50 kalori
- Ütü yapmak, yatak hazırlamak – 70 kalori
- Yemek hazırlamak – 80 kalori
- Yerleri süpürmek ya da silmek – 90 kalori
- Bulaşık yıkamak ,odayı toplamak – 100 kalori
- Camları silmek, araba yıkamak – 150 kalori
- Banyo ovmak, torba taşımak – 200 kalori
- Merdiven çıkmak, boya yapmak – 250 kalori
kopyalayip yapisdirdim, forumu gezinirken bulu verdib

o zaman benim masallahım var çunku o kadar işimden sonra 40 dk step yaptım tam 300 kalori yaktım süperrrrrr

kızlar aksam :2 kase cacık 1 dilim de karpuz yedim
1 bardak yesil çay
dikkat ettim de bugün kimse uğrayıp öğunlerini yazmamış benden baska neden ki???

kızlar benim evime yakın bir butik açıldı iki arada bir derede hemen arkadasla gidip bi baktık çok güzel iç çamaşır
gecelikler,taytlar,fantazi blüzler,kotlar falan vardı 2 kot aldım ama çok güzeldi bedeni ise 28 beden oldu bana aslına denemek için giydim durusunu merak ettim kadın 28 beden verince olmaz dedim bana yok size bu kesin olur dedi kabinde giydim inanamadım harika da oldu o mutluluktan iki tane aldım yaaa çok hoş durdu gercekten

Eki Görüntüle 435031 bu da ben :) yorumlarinizi bekliyorum ha

Eki Görüntüle 435039 bu da kuzenimle birlikde cekdirdiyim resmimiz

Eki Görüntüle 435046 bu da sacimin uzamis hali. nasil? turkanla hic benziyormuyuz? haa bu arada, =>>>> [ SIFIR MAKYAJ]

Canım süpersin maşşallah Allah bahtını güzel etsin inşallah
Bu arada bence kilo falan verme zaten nerden verceksin kemiklerden mi

yavrular napıyosunuz
kızım hasta pek giremedim
sabah çeyrek yumurta (kızımdan kalmıştı) peynir domates ekmek
öğle eşim pizza almış gelmiş 1 dilim yedim :26:
akşamda sadece tavuk ve yoğurt
ama deli gibi temizlik yaptım
1 saat yürürüş yaptım
15 dk mekik ve bacak hareketleri

Kızlar bu arada evde temizlik yapmadan önce göbek bölgesine
biberiye yağı sürüp streç sarıyorum
süpürgeden sonra nasıl ter atmışım nasıl
spordan önce sarıyodum da ev işinden önce bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim

kızlar dün çok çok güzeldi
erkek arkadaşım bana evlenme teklif etti(biraz gecikmiş bi teklifti ama olsun )
o kadar mutlu oldum ki anlatamam sizlere tüm gün yüzüğü izledim durdum
cooooooooook sevindim canimmm.RABBIM mutlulugunuzu hiiic eksik etmesin

fehiyem,bence sen daha diyet yapma,sadece spor.
kızlar bu da benim :)Eki Görüntüle 435677
bu da evlilik teklifinden sonraki duygu dolu anlarım Eki Görüntüle 435678

ayyy,ben de duygulandim yaa.canim humeyracigim,INSAALLAH hep mutlu olursun.cok sekersin.

Son düzenleme:
bu sabah ititbarile 65.7 im.niye kilom geri gidiyor durup dururkrn anlamadim. b arada tirnaklarimda cift cizgi olusmus,bu da sanirim anemi ve vitamin eksikligi kaynakli(.ve de koymus oldugum hedefe ulasmama gerek yoook.ziiiira EVELALLAH sizlerin sayesinde artik fiiiiiisssssssstik gibiyim.diyet yapmiycamm,ama spora basliycam.ama diyet yapmasam da deyismez kurallarim var

1.kola felan yasak
2.gunde 3 ogun.ogun aralarinda agzima meyve ve badem disinda bisiy surmem
3.meyveyi hiiic kisitlamiycam

gunde 1 saat spor
yesil cay
cilt maskelerim.sac maskelerim.

bulara tam gaz devam INSAALLAH.

bu sekilde kasa donusturecem ve de sikilasacam INSAAALLAH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…