Turkan88'in Diyet Günlüğü

kizlaaaaaaar,ozgur 1haftadir actigi tapike de ugramiyor,sanirim,ki DOGRUSUNU ALLAH bilir,bosanma falan islemleriyle ugrasiyorlar,ama dilekce vermis olsalar bile,hemen bosanamazlar ya.o yuzden biz duaya baslayalim hadi,duamizi hic eksik etmeyelim,1001 amennerresuluya baslayalim.kim kac tane okuyabilir?150si benlik INSAALLAH

kızlarrr ben geldim okuldan öğünlerimi yazayım
sabah:1sekersiz cay,1dilim karpuz,kkpeynir
ara:nesfit
yesil çay,yarım saat step
diğer öğünlerimi yazarım kızlarr olur mu????

ay çok üzüldüm ya Allahım yardım eder insallah kimse bu duruma düşürmesin

ozgur hangisi tanimiyorum ben soz verdiyim 100 amenerresulunden sadece 20 tanesin okuya bilmisim (( hic zamanim yokki okumaya. ama her namazimda dua ederim insaALLAH hakkinda hayirlisi olmasi icin. amin. erkeklerin hepsi odun . kendilerini bi sey sanarlar :95: al birini vur otekine. kim bilir ozgur ne haldedir simdi :113:

günaydın kızlar. bugün akşam misafirlerim gidecek bende bugün başladım yarın tam anlamıyla hiç kaçırmadan diyetime devam ediyorum. uzunca bir süre ara vermiş oldum yani. ama siz çoğunuz zaten hedefinize ulaşmışsınız böylede olmazki amaaaaaa
uzun zamandır menü paylaşmıyorum.
sabah
1 yumurta
az peynir (yumurtayla peynir yanyana yemem aslında ama işte kayınvalidem pişirmiş getirdi hayır diyemedim)
5 zeytin
az domates az salatalık
az şekerli çay
1 dilim ekmek

ara
5-6 küçük kayısı

dediğim gibi yarından itibaren dahada düzenli olacağım.

arzucuğum yediklerin çok değil bence çookk güzel

ben okumak için zorlıycam kendimi zira ev temizliğiyle uğrasıyorum hala çokk yoruluyorumm yaaaa

ben okumak için zorlıycam kendimi zira ev temizliğiyle uğrasıyorum hala çokk yoruluyorumm yaaaa

Allah yardımcın olsun canım yaa valla zor bu bahar temizlikleri falan
ama maşallah müthiş bi azim var sende bu halde bile spora devam ediyorsun yaa kendimden utanıyorum ben

Allah yardımcın olsun canım yaa valla zor bu bahar temizlikleri falan
ama maşallah müthiş bi azim var sende bu halde bile spora devam ediyorsun yaa kendimden utanıyorum ben

ayy olur mu hiç öyle senin suan nisan telasın var yaparsın güzelim sıkma kendini

öğle:1 kase bulgur çorbası
aksamı da yazarım kızlarrr şimdi temizliğe dönmem lazııımmm bayyyy

hümeyracım hazırlıklar nasıl gidiyor
Allah bir ömür boyu mutlu etsin şimdiden cnm

çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
allah herkesin yuvasına bol bol mutluluk versin
hazırlıkların büyük kısmını bitirdik şükür bi kaç küçük şey kaldı
Vallahi çok yorucuymuş nişanda böyle düğünde ne yapacağız hiç bilmiyorum :)

yarindan itibaren her aksam ,kimse ertelemeden,her kes menusunu paylassin lutfen,ben dahil INSAALLAH.SPORU VE CAYI DA .OKUYUN VE ONAYLADIGINIZI BILDIRIN,.

Kızlar ben daha ev ıslerıne falan konsantre olamıyorum yaa bır turlu,tyatılın havası daha basımda.yemeklerım bıle lezzetlı olmuyor,tum gun de ınteretde,basım agrıyor,sekerım dusuyor,allahım bana akıl fıkır versın,kendımı kaybettı resmen,bu gun bıraz kendımı topladım ama sankı cook utu yaptım,su anda temızlık yapıyorum.ama alıyle ılgılenecegıme bebegımı ıhmal edıp bılgısayara kosuyorum.;cok kotu bır anneyım been,bebısım gunlerdır pasta ıstıyor,daha yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…