offf kızlar çok yoruldum vallahi
sabah 11den bu yana çarşıdayım gez gez öldüm valla
sabah 2dilim çavdar ekmeği,1yumurta,5zeytin,domates,salatalık ve bir bardak şekersiz çay
öğlen dışarda olduğum için bi tane çiğköfte dürüm yedim
şimdide biraz menemen ve bir dilim çavdar ekmeği bi de şekersiz çay(tüm gün dışarda olduğumuz için yemek yok)
Selam kızlar hakkımda hayırlısını isteyen herkesten Allah razı olsun.Çok zor günler yaşıyorum.Eşim çok ciddi ayrılmakta.Şuan memleketinde dedesi vefat etti. Bu gece dönüyor.Diyet yaparken 60 ın altına inmeyen kilom, üzüntüden 59 a hatta dahada vermiş olabilirim.Direk basenlerden gitti.İnceldim ama ruhumda inceldi.Eşim ailemin yanına yerleşmemden yanaydı ama ben gelmişim 35 yaşına kimsenin yanına yerleşecek durumda değilim.Evimde kalma kararı aldım.Kızınıda gözü görmüyor.Bakalım sonumuz ne olacak.Dua edin bana.Şu zor günleri çok çabuk atlatayım.Herkese tekrar teşekkürler..
türkancım özel mesaj atmış.Sağol dualarını bekliyorum.
Selam kızlar hakkımda hayırlısını isteyen herkesten Allah razı olsun.Çok zor günler yaşıyorum.Eşim çok ciddi ayrılmakta.Şuan memleketinde dedesi vefat etti. Bu gece dönüyor.Diyet yaparken 60 ın altına inmeyen kilom, üzüntüden 59 a hatta dahada vermiş olabilirim.Direk basenlerden gitti.İnceldim ama ruhumda inceldi.Eşim ailemin yanına yerleşmemden yanaydı ama ben gelmişim 35 yaşına kimsenin yanına yerleşecek durumda değilim.Evimde kalma kararı aldım.Kızınıda gözü görmüyor.Bakalım sonumuz ne olacak.Dua edin bana.Şu zor günleri çok çabuk atlatayım.Herkese tekrar teşekkürler..
ay bizi mi ozlemissiiiiinnnnnnn :) cok isimiz var canim arkadasim benim:) giremiyoruz. aksama insaALLAH yuklicem nisan fotolarimiTürkannnn,Amorettaaaaa neredesinizzzzzzz????????özledim sizleriiiiiiiii
oooooooooo, tebriklerrrrrrrr. basarilarinin devamini bekliyoruz. serefekızlaaarrrrr tartıldımmmmmm veeee ben bu hafta çokk iş yaptım yaaa heralde ondan ne bileyim tam 1 kilo vermişim suan 60 kiloyummm yupppiiiiiiiiiiiiii
kızla5 55 im bende ama sabah aç karnına yedimmi artıyo gene biraz
fehiyecim tebrikler cnm
inş. böyle devam etsin :)
oooooooooo, tebriklerrrrrrrr. basarilarinin devamini bekliyoruz. serefe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?