kızlar sabah menüm yarım poğaça peynir 2 zeytin yarım salatalık 2 bardak şekersiz çay.ben bu ara gene çok taktım denize felan gidicezde acaip iradeliyim masada kurabiyeler poğaçalar doluydu gözüm gitmedi hiç.
günaydın şekerpareler
bugün çok uyumuşum daha kahvaltı yapmadım
hemen kahvaltımı yapıp çarşıya gideceğim bugün yine sabahtan akşama çarşıda ayaklarıma karasular inecek
günaydın güzeller
akşam menüm 3 dolma yarım kase cacık
aslında ikiydi ama çok güzel yapmışım dayanamayıp küçücük bir biber daha yedim toplamda 3 oldu
afiyet olsun güzelim ye yarasın
arkadaşlar günaydınnn hemen kahvaltımı yazayım :1kk tulum peyniri,2 közlenmiş biber,1salatalık,1domates,1sekersiz çay
yesil çay
öğle ve akşamı da yazarımm kızlarrrr şimdi gitmem lazımmm çokk öptüm herkessiiiiiiii
haaa bu arada aksam kayınvalideme davetliyiz elimden geldiği kadar az yerim kızçelerrr
canım senın bır resmını gorelım yaaa.nurgulunkınıde,arzunu da ısterdım ama esı kıskanıyor.esıne ne dıye dıyorsun kıı yaa.benımkının haberı var sankıkızlar sabah menüm yarım poğaça peynir 2 zeytin yarım salatalık 2 bardak şekersiz çay.ben bu ara gene çok taktım denize felan gidicezde acaip iradeliyim masada kurabiyeler poğaçalar doluydu gözüm gitmedi hiç.
canım basımız ıslerle karısık durumdaaaa..bır 5 dk.lık selam vereyım dedımtürkannnn,amorettaaaaa neredesinizzzzzzz????????özledim sizleriiiiiiiii
kızlaaaaar nerelerdesiniz.
Sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
yarım domates yarım salatalık
5 zetin
yeşil çay
maydonoz
ara 1 elma 1 ayran
öğle
1 kase mercimek çorbası
5 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase cacık
1 dilim kepek ekmeği
artık diyetisyene gitmiyorum ama bugünden itibaren verdiği listeyi tekrar uygulamaya başladım hiç bozmıcam artık.
Bu arada mukayese nerde ben ne zamandır görmedim hiç.
bence gayet guzel.
canım senın de menun harıka.step yapman cok guzel.ben daha baslayamadım,annemlerdeyızıs guc o kadar k .yardıma geldım.yarın nısan ınsaallah.
canım senın bır resmını gorelım yaaa.nurgulunkınıde,arzunu da ısterdım ama esı kıskanıyor.esıne ne dıye dıyorsun kıı yaa.benımkının haberı var sankı
canım basımız ıslerle karısık durumdaaaa..bır 5 dk.lık selam vereyım dedım
senı dıyetıne laf yok zaten,ama bence artık spor yapmalısın.
sıkma tatlı canını güzelim sen zaten fazlasıyla zayıfsın
kızlar bu da benım dışardan kimse göremez dimi bunları ya?
bencede cnm maşşallah bu ne güzellik
allah bahtını güzel etsin inşallahh
senı de gorelımmm,senı dee gorelımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?