Turkan88'in Diyet Günlüğü

ne diye bu kadar telaş ediyorsun ki yaparsın yaaa ne var kii hadi görüşürüz çokk öptümmmmm

sen insani slikon askisi kopan sutyen gibi yari yolda birakan bir tipsin de. sen adeta yaz basi beyaz bindir vucuda bikini denedigimde yasadigim hayal kirikligi, umitsizliksin de.boyle basen genisleyince small beden kilodun yanlarda biraktigi iz gibi sadece bende gecici bir iz biraktin de. boyle selulit gibi senden kurtulmak isistiyorum de.

benim nisanimda yemek yemicekmisiiiiiiinnnnnnnnnnn. bari nisandan sonra diet yapsan . 2 gun de sik dishinin

2 gün sonra değil mi senin nişanın???Hadi hayırlısı canım unutma fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum canım bu arada nisanlın da senin gibi öğrenci mi???

yalan dünya yı mı izliyorsun herkes bu diziyi izliyor ben hariç Gülse Birsel in daha önceki dizisi Avrupa Yakası nın hayranıydım hiçç kaçırmıyordum bayılıyordum bittiğinde çokk üzüldüm bu dizide fena değil ama asla Avrupa Yakası nın yerini tutamaz bence yaaa

2 gün sonra değil mi senin nişanın???Hadi hayırlısı canım unutma fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum canım bu arada nisanlın da senin gibi öğrenci mi???
hayirli aksamlar canim :) merak etme. fotololarim nikah biter bitmez elinde olucak insaALLAH. yo, nisanlim calisiyor. universiteyi de bitirmis askerliyini de cok sukur.:123:

evet, zaman buldukca izliyorum. evet yaa, avrupa yakasi hem senaryosuyla hem kadrosusya muthis bir filmdi. ama buna da cok guluyorum. tulaya bayiliyorum. hele zerrine daha cok.

günaydın güzeller
akşam menüm 3 dolma yarım kase cacık
aslında ikiydi ama çok güzel yapmışım dayanamayıp küçücük bir biber daha yedim toplamda 3 oldu

günaydın güzeller
akşam menüm 3 dolma yarım kase cacık
aslında ikiydi ama çok güzel yapmışım dayanamayıp küçücük bir biber daha yedim toplamda 3 oldu

afiyet olsun güzelim ye yarasın
Arkadaşlar günaydınnn hemen kahvaltımı yazayım :1kk tulum peyniri,2 közlenmiş biber,1salatalık,1domates,1sekersiz çay
yesil çay
öğle ve akşamı da yazarımm kızlarrrr şimdi gitmem lazımmm çokk öptüm herkessiiiiiiii
haaa bu arada aksam kayınvalideme davetliyiz elimden geldiği kadar az yerim kızçelerrr

günaydın şekerpareler
bugün çok uyumuşum daha kahvaltı yapmadım
hemen kahvaltımı yapıp çarşıya gideceğim bugün yine sabahtan akşama çarşıda ayaklarıma karasular inecek

Son düzenleme:
kızlar sabah menüm yarım poğaça peynir 2 zeytin yarım salatalık 2 bardak şekersiz çay.ben bu ara gene çok taktım denize felan gidicezde acaip iradeliyim masada kurabiyeler poğaçalar doluydu gözüm gitmedi hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…