Turkan88'in Diyet Günlüğü

toprak arkadaşım bu listeyi eşimde benimle birlikte yapıyo hatta o benden daha fazla kilo verdi. erkeklerin metabolizması daha hızlı snaırım. birde okuldan bir arkadaşıma verdim o da bu listeye uygun davranıyo ve o da kilo veriyo. şimdi ara öğünümü yemeye gidiyorum. 1 elma 1 su bardağı süt ve 2 ceviz

o kadar dolu dolu bi liste ki insanin inanasi gelmiyor yemin ederim,gprdugum en guzeel liste diyebilirim,senin diyetisyen harikaymis.verdigin paralar helali hos olsun

hadi bana eyvallah.cocuklari(1I BENIM,IKISI BALDIZIMIN) doyurup 5 dk.ligina bi ugrayim dedim.ogle namAzimin sonuna yetisiyim baari.aksam ugrayacam INSAALLAH.DEDIM KI CABUK YIYIN SIZE IKI SURPRIZIM VAR 3U DE TASMANIYA CANAVARI GIBI BITIRDI,BEN DE ONLARA CIKOLATA VE CILEK VERDIM,AMA O CIKOLATALARI YEMEMEK ICIN KENDIMI ZOR TUTTUM,NEYSE KACTIMMM

o kadar dolu dolu bi liste ki insanin inanasi gelmiyor yemin ederim,gprdugum en guzeel liste diyebilirim,senin diyetisyen harikaymis.verdigin paralar helali hos olsun

valla kendimi kötü hissetmeye başlıcam çok yiyorum diye az kaldı. ben bile şüpheye düşüyorum siz böyle söyledikçe az yemek çözüm değil işte tüm doktorlar böyle söylüyor zaten neyi neyle birlikte yiyeceğini bilmek sanırım önemli olan. mesela ben hergün mutlaka et balık tavuk gibi birşey yiyorum ama sadece 2 köfte büyüklüğünde ve yanında asla yoğurt yok. ya da sabahları 1 yumurta ya da peynir hakkım var. ama ikisi yanyana değil. ya da meyvenin yanında mutlaka bir süt ürünü olması. yani bize basit gibi gelen şeyşer aslında bizim kilo vermemizi engelliyor normalde.

sen de kalk ayaga kendin oyna o sekile,bu arada da gitsin kilolaaar

iyi de bende fazla kilo yok ki? yaglar da az. bana spor gerekli ki vucudum sikilassin. 6 kg diyorum ama ben 2 kg versem yeterli.sadece boyle bir ortamda diyet yapmak cok super. bu gun sabah 2 dilim ince peynir, 1 dilimin yarisi beyaz ekmek, yari salatalik yedim, oglen 1 dilim sucuk yedim, 1 kase yogurtla. ara ogunde yarim elma ve 1 tane ceviz yedim ve simdi coookkk acim, spor yaptim, sabahdan da bos mideye yesil cayi dolduruyorum.

yook asla onlar bu ısın uzmanı,asla kendını kotu hıssetme,eger ben bu sekılde 1 hafta kılo veremezsem ben de uggularım dıye dusunuyorum.bakalım

erkekler daha mi hizli/ hadi yaa? benim sozlumun kilolari almis basini gidiyo. ona da onereyim bi.

bilmiyorum ama benim eşim çok daha hızlı verdi kilolarını bu diyetle.

yooo verip gelmistim.neyse bidaha geldim,soun bakalim niye geldiiim,cunki uzunca zamandir giyinmedigim esorfmanimi giyindim,sabahdan beri bornozdaydim,bi baktim ki bu nee karin yook,poponun yarisi kalmiiis.yanlar azalmiiiiis.ay gaaaaliba ben za yifliyoooom

zaten diyet yapmanın en güzel enı bu an. olmayan kıyafetlerin yavaş yavaş oluyo olması harika. tebrikleerr

gercektenmi yaa???? selulitlerde mi gitti?? insALLAH istediyin goruntuye tez bir zamana kavusursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…