Turkan88'in Diyet Günlüğü

ARAMIZDA EN IYI ,MASAALLAH 41 KERE MISS ANGELA,SIMDIYE KADAR 5 KILO VERMIS.HEDEFINE 1 KILO VAR,SENI COOOOOOK TEBRIK EDIYORUM,HAYATTA HER DALDA HEP BIRINCI OL GUZELIM.

ogle:1 tabak yaprak sarma,1dilim ekmek,2 kasik yogurt,3 kayisi

Türkannnnnnn okuldan geldim ama kızmmaaaaaaaaaaaaaa bana çunku bir öğretmen arkadaş herkese aslında bır torba dolusu kornetto getirmiş ben 2 tae yedimmmmmmmmmmmm
öğle:1 tabak makarna,1bardak ayran
yeşil çay
yarım saat step

estagfurillah fehiyem.yok artik kizmak falan,hedefine ulastin ulasican INSALLAH,SANA SPOR YETER

kahvaltın azmış kız türkanım ben simdi kalkıp ağda yapacağım öffffff bıktım yaaaaa kıldan tuydennnnn bende de masallh orman orman hiçç bitmiyorrrr

ayyy ,demeeee,neyle yapıyon sen?ben kuaforde yaptırıyordum,sonra ordan aldım aynısını elektrıklı bısıY,ısıtıp suruyorum,mendılı de var.yagı da

Son düzenleme:
Benım basım agrıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrr

türkanım teşekkür ederim tatlım saol metabolizmam hızlı vede bekar olmama bağlıyorum ben bu durumu evli olsam belki bebek eş felan derken bu kadar kafama estiği gibi sürekli spora felan gidemezdim sorumluluklar malum.sıkılaşmak için uğraşıyorum ama türkanım ben patates kızartması yemeyi özledim sonra hamurişi yemeyi özledim

fehiyem sen neden hiç ekmek yemiyosun bakalım ekmek vücudun enerji kaynağı dirençli kalmak için.

1,2 tane yesen nolur ki .fissssssstik gibisin MASAALLAH.SPORU BIRAKMA YETER KI.zaten insan istesede fazla yiyemiyor ki canim,vucut aza alisiyor.cok canin cektigini mutlaka ye,gunahtir,nefsine zilmetme.onun da ustumuzde hakki vardir.
türkanım kahvaltın çok az nasıl doyuosun ölürüm ben açlıkdan valla az yesem.

canim bisey istemiyordu

ay utu yapa yapa canim ciktiiiiii.ben utulenecekleri 4 yere ayiririm
1.evinkiler(nevresim,havlu,masaortusu fanan)
2.vugarinkiler
3.alininkiler
4.kendiminkiler

hep kendiminkileri eeen sona birakirim.tam onlarin sirasi yetisdi derken digerleri yine birikir.ya biktim utulemeken.iynenin ucu kadar leke olsun bir camasirda yikamasam olurum,o yuzden bitmiyooor

canım benım ya işte inan sevdiklerini düşünüyo hep kıyamam sana kız :)
tamam canım zaten böle bi süre 54 de kaliyim sonra 50 yapıcam hedefimi :)
4 kiloyuda 1 ayda verebilirmiyim pek sanmıyorum ama ilk ay güzel gidio

MASAALLAH de.kendinin kendine nazarin degicek,cok dile getirme.(Kaderi geçecek bir şey olsaydı nazar geçerdi.) [Müslim]DIYE BIR HADIS VAR.metobolizmam hizli falan deme cok.MASAALLAH LA KUVVETE ILLA BILLAH.

kübracığım öncelikle sen zayıfsın sadece spora devam et ve canın ne istiyorsa nefsini öldürecek kadar ye bence hedefinin 50 olması çokk az değil mi yaa???ekmek yemek hiçç istemiyorum yaa kepek de de seker varmıs onun için yememk daha iyi ekmeği zaten yemeklerle douyorum gerek yok ekmeğe tatlımm zaten bugün çokkk yedimmm yaaa vicdan azabı çekiyorummmm

ağdam bitti şukr tertemizim ohh mis gibi keske hep böyle kalsa yaa ben ağdamı kartusla yapıyorum canım makinede ısıtıyorum sonra sürüyorum rulo seklındeki ağdayı üzerine de bezini yapıstırıyorum ağdam bitince de mendiliyle temizliyorum ohh misss misss

fehiyecim anladım tatlım ama azda olsa bence ye.yemiceksende bence çok uzun vadeli düşünme böbreklerde sıkıntı yaratıomuş çok uzun süre yememek.
türkanım tamam canım maaşallah diyorum tü maşallah bana
fehiyem 1 63 boya 50 azmı kalırki bilemedim nerdeyse hedefime ulaştım ama hala zayıf değilim öle ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…