Eki Görüntüle 435774 iste bu,fehiye sendeki de boylemi
bu arada step aleti almis esim bana.konusu bile yoktu.al felan da dememistim hani.
Kızlar persembe 66.2 ,bugun 65.7 . Ben 3 gunde yarım kılo vermısım,DIYET SPOR DA YOK YANI,,yalnisz deli gibi ev isi yapiyorum,cok fazla da istahim yok,ve de adet donemindeyim,cok korkuyoruum,HASTA falan olmadım ınsaallah.turkiyede kan tahlillerimi yaptik ama,almak icin gitmedik,SONUCU maille atacaklar.esim yarin alicak sonuclari INSAALLAH.esim dun gordu tirnaklarimi,dedi ki ben sana dedim ki kendini cok zorluyorsun,dinlemedin,al iste.
yavrular napıyosunuz
kızım hasta pek giremedim
sabah çeyrek yumurta (kızımdan kalmıştı) peynir domates ekmek
öğle eşim pizza almış gelmiş 1 dilim yedim :26:
akşamda sadece tavuk ve yoğurt
ama deli gibi temizlik yaptım
1 saat yürürüş yaptım
15 dk mekik ve bacak hareketleri
kızlar bu da benim :)Eki Görüntüle 435677
bu da evlilik teklifinden sonraki duygu dolu anlarımEki Görüntüle 435678
bu sabah ititbarile 65.7 im.niye kilom geri gidiyor durup dururkrn anlamadim.b arada tirnaklarimda cift cizgi olusmus,bu da sanirim anemi ve vitamin eksikligi kaynakli (.ve de koymus oldugum hedefe ulasmama gerek yoook.ziiiira EVELALLAH sizlerin sayesinde artik fiiiiiisssssssstik gibiyim.diyet yapmiycamm,ama spora basliycam.ama diyet yapmasam da deyismez kurallarim var
1.kola felan yasak
2.gunde 3 ogun.ogun aralarinda agzima meyve ve badem disinda bisiy surmem
3.meyveyi hiiic kisitlamiycam
gunde 1 saat spor
yesil cay
cilt maskelerim.sac maskelerim.
bulara tam gaz devam INSAALLAH.
bu sekilde kasa donusturecem ve de sikilasacam INSAAALLAH
canımın içi günaydın ama yok benimki böyle değil benimkinin adı twist shape canım netteen bak istersen ben 28 beden kot giyiniyorum yaaa inanabiliyor musun süper değil mi??
afferim eşine bak seni düşünmüş masallah
ay o sileri yavascyavas yap demiyorduki zaten sayesinde 1gune bitirdim isleri,o diyetde cok zorladin dediEşin seni gerçekten sevip,düşündüğü için kıyamamıs sana hem zaten doğru da söylüyor tatlım çok yorma kendini canına yazık yavas yavas yap işlerini güzelim
kilo vermen aslında normal Allah krusun ama ben bir sey olduğunu sanmıyorum hani tatil dönüşü çok iş yaptın ya bitanem ondandır bence üzme sen tatlı canını ama eminin sevinmissindir kilo vermene değil mi
kızlarr bir sey diycem yan komşum dijital tartı almıs ben sabh tartıldım o tartıyla(ikimizde erken kalkarızda)benim tartım 61 diyor onun tartısı 60 gösteriyor iyide benim tartımda dijital anlamadım hangisi doğru yaaa
neyse ben hemen menumu yazayım
sabah:1sekersiz cay,1dilim karpu,kkpeynir
ara:yesil çay
Türkanım dieti bırak diyosunda ininki canım bir sey istemiyor zaten biraz fazla yesem hemen strese girip yakma telasına giriyorum deli gibi spor yapıyorum mesela dün aksama kadar iş yaptım çok yoruldum kalkıp step yaptım yınede 40 dak esim diyor sen manyakmısın deli gibi calıstın zaten bu spor ne şimdi her tarafın kemik oldu bu ne böyle diyor adam bana elimde değil ne yapayım illa o sporu yapacam huzursuz oluyorum
ha onu biliyorum,o profosyonel.biz tatilden once bu aleti konusmustuk,adinin step falan oldugunu da bilmiyordum,dun almis,biz annemlerdeyken,kusmustum diye bana da bisey demiyor aldim falan diye.sana aferin cnm,diyete stop diyomusun sen de .28 yeter bence.ben 29 giyiyorum.bu arada nisanliyken esim bana networkden cook guzel bir kot almisti.nihayet 4 yil sonra onu giyine bildim.so zaman 59 dum,galiba kas yapmisim,bu da super
bilemiycem aaaaartik.adam bi garip yaani
ay o sileri yavascyavas yap demiyorduki zaten sayesinde 1gune bitirdim isleri,o diyetde cok zorladin dedi
tabki icten ice sevindim,ama 3 gune 500 g da insani suphelendiriyoe.odem falan giymisdir belki
coooooookkkkkkkkkk sagol canim benim. ama bu 2 yil onceki resmimCanım süpersin maşşallah Allah bahtını güzel etsin inşallah
Bu arada bence kilo falan verme zaten nerden verceksin kemiklerden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?