Turkan88'in Diyet Günlüğü

canim ama kahvaltim bence cok az.bu sekilde kilo veremezsin.metobolizman hizlanmaz ki
ayy ciddi misin canım umarım ciddi bir sey yoktur hemen yanık kremi sür ki kötüvolmasın tatlımm çokk geçmiş olsunnn

yok yaa,tatli kasiginin sapi kadar.nisan icin endiseleniyorum iste,INSAALLAH kapata bilirim

canım çok güzel bayıldım ama dikkatimi çekti çokk geniş bana onun ancak 2 beden küçüğü olur heralde

bu small beden tatlim zaten.kesimi boyle,bol

kimse yok muuuuu öff yaaa tek olmak ne kötüüüüüü:26:

burdayiiiim hayatiiim

kızlarrrrrrrrr ben geldim ilk olarak hümeyracım allah tamamına erdirsin hayatım kıyamam bende duygulandım seni öyle görünce ama olsun bunlar mutluluk gözyaşları :)
türkanım burdayım sonuna kadar
fehiyeeeem bu arada 28 beden olayına bayıldım tebrik ederim bende dün denedim kotonda felan 28 acaip bol oluyo banada.bide ben 10 gun once bi pantalon aldım siyah birazda dar aldım zayıflıcam diye bugun bi giydim ne darlık kalmış ne bişiy acaip pot durdu önü özellkle daraltmam lazım bu arada kilo vermeye başladım gene ama tartı günü söylücem :) adetim geçtii için bu hafta verememiştim

28 beden bol oluyorsa bence daha diet yapma sadece spor yap skılasmak için o da

sssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr.kizlaaar bakin ,hedefimize ulasiyoruz birer birer MASAALLAH.

Türkanım az önce bi dikkatimi çekti hani bı arkadasımız vardı özgür diye onun esiyle problemleri varmıs galiba esi bosanmak istiyormus o kadar üzüldüm ki anlatamam moralim sıfır yani yemin ederim özellikle kızına üzüldüm ya allahım yardımcıları olsun canım

ben de gordum canım,demın ona bakıyordum,cok kotu oldum yaa/

tartı günümüz ne zaman ki kı

selam kızlar. kayınvalidemler içerid eoturuyor bende işim var diye geldim burda internete giriyorum
türkan elbiseni çok beğendim eminim sanada çok yakışmıştır.
hümeyra Allah tamamına erdirsin çok sevindim senin için. bende evlilik teklifi aldığımda çok duygulanmıştım ama benimki süprizdi evlenme fikri olduğunu bile bilmiyordum çok şaşkındım.
bu arda herkes hedefine ulaştı sanırım small bedenler falan. benim kot bedenim 29. normaldede 38 bazen 40 giyiyorum. fazlalıklarım var yani.
özgüre çok üzüldüm topikmi açmış nerden biliyorsunuz bu haberi?

benım tesadufen arkadaslarıma ılave etdıklerımın arasında gozume degdı,bır bakayım dedım,neden gıtdı falan dıye,gordum.bak ıstersen.1001 amennerresulı okuyalımmı ha??

ben de gordum canım,demın ona bakıyordum,cok kotu oldum yaa/
bende şimdi gördüm çok üzüldüm kızlar yaa Allah yardım etsin çok zor bir durum

çok teşekkür ediyorum canım

benım tesadufen arkadaslarıma ılave etdıklerımın arasında gozume degdı,bır bakayım dedım,neden gıtdı falan dıye,gordum.bak ıstersen.1001 amennerresulı okuyalımmı ha??

canım ne yapabilirsek yapalım ben her daim hazırım çünkü bu çok zor bir durum
hele de ortada bi çocuk varken

türkanım bende gördüm özgür topik açmış çok üzüldüm canım benım ya her bayan için çok zor bi durum hassasız biz erkekler odun tam işte.hayırlısı olsun nolursa olsun.
bu arada türkanım hedefimi biraz daha aşşağı çekebiliyormuyum ?

tabiki canim,asagi da cekebiliyorsun,ben hedefime ulastim,durduruyorum da diye bilirsin,cunki mesela daha atiyorum,1.5 kilo var hedefine ama sen tam hayalini kurdugun gibisin.biz diyetisyen degiliz ki tam belirliye bilelim fazlamizin ne oldugunu ki hedefimizi dogru belirlemis olalim,dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…