yarindan itibaren her aksam ,kimse ertelemeden,her kes menusunu paylassin lutfen,ben dahil INSAALLAH.SPORU VE CAYI DA .OKUYUN VE ONAYLADIGINIZI BILDIRIN,.
akşamımı da yazayım hemen:karpuz ve peynir
Fehıye,bugun doktorumda ayca kaya dedı kı 1 dolu kase gevrek+yarım bardak sut=7 dılım tost ekmegı
oo her haliyle çıkar canım sen merak etmeeonun güzelliği kolunu kamufile eder
Kızlar ben daha ev ıslerıne falan konsantre olamıyorum yaa bır turlu,tyatılın havası daha basımda.yemeklerım bıle lezzetlı olmuyor,tum gun de ınteretde,basım agrıyor,sekerım dusuyor,allahım bana akıl fıkır versın,kendımı kaybettı resmen,bu gun bıraz kendımı topladım ama sankı cook utu yaptım,su anda temızlık yapıyorum.ama alıyle ılgılenecegıme bebegımı ıhmal edıp bılgısayara kosuyorum.;cok kotu bır anneyım been,bebısım gunlerdır pasta ıstıyor,daha yapmadım.
kızzz ne saçmalıyorsun haaa ne kötü annesi canım o çokk normal yenı tatilden döndün az değil 10 günden fazla tatil yaptın yanı bitanem lütfen toparla kendini yaaa kızarım haaaa
yok artık bu doğrumu
ya bide ben hiç doymuyorum o gevreklerle
2 dilim etimek bir dilim peynir biraz domates çok daha iyi geliyo
zaten 2 dilim etimek 1 dilim ekmek yapıyor
akşamımı da yazayım hemen:karpuz ve peynir
inanır mısın canım bu aralar sadece karpuz ve peynir istiyor o kadar hiçbir sey yemek istemiyorum heralde işe düştüm yaa çamasır suyu kokuları ,deterjan kokuları iştahımı kapadı galiba canım
cook az beslenıyorsun,bu beslenme senı benım halıme dusurur allah korusun,kanım dustu benım .
vallahı bugun duydum,ustelık 1 tane pogaca veya acma= 3 dılım bol yag surulmus ekmek
allah korusun kız ne kurban olması sadece allaha kurban oluruz bitanem hiçbir zaman kimseye sana kurban olurum deme seni yaradana kurban olurum de böylesi daha doğruymus bitanem
ayyyyy poğaçayı hayatımdan çıkarmam lazım o zaman(
ya kızlar sizdede aşırı tatlı isteği var mı
ay kurban olurum ben saaannaaaa
en azından meyveyı boool ye lutfen.bak yazıyorum,gozum kararıyor sımdı.
en kralından yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?