kız sende az fena değilsin hee seni gidi
ama arada iyidir yapıcan öyle tutuşsunlar azcık
senin gibi fıstık karısı varmış allah başka ne ister be
kızlar öğle menüm bi kase çorba yoğurt salata azcık çavdar ekmeği
9da geldım spordan yemekde geç oldu akşam 2 kase nesfit yedim doymadım ama
bıtenede kafa keserken ekleseydınız pxaxa :d
kubracigim,eger aksam 14 dilim ekmek yeseydin doyarmiydin?keske 14 dilim ekmek yeseydin,eminim en fazla 3 te doyardim.2 kase nesfit yiyerek sen 14 dilim ekmek yemis oldun cunki
kubracigim,eger aksam 14 dilim ekmek yeseydin doyarmiydin?keske 14 dilim ekmek yeseydin,eminim en fazla 3 te doyardim.2 kase nesfit yiyerek sen 14 dilim ekmek yemis oldun cunki
gumral,bunu ben yazmadım,bılgısayarı acık bırakıp gıtmısım,emınım ramın(erkek kardesımız)yazmıstır.ayy cook komııık:90::90::90:
eğer dediğin gibiyse benım bu kadar kilo vermem imkansız olurdu.ayrıca bir kasesi sütle 150 kalori.ekmek bildiğim kadarıyla 90 kalori
ARKADASLAR, BEN 1 AY GELEMICEM . INSAallah DAHA SONRA TEKRAR GORUSURUZ ALLAHIN IZNILE. HADI KALIN SAGLICAKLA. opuyorum hepinizi.
kız türkann masallhhhhhh o nee güzellik yaaa vallahı gumral ın mı senin mi nişanın anlamadım yanıııı allah senın o kocana akıl fıkır versin bulmus da bunuyor kız kıskanılmıycak gibi misin allhını seversen süpersin yaaa hintlı güzellere benziyorsun bu arada sen 65 olduğuna emin misin çok daha zayıf duruyorsun da bence diet değil spor yap sadece zira çookkk iyisin güzelimm
erkek kardeşin mi vaarrr masallh canım
aaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,bu ne guuuuzeeeeeeeellaflar bbooooooyleeeeee.sagol fehıyecıgım,o senın kalbının guzellıgı.evet canım hatta,66 sayılırım,benım kemıkler cok agırdır.en sıskayken bıle 59 kıloydum
maşallha kız türkann çokkkk güzelsin hem de çokkkkkk bu arada gumral nereye gidiyor ki???? Ben de bu akşam çokkk yoruldum yaa hemen menumu yazayım
akşam:5ykpirinç pilavı,5yk güveç,1kase ayran çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?