sivilcemden kurtuldum n`aaabeeeeeeerrrrrrrrrrrrrbenım kolum hadı neyse de senı burnunda kafan kadar sıvılce var
sivilcemden kurtuldum n`aaabeeeeeeerrrrrrrrrrrrrsen o yanik kolounla insan icine nasil cikicaksin onu dusun
kizlaaaaaaar,ozgur 1haftadir actigi tapike de ugramiyor,sanirim,ki DOGRUSUNU ALLAH bilir,bosanma falan islemleriyle ugrasiyorlar,ama dilekce vermis olsalar bile,hemen bosanamazlar ya.o yuzden biz duaya baslayalim hadi,duamizi hic eksik etmeyelim,1001 amennerresuluya baslayalim.kim kac tane okuyabilir?150si benlik INSAALLAH
bitanemmm,bu soruyu sorduguna inanasim gelmiyooor,her carsamba
günaydın kızlar. bugün akşam misafirlerim gidecek bende bugün başladım yarın tam anlamıyla hiç kaçırmadan diyetime devam ediyorum. uzunca bir süre ara vermiş oldum yani. ama siz çoğunuz zaten hedefinize ulaşmışsınız böylede olmazki amaaaaaa
uzun zamandır menü paylaşmıyorum.
sabah
1 yumurta
az peynir (yumurtayla peynir yanyana yemem aslında ama işte kayınvalidem pişirmiş getirdi hayır diyemedim)
5 zeytin
az domates az salatalık
az şekerli çay
1 dilim ekmek
ara
5-6 küçük kayısı
dediğim gibi yarından itibaren dahada düzenli olacağım.
ozgur hangisitanimiyorum ben soz verdiyim 100 amenerresulunden sadece 20 tanesin okuya bilmisim (( hic zamanim yokki okumaya. ama her namazimda dua ederim insaALLAH hakkinda hayirlisi olmasi icin. amin. erkeklerin hepsi odun . kendilerini bi sey sanarlar :95: al birini vur otekine. kim bilir ozgur ne haldedir simdi :113:
ben okumak için zorlıycam kendimi zira ev temizliğiyle uğrasıyorum hala çokk yoruluyorumm yaaaa
Allah yardımcın olsun canım yaa valla zor bu bahar temizlikleri falan
ama maşallah müthiş bi azim var sendebu halde bile spora devam ediyorsun yaa kendimden utanıyorum ben
Allah yardımcın olsun canım yaa valla zor bu bahar temizlikleri falan
ama maşallah müthiş bi azim var sendebu halde bile spora devam ediyorsun yaa kendimden utanıyorum ben
hümeyracım hazırlıklar nasıl gidiyor
Allah bir ömür boyu mutlu etsin şimdiden cnm
ayy olur mu hiç öyle senin suan nisan telasın var yaparsın güzelim sıkma kendini
ben çok bıraktım son günlerde canım
çok şükür kilo almadım ama rahatsız oluyorum bu durumdan netice de daha hedefime ulaşmama 3-4 kilo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?