Turkan88'in Diyet Günlüğü

afiyet olsun seker bol bol yağ olsun

kızlarr sabah ve öğleyi yazdım aksamı da yazayım hemen kayınvalidemlerden yeni geldikk çokk yorgunumm çiğköfte yedim yanında da salata ve ayran
karnımm ağrıyoooooo hem de çokkkkk

fehiyecim evet ben spor çok yapıyorumda çok dediğimde günde en fazla bir saat 15 dakka felandır 2 aya yakın oldu sıkılaşma var evetde tam istediğim düzeyde değil özellikle bacaklarım napsamki bilmiyorum tatile gidicezzz bide

zeytin gözlüm ay çok sevdim bunu aslında ela gözlerim de babamında yeşil ona benzio biraz

Selam kızlar hakkımda hayırlısını isteyen herkesten Allah razı olsun.Çok zor günler yaşıyorum.Eşim çok ciddi ayrılmakta.Şuan memleketinde dedesi vefat etti. Bu gece dönüyor.Diyet yaparken 60 ın altına inmeyen kilom, üzüntüden 59 a hatta dahada vermiş olabilirim.Direk basenlerden gitti.İnceldim ama ruhumda inceldi.Eşim ailemin yanına yerleşmemden yanaydı ama ben gelmişim 35 yaşına kimsenin yanına yerleşecek durumda değilim.Evimde kalma kararı aldım.Kızınıda gözü görmüyor.Bakalım sonumuz ne olacak.Dua edin bana.Şu zor günleri çok çabuk atlatayım.Herkese tekrar teşekkürler..
türkancım özel mesaj atmış.Sağol dualarını bekliyorum.

canım Allah yardımcın olsun duyunca çok üzüldüm gerçekten sabret inşallah sonu iyi olur
Allah yuvanı kurtarmayı nasip eder inşallah ama aksi olursa da sana hayırlı kapılar açar inşallah

Canım benim Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin biz sana tabiki de dua edeceğiz anlamadığım eşin bosandıktansonra nerede kalacağınıza nasıl kendisi karar veriyormus da ne saçma ıyı nıyet mi gösterisi yapıyor aklınca önce karısına,çocuğuna sahip çıksın ıyı niyet yapacaksa sen sıkma canını ben sana insallah amenerresulu duasını okuycam Allahım insallah kabul eder Allahım kocanın gözünü açar da saçmalamaz artık yanii inan çok üzüldüm bu ekeklerin arada böyle dönemleri oluyor malesef tatlım

kızlaaarrrrr tartıldımmmmmm veeee ben bu hafta çokk iş yaptım yaaa heralde ondan ne bileyim tam 1 kilo vermişim suan 60 kiloyummm yupppiiiiiiiiiiiiii

Cnm Allah yardımcın olsun hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin
sıkıldıkça gel konuşalım insan bişeyleri paylaşınca rahatlıyor biraz

günaydın canlar
ben bugün kilo bildirimi yapamayacağım
sabah kalktım tartıyı aradım taradım yok annem komşu istemiş ona vermiş
eee gidip isteyim dedim kayınvalidesine gitti bikaç gün orda kalacak evde yoklar dedi
anlayacağınız tartı olmadığı için kiloma bakamadım

hemen öğunlerimi yazayım kızlarrr
sabah:1sekersiz cay,kktulum peynırı,1salatalık,1domates

öğle:adana,1bardak ayran
akşam:eşimin teyzesine davetliyizzzz az yemeye calısırımmm kızlaarrrrrr
ha bu arada öğle yemeğinden sonra karpuz da yedim 1dilim ,yesil çay içtim

biraz sonra kalkıp stepimi yapacağımm kızcelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…