Turkan88'in Diyet Günlüğü

Bu arada bugunden ıtıbaren gorevımın basındayım.son kısı benım gıbı hedefıne ulasana kadar sızınleyım ınsaallah.ama sporumu,cayımı felan yazcam,kuralımı bozdummu falan,onu da

Kızlar persembe 66.2 ,bugun 65.7 . Ben 3 gunde yarım kılo vermısım,DIYET SPOR DA YOK YANI,,yalnisz deli gibi ev isi yapiyorum,cok fazla da istahim yok,ve de adet donemindeyim,cok korkuyoruum,HASTA falan olmadım ınsaallah.turkiyede kan tahlillerimi yaptik ama,almak icin gitmedik,SONUCU maille atacaklar.esim yarin alicak sonuclari INSAALLAH.esim dun gordu tirnaklarimi,dedi ki ben sana dedim ki kendini cok zorluyorsun,dinlemedin,al iste.

Son düzenleme:

Eşin seni gerçekten sevip,düşündüğü için kıyamamıs sana hem zaten doğru da söylüyor tatlım çok yorma kendini canına yazık yavas yavas yap işlerini güzelim

fazla bir sey yememişssin ama çokk fazla spor yapmıssın güzelim bu arada çok çok geçmiş olsun güzelim çocuklar hasta olmasın biz olalım ben hep böyle diyorumda

kilo vermen aslında normal Allah krusun ama ben bir sey olduğunu sanmıyorum hani tatil dönüşü çok iş yaptın ya bitanem ondandır bence üzme sen tatlı canını ama eminin sevinmissindir kilo vermene değil mi

kızlarr bir sey diycem yan komşum dijital tartı almıs ben sabh tartıldım o tartıyla(ikimizde erken kalkarızda)benim tartım 61 diyor onun tartısı 60 gösteriyor iyide benim tartımda dijital anlamadım hangisi doğru yaaa
neyse ben hemen menumu yazayım
sabah:1sekersiz cay,1dilim karpu,kkpeynir

ara:yesil çay
Türkanım dieti bırak diyosunda ininki canım bir sey istemiyor zaten biraz fazla yesem hemen strese girip yakma telasına giriyorum deli gibi spor yapıyorum mesela dün aksama kadar iş yaptım çok yoruldum kalkıp step yaptım yınede 40 dak esim diyor sen manyakmısın deli gibi calıstın zaten bu spor ne şimdi her tarafın kemik oldu bu ne böyle diyor adam bana elimde değil ne yapayım illa o sporu yapacam huzursuz oluyorum

canımın içi günaydın ama yok benimki böyle değil benimkinin adı twist shape canım netteen bak istersen ben 28 beden kot giyiniyorum yaaa inanabiliyor musun süper değil mi??

ha onu biliyorum,o profosyonel.biz tatilden once bu aleti konusmustuk,adinin step falan oldugunu da bilmiyordum,dun almis,biz annemlerdeyken,kusmustum diye bana da bisey demiyor aldim falan diye.sana aferin cnm,diyete stop diyomusun sen de .28 yeter bence.ben 29 giyiyorum.bu arada nisanliyken esim bana networkden cook guzel bir kot almisti.nihayet 4 yil sonra onu giyine bildim.so zaman 59 dum,galiba kas yapmisim,bu da super

afferim eşine bak seni düşünmüş masallah

bilemiycem aaaaartik.adam bi garip yaani
Eşin seni gerçekten sevip,düşündüğü için kıyamamıs sana hem zaten doğru da söylüyor tatlım çok yorma kendini canına yazık yavas yavas yap işlerini güzelim
ay o sileri yavascyavas yap demiyorduki zaten sayesinde 1gune bitirdim isleri,o diyetde cok zorladin dedi

tabki icten ice sevindim,ama 3 gune 500 g da insani suphelendiriyoe.odem falan giymisdir belki

o zaman birakma ,tam gaz devam

yahu türkanım senin demek etlerin sıkı çunku ben kilo olarak senden daha zayıfım,boyum daha uzun hemen hemen aynı beden giyoruz canım senin etin sıkı bence bu da süper bence yaamasallah

kızlarr ,Türkanım ben kaçtım daha bir suru işim vaarr zaman buldukca nete girerim tamam çokk öptüm herkesiiiii Allaha emanet olun canlarrrrr

69 dan 63 e dusmam lazim.bana arkadas laziiiiiiim

kurallar:

1) 2 gun ardarda diyeti bozan aramizdan ayrilacak.
2) izin durumu haric,3 gunden fazla menusunu paylasmayan gerekli bir aciklamasi olmadigi taktirde aramizdan ayrilacak
3) asla 13muz disinda kimse menulerimizi elestiremez.konuklar falan.
4) tarti gununde her kes kilosunu bildiricek.
5) spora 2 gunden fazla ara verilmiyecek.regl donemi haric.
6) her kes her kesin menusunu yorumluyacak.
7) kola,cips,asiri miktarda tatli,fastfood yiyen arkadaslar icin 2.gun diyetini bozmasi beklenmeyecek.(serbest 1top dondurma maximum,eeen fazla 1c.kasigi recel.)

