Turkan88'in Diyet Günlüğü

bende spora yüklencem napiyim aklıma başka bişiy gelmiyo şekillenmek için yanlarım eridi baya ama hala var biraz gibi acaba kemik yapısındanmı bide bacaklarım incelmiyo nabsam bilemiyorum güzelde spor yapıyorum ama:44:
sabah domates peynir zeytin çavdar ekmeği
öğlen yemedim henüz

yaa saçmalama diycem kızma çunku sen bence kafayı takmıssın sen gayet zayıf ve çok çok çokk hoş bir kızsın kendini nıye üzüyorsun yaa zaten deli gibi spor yapıyorsun daha ne olsun spor yeter diete gerek yok güzelim harikasın

kızzzzzllaarrrr bugün aktara gittim bır tv de izlemiştim adam birkaç yağ söyledi bunları karıstırıp sürün streç ile sarın en az 1 saat bekletin hem sıkılastırır hem zayıflatır dedi bugün aldım hemen gelip bos bi kavanozda hepsini karıstırdım ve sürdüm şimdi streclede sarmısım oturuyorum yarım saat sonra çıkaracağım yarım saatım kaldı çunku ama acaip yakıyorr
buğday yağı
acıbadem yağı
acıbiber yağı
kekik yağı
biberiye yağı
susam yağı
lavanta yağı
portakal yağı
belki yapmak istersiniz diye yazdım kızcelerrrr

Eki Görüntüle 438324

canim kadesim benim.RABBIMSENO COOK MUTLU ETSIN

çookk güzel yaa masallah ne kadar yakısmıslar çok yakıstırdım Allah mesut etsin ikisini de insalah ama dikkatimi çektı gumralın saçları neden yapılmamıs??? kıyafeti günlük gibi görunuyor buradan ne bileyim bizim burada kabarık nısan elbiselerine alısmısız belki ondan garipgeldi bana ama kesinlikle çokk yakısmıslar masallh

kızlaarrr ben akşam menumu gezmeden döndükten sonra yazcam insallah tamam mıııı????şimdi kaçtımm işlerim varr yaa öfff bitmedi gitttiiii:44:

dünya güzelleri resimlerin devamını bekliyoruz :)
fehiyecim kafayı yiyorum haklısın.arkadaşlarım kızım sen eskiden hopur hopur götürüodun yemekleri şimdi noldu içine megan foxmu kaçtı diyolar ahahaha çok güldüm
sıkılaşmak içinde bi seneye yakın zaman lazım iyice artık 2 ayda olcek iş değil zaten :)

arkadasların doğru söylemişler canım çunku bence seninki psikolojik gayet hoşsun spora devam et yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…