ogle:1 tabak yaprak sarma,1dilim ekmek,2 kasik yogurt,3 kayisi
Kahvaltı :4,5 badem,5 zeytın, sekersız cay
Türkannnnnnn okuldan geldim ama kızmmaaaaaaaaaaaaaa bana çunku bir öğretmen arkadaş herkese aslında bır torba dolusu kornetto getirmiş ben 2 tae yedimmmmmmmmmmmm
öğle:1 tabak makarna,1bardak ayran
yeşil çay
yarım saat step
kahvaltın azmış kız türkanım ben simdi kalkıp ağda yapacağım öffffff bıktım yaaaaa kıldan tuydennnnn bende de masallh orman orman hiçç bitmiyorrrr
günayyydınnn bacılarrr biliyorum bu saatte herkes uyuyor ama ben de uyuyordum pencereyi çmıstım karasineğin bitanesi vızır vızır tepemde gezince uyandım kalktım elimde sinek ilace evde onu arayıp sıktım oda oda sonunda ben kazandım ama uykum da kactı neyse banyo yapıp okula gitcem sacıma maske yaptım1 saat bekletip yıkanacağım kahvaltımı yapıp okula gideceğim insallah kahvaltımda:kkpeynır,1salatalık,1sekersiz cay,2közlenmiş biber olcak(bıberleri tost makinasında közlüyorum normalde esim fırına göturu de şimdi tek olduğum için böyle yapıyorum)
öğle gelirim insallah bayyyyy
türkanım teşekkür ederim tatlım saol metabolizmam hızlı vede bekar olmama bağlıyorum ben bu durumu evli olsam belki bebek eş felan derken bu kadar kafama estiği gibi sürekli spora felan gidemezdim sorumluluklar malum.sıkılaşmak için uğraşıyorum ama türkanım ben patates kızartması yemeyi özledim sonra hamurişi yemeyi özledim
türkanım kahvaltın çok az nasıl doyuosun ölürüm ben açlıkdan valla az yesem.
benimde istemese canım isto işteeeee :)
tamam canım ucundan ucundan yicem artık
canım benım ya işte inan sevdiklerini düşünüyo hep kıyamam sana kız :)
tamam canım zaten böle bi süre 54 de kaliyim sonra 50 yapıcam hedefimi :)
4 kiloyuda 1 ayda verebilirmiyim pek sanmıyorum ama ilk ay güzel gidio
canım benım ya işte inan sevdiklerini düşünüyo hep kıyamam sana kız :)
tamam canım zaten böle bi süre 54 de kaliyim sonra 50 yapıcam hedefimi :)
4 kiloyuda 1 ayda verebilirmiyim pek sanmıyorum ama ilk ay güzel gidio
ay utu yapa yapa canim ciktiiiiii.ben utulenecekleri 4 yere ayiririm
1.evinkiler(nevresim,havlu,masaortusu fanan)
2.vugarinkiler
3.alininkiler
4.kendiminkiler
hep kendiminkileri eeen sona birakirim.tam onlarin sirasi yetisdi derken digerleri yine birikir.ya biktim utulemeken.iynenin ucu kadar leke olsun bir camasirda yikamasam olurum,o yuzden bitmiyooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?