en kralından yanı.
acaba sende tansiyon mu var galiba tansiyonun düştü senin yıne de bi doktora görun tatlım
canm benımmbu olurmu pekı?
hadi yaa demek canın tatlı istiyor benim aklıma bile gelmiyor ne oldu bana yaaaa
Ben kacıyorum,gelen herkese de bıldırın,yarın muuuutlaka menuler,sporlar,caylarla herkes burda olsun,asagı yukarı hedefımıze ulastık,lutfen zorlamayalım,zıra saglık daha onemı ,ben dıyet yapmıycam ama mutlaka yazıcam kı duzenlı olsun ogunlerım ve asırıya kacmayayım.ınsaallah,babası alını parka goturdu,bu surede evlerı temızlesem suuuuper olur.
tansıyonum yok canım,anemı ve vıtamın eksıklıgı,kısacası bıtırdım kendımı.
benim nisanimda yemek yemicekmisiiiiiiinnnnnnnnnnn. bari nisandan sonra diet yapsan . 2 gun de sik dishininyarindan itibaren her aksam ,kimse ertelemeden,her kes menusunu paylassin lutfen,ben dahil INSAALLAH.SPORU VE CAYI DA .OKUYUN VE ONAYLADIGINIZI BILDIRIN,.
benim nisanimda yemek yemicekmisiiiiiiinnnnnnnnnnn. bari nisandan sonra diet yapsan . 2 gun de sik dishinin
Eki Görüntüle 436874 sen insani slikon askisi kopan sutyen gibi yari yolda birakan bir tipsin de. sen adeta yaz basi beyaz bindir vucuda bikini denedigimde yasadigim hayal kirikligi, umitsizliksin de.boyle basen genisleyince small beden kilodun yanlarda biraktigi iz gibi sadece bende gecici bir iz biraktin de. boyle selulit gibi senden kurtulmak isistiyorum de.
hayirli aksamlar canim :) merak etme. fotololarim nikah biter bitmez elinde olucak insaALLAH. yo, nisanlim calisiyor. universiteyi de bitirmis askerliyini de cok sukur.2 gün sonra değil mi senin nişanın???Hadi hayırlısı canım unutma fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum canım bu arada nisanlın da senin gibi öğrenci mi???
evet, zaman buldukca izliyorum. evet yaa, avrupa yakasi hem senaryosuyla hem kadrosusya muthis bir filmdi. ama buna da cok guluyorum. tulaya bayiliyorum. hele zerrine daha cok.yalan dünya yı mı izliyorsun herkes bu diziyi izliyor ben hariç Gülse Birsel in daha önceki dizisi Avrupa Yakası nın hayranıydım hiçç kaçırmıyordum bayılıyordum bittiğinde çokk üzüldüm bu dizide fena değil ama asla Avrupa Yakası nın yerini tutamaz bence yaaa
nikah yazmisim yaaa. ALLAH dedirtdiinsaALLAH amin.
günaydın güzeller
akşam menüm 3 dolma yarım kase cacık
aslında ikiydi ama çok güzel yapmışım dayanamayıp küçücük bir biber daha yedim toplamda 3 oldu
günaydın güzeller
akşam menüm 3 dolma yarım kase cacık
aslında ikiydi ama çok güzel yapmışım dayanamayıp küçücük bir biber daha yedim toplamda 3 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?