oy oy oy, nasil da aglarmiiiisssss nasil da goz yasin akitirmiiissss, oy oy oy, ALLAH cc hep sevinc goz yaslari versin. amin coookkk sekersin bu arada tesetturlu hanimlari cok severim ben . icten ice buyuk hurmetim olur onlara. ALLAHim Turkana da, bana da nasib etsin insaALLAH. amin. tesettur tarzin cok guzelkızlar bu da benim :)Eki Görüntüle 435677
bu da evlilik teklifinden sonraki duygu dolu anlarımEki Görüntüle 435678
oy oy oy, nasil da aglarmiiiisssss nasil da goz yasin akitirmiiissss, oy oy oy, ALLAH cc hep sevinc goz yaslari versin. amin coookkk sekersin bu arada tesetturlu hanimlari cok severim ben . icten ice buyuk hurmetim olur onlara. ALLAHim Turkana da, bana da nasib etsin insaALLAH. amin. tesettur tarzin cok guzel
bu sabah tartildim ve 53.5 imkiz kumraaalllll ,,, nerden aldin bu kadar kiloyu uuuullleeeennnnnnn
teşekkür ederim canım benim
inşallah sizlere de nasip olur diyelim o zaman :)
oooo, insaALLAH. niye yuklemeyim ki, yuklerim. ama nisana 2 gun kala burnumun en en en ucuna kafam kadar sivilce cikmiiiiissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :84:CANIM BENİM SEN DE NİSANLI FOTOLARINI BURAYA YUKLE TAMAM MI ÇOK MERAK EDİYORUMMMM EMİNİM FISTIK GİBİ Bİ KIZ OLURSUN
çok hoş canım
inşallah canım paylaşırım tabi ki hele bi nişan olsunda :)hümeyracığım seni de çokk merak ediyorum nisanlı fotolarını bize göster tamam mı canım aklım hep siz de kalır yoksa tatlımmm
oooo, insaALLAH. niye yuklemeyim ki, yuklerim. ama nisana 2 gun kala burnumun en en en ucuna kafam kadar sivilce cikmiiiiissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss :84:
inanmiyoruuuuuuuuuuuuum
benim de kolumu utu yakdi
Eki Görüntüle 435787
gumral bunu sana vereyımmı?ıstermısın.
KOTLA GUZEL OLUR,SAAYET COK ACIK BULMUYORSAN,YANI NISANLIN COK ACIK BULMUYOR ISE
ohhh içli köfte demek haa canım çekti vallakızlarr öğle:annem içli köfte yapmıstı 4-5tane yedim ,1seftali
ara:yeşil çay ,yarım saat step
akşam:meyve tabağı hazırlıycam yetr bugün fazla bile yedim yaniii
ohhh içli köfte demek haa canım çekti valla
kızlar napıyosunuz
eşimle evde olduğumuz için pek giremiyorum
çok öpüyorum sizi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?