================================================== ================================================== ====================

ISIM-B.KILO-H.KILO-BASLAMA TARIHI

1.mukayese 65 HEDEF 58- 25 NISAN

2.hmyrali 61.8 HEDEF 55- 26 NISAN

3.arzuayten 66.6 HEDEF 60-26 NISAN

4. turkan 69 HEDEF 63- 25 NISAN

5.sisebe 64 HEDEF 57- 25 NISAN

6.nurgul8688 61.5 HEDEF 55-26 NISAN

7.ozgurdu 62 HEDEF 57-27NISAN

8.miss_angela 60 HEDEF 54 -28NISAN

9.fehiye 63 HEDEF 59 -28NISAN

10.life_city 83.6 HEDEF 75-28NISAN

11.envila 57 HEDEF 52-30NISAN

12.incirreceli8 52 HEDEF 46-29NISAN========)VEDA BILE ETMEDEN GITMISDIR.

13.ohcanimadeysin 62.7 HEDEF 58-2MAYIS

================================================== =================================================

turkan88-------türkan
mukayese------özlem
sisebe---------sinem
hmyrali---------hümeyra
arzuayten------arzu
nurgul8688------nurgül
ozgurdu---------özgür
miss_angela----kübra
fehiye---------fatos
life_city-------duygu
envila---------betül
ohcanimadeysin---hilal
AmoreTTa-----gumral

ARTIK SAYIMIZI ARTIRMADAN DEVAM EDECEGIZ.CUNKI SONRA KATILANLAR AYAK UYDURAMAZLAR.SONRA DA INSAALLAH BIRER BIRER MEZUN OLACAGIZ.SON MEZUNUMUZA KADAR HEPIMIZ BURDAYIZ VE BIRBIRIMIZIN DESTEKCISIYIZ ALLAHIN IZNI ILE.armiza katilmak isteyen arkadaslar hayir dedigim icin lutfen kirilmayin.

BIZ ARTIK 12 ARKADASIZ.BIZ INANIYORUZ KI ZAYIFLAYACAGIZ ALLAHIN IZNI ILE INSAALLAH.NE ZAMAN SABRIMIZIN TUKENDIGINI HISSETSEK ES-SABUR DIYELIM,ER-RESIT DIYEREK RABBIMIZDEN BIZI NETICEYE ULASTIRMASINI ISTEYELIM.ALLAH hepimizin yardimcisi olsun.

1.TARTI GUNU_2 MAYIS

turkan88------67.1 kq (fark 1.9kq)
mukayese-----62 kq (fark 3kq)
sisebe--------63.5 kq (fark 500q)
hmyrali-------60.8 kq (fark 1kq)
arzuayten-----65.8 kq (fark 800q)
nurgul8688----60.7 kq (fark 800q)
ozgurdu-------61.5 (fark 500q)
miss_angela----58.500 kq (fark 1.5kq)
fehiye-------- 62.500 kq (fark 500q)
life_city-------83.2 kq (fark 400q)
envila---------56.1 kq (fark 900q)
incirreceli8-----52.3 (fark 200q)

2.TARTI---9 MAYIS

turkan88---------66.2 (fark 900g)-----(t.fark 2.8 kg)
mukayese--------63 (fark +1kg)------(t.fark 2 kg)
sisebe-----------63.7 (fark +200g)----(t.fark 300g)
hmyrali-----------60 (fark 800g)------(t.fark 1.8 kg)
arzuayten-------64.5 (fark 1300g)--------(t.fark 2.1 kg)
nurgul8688------60 (fark 700g)-------(t.fark 1.5 kg)
ozgurdu---------61.5(fark 0 )-------(t.fark 0.5 kg)
miss_angela-----58.5 (fark 1kg)--------(t.fark 2.5 kg)
fehiye-----------61.8 (fark 700g)----(t.fark 1.2kg)
life_city---------83.2 ( fark 0)--------(t.fark 0.4 kg)
envila------------55.6 (fark 500g)------(t.fark 1.4kg)
ohcanimadeysin---62 (fark 700)

3.tarti gunu 16 mayis

mukayese-------61,5 (fark 1,5)---(t.fark 3,5 kg)
hymrali----------58,8 (fark 1,2)---(t.fark 3 kg)
life_city----------82,1 (fark 1,1)---(t.fark 3,7 kg)
miss_angela ------57 (fark 0,5 )-----(t.fark 3 kg)
fehiye------------61,5 (fark 0,3)-----(t.fark 1,6 kg)
ohcanımadeysin----62 (fark 0)------(t.fark 0,7 kg)
arzuayten---------65,3 (fark +0.8)----(t.fark 1,3 kg)
nurgül-------------59,5 (fark 0,5 )-----(t.fark 2 kg )
envila--------------55,1 (fark 0,5 )

4.tarti gunu---23 mayis

fehiye-----------61.5 (fark 0)--------(t.fark 1.6 kg)
hümeyra---------59.2 (fark +0.4)-----(t.fark 2.6 kg)
nurgül-----------59.3 (fark 1.4 )------(t.fark 2.2 kg)
miss_angela ------56 (fark 1 kg)----------(t.fark 4 kg)
arzu--------------65.3 (fark 0)---------(t.fark 1.3 kg)
mukayese---------62 (fark 0.5 kg)-----(t.fark 3 kg)

5.tarti gunu------- 30 mayis

fethiye------------61(fark 0.5)---------(t.fark 2.1)
hümeyra-----------58.800(fark 0.4)---- (t.fark 3)
amoretta-----------52.5(fark 1.5)------- (t.fark 3)
nurgül--------------59(fark 0.2)--------(t.fark 2)
turkan-------------65.7(fark 0.5)-------(t.fark 3.2)
arzu?????
miss angela??????
mukayese

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…