100 ipmiiiii :) tamam atlarim aksam olunca, bu gun tam 4 cesit kek yaptim, birini bile surmedim dilime. cok zor diyet yapmak, cok zor :)
afferin sana isssssssste buduuuuur!!!!!!!
toprak arkadaşım bu listeyi eşimde benimle birlikte yapıyo hatta o benden daha fazla kilo verdi. erkeklerin metabolizması daha hızlı snaırım. birde okuldan bir arkadaşıma verdim o da bu listeye uygun davranıyo ve o da kilo veriyo. şimdi ara öğünümü yemeye gidiyorum. 1 elma 1 su bardağı süt ve 2 ceviz
ben niye sendeki kiz gibi oynayamiyoruummmm??? niye bende smileler yoookkkk???
o kadar dolu dolu bi liste ki insanin inanasi gelmiyor yemin ederim,gprdugum en guzeel liste diyebilirim,senin diyetisyen harikaymis.verdigin paralar helali hos olsun
sen de kalk ayaga kendin oyna o sekile,bu arada da gitsin kilolaaar
valla kendimi kötü hissetmeye başlıcam çok yiyorum diye az kaldı. Ben bile şüpheye düşüyorum siz böyle söyledikçeAz yemek çözüm değil işte tüm doktorlar böyle söylüyor zaten neyi neyle birlikte yiyeceğini bilmek sanırım önemli olan. Mesela ben hergün mutlaka et balık tavuk gibi birşey yiyorum ama sadece 2 köfte büyüklüğünde ve yanında asla yoğurt yok. Ya da sabahları 1 yumurta ya da peynir hakkım var. Ama ikisi yanyana değil. Ya da meyvenin yanında mutlaka bir süt ürünü olması. Yani bize basit gibi gelen şeyşer aslında bizim kilo vermemizi engelliyor normalde.
toprak arkadaşım bu listeyi eşimde benimle birlikte yapıyo hatta o benden daha fazla kilo verdi. erkeklerin metabolizması daha hızlı snaırım. birde okuldan bir arkadaşıma verdim o da bu listeye uygun davranıyo ve o da kilo veriyo. şimdi ara öğünümü yemeye gidiyorum. 1 elma 1 su bardağı süt ve 2 ceviz
yook asla onlar bu ısın uzmanı,asla kendını kotu hıssetme,eger ben bu sekılde 1 hafta kılo veremezsem ben de uggularım dıye dusunuyorum.bakalım
been kactııım
bilmiyorum ama benim eşim çok daha hızlı verdi kilolarını bu diyetle.
yooo verip gelmistim.neyse bidaha geldim,soun bakalim niye geldiiim,cunki uzunca zamandir giyinmedigim esorfmanimi giyindim,sabahdan beri bornozdaydim,bi baktim ki bu nee karin yook,poponun yarisi kalmiiis.yanlar azalmiiiiis.ay gaaaaliba ben za yifliyoooom
evet cnm simit izmirliyim ben :)))valla süpersin topiğkte inanılmaz bir motivasyon var inanamıyorum. yaza herkes incecik girer bu gidişle. gevrek dediğin simit yanlış anlamadıysam?
eşimde izmirli ordan aklımda kalmış. ayy canım istedi bak şimdi. ama ben hiç beyaz un yemiyorum. bi bitseydi şu diyet hayırlısıyla.evet cnm simit izmirliyim ben :)))
yooo verip gelmistim.neyse bidaha geldim,soun bakalim niye geldiiim,cunki uzunca zamandir giyinmedigim esorfmanimi giyindim,sabahdan beri bornozdaydim,bi baktim ki bu nee karin yook,poponun yarisi kalmiiis.yanlar azalmiiiiis.ay gaaaaliba ben za yifliyoooom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?