Turkan88'in Diyet Günlüğü

kızzz ne saçmalıyorsun haaa ne kötü annesi canım o çokk normal yenı tatilden döndün az değil 10 günden fazla tatil yaptın yanı bitanem lütfen toparla kendini yaaa kızarım haaaa

kızzz ne saçmalıyorsun haaa ne kötü annesi canım o çokk normal yenı tatilden döndün az değil 10 günden fazla tatil yaptın yanı bitanem lütfen toparla kendini yaaa kızarım haaaa

bencede türkancım kendine yüklenme bu kadar tatil havasından çıkamadın daha çok normal

inanır mısın canım bu aralar sadece karpuz ve peynir istiyor o kadar hiçbir sey yemek istemiyorum heralde işe düştüm yaa çamasır suyu kokuları ,deterjan kokuları iştahımı kapadı galiba canım

en azından meyveyı boool ye lutfen.bak yazıyorum,gozum kararıyor sımdı.

cook az beslenıyorsun,bu beslenme senı benım halıme dusurur allah korusun,kanım dustu benım .

inanır mısın canım bu aralar sadece karpuz ve peynir istiyor o kadar hiçbir sey yemek istemiyorum heralde işe düştüm yaa çamasır suyu kokuları ,deterjan kokuları iştahımı kapadı galiba canım

kızlar tam kesin değil ama
muhtemelen akşam kayınvaldemde olacağız yemekte
az yicem söz :))
bu akşamlık yemekten yırttım

Ben kacıyorum,gelen herkese de bıldırın,yarın muuuutlaka menuler,sporlar,caylarla herkes burda olsun,asagı yukarı hedefımıze ulastık,lutfen zorlamayalım,zıra saglık daha onemı ,ben dıyet yapmıycam ama mutlaka yazıcam kı duzenlı olsun ogunlerım ve asırıya kacmayayım.ınsaallah,babası alını parka goturdu,bu surede evlerı temızlesem suuuuper olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…