bu resme bitiyoruuum
Eki Görüntüle 435046 bu da sacimin uzamis hali. nasil? turkanla hic benziyormuyuz? haa bu arada, =>>>> [ SIFIR MAKYAJ]
bu resme bitiyoruuum
cok sagol yaaa cok sevindim begenmeneAllah nazarlardan saklasın canım Allahım o güzel yüzünü hiç soldurmasın masallahın var fevkaladenin de fevkisin tabi Türkandan sonra)
cooookkkk sagol canim benim. seni de tebrik ediyorumcanım çok şekersin ve oldukça zayıf daha zayıflama bence :)
çokta minik görünüyorsun :)
bendeeeeee . mamagil samaxiya getdibu resme bitiyoruuum
gercekten ne kadar benziyosunuz yaa acaip benziyosunuz butun güzelliğini ablandan almıssın gurur duy onunla
Biz guzelligimizi annemizden almisiz :))) masaALLAH. o da rahmetli ananemden. cok sagol kuzenimi de begendigin icin. amin. cok sagolKuzenın ne kadar yakısıklıymıs Allah helal süt emmişlerle karsılastırsın masallah canım harikasınız ikinizde film afişi gibi olmus inan masallah
Biz guzelligimizi annemizden almisiz :))) masaALLAH. o da rahmetli ananemden. cok sagol kuzenimi de begendigin icin. amin. cok sagol
canım çok şekersin ve oldukça zayıf daha zayıflama bence :)
çokta minik görünüyorsun :)
- Toz almak, yüksek rafları temizlemek – 50 kalori
- Ütü yapmak, yatak hazırlamak – 70 kalori
- Yemek hazırlamak – 80 kalori
- Yerleri süpürmek ya da silmek – 90 kalori
- Bulaşık yıkamak ,odayı toplamak – 100 kalori
- Camları silmek, araba yıkamak – 150 kalori
- Banyo ovmak, torba taşımak – 200 kalori
- Merdiven çıkmak, boya yapmak – 250 kalori
kopyalayip yapisdirdim, forumu gezinirken bulu verdib
Eki Görüntüle 435031 bu da ben :) yorumlarinizi bekliyorum ha
Eki Görüntüle 435039 bu da kuzenimle birlikde cekdirdiyim resmimiz
Eki Görüntüle 435046 bu da sacimin uzamis hali. nasil? turkanla hic benziyormuyuz? haa bu arada, =>>>> [ SIFIR MAKYAJ]
cooooooooook sevindim canimmm.RABBIM mutlulugunuzu hiiic eksik etmesinkızlar dün çok çok güzeldi
erkek arkadaşım bana evlenme teklif etti(biraz gecikmiş bi teklifti ama olsun)
o kadar mutlu oldum ki anlatamam sizlere tüm gün yüzüğü izledim durdum
kızlar benim evime yakın bir butik açıldı iki arada bir derede hemen arkadasla gidip bi baktık çok güzel iç çamaşır
gecelikler,taytlar,fantazi blüzler,kotlar falan vardı 2 kot aldım ama çok güzeldi bedeni ise 28 beden oldu bana aslına denemek için giydim durusunu merak ettim kadın 28 beden verince olmaz dedim bana yok size bu kesin olur dedi kabinde giydim inanamadım harika da oldu o mutluluktan iki tane aldım yaaa çok hoş durdu gercekten
kızlar bu da benim :)Eki Görüntüle 435677
bu da evlilik teklifinden sonraki duygu dolu anlarımEki Görüntüle 435678
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?