Turkan88'in Diyet Günlüğü

kesınlıkle gumral52 kılo ,aynı boydayız,ama onun gıysılerı bende hafıf dar kalıyor.

gumralın fotolarına baktım o kadar zayıf ki fazla zayıf da ıyı değil kız yeter daha zayıflamasın çokk zayıf bu arada ciddi misin nasıl kız o çokk zayıf oluyor mu kıyafetleri inanmıyorum bana asla olmaz yaa öff ne kadar talihsizim

pilav felan dese anlıcamda makarna felan nestle nesfitler boş doyurmuyo bile insanı ık mık zorla zayıflıyım diye yiyorum.üstündede yazıo zaten kalorisi imkanı yok yani.
öleysede öle ben 14 dilim ekmek yiyerekde kilo verebiliosam hayat bana güzel yani

Enıstem coook ıyı bırısı masaallah.aynı gumral gıbı.o kadar sade,o kadar sevecen kı,cok bıraraya gelmıstık ama ıkımızde bırbırımızden utandıgımızdan hıc konusmamıstık.am bu gun nıhayet konustuk,artık o benım abımdır ınsaallah.abımız yok ,erkek kardesıme ve bana abı olucak ınsaallah.belkı gelıcekte dostum hatta sırdasım olur o da gumralım gıbı.o da benı sevmıs,kardesıme cok ovmus,ama demıs kı cok sevecen olsada gozlerınde cook derınlıklerde huzun gordum demıs..kendımı buldum orda demıs.

kuuuuuuuuuuuuubraaaaaaaaaaaaaaammmmmmm,bıtanemmm,sen bana kızdınmı?

türkanım kardeşin gerçekten çok zayıf kız söyle ona diyet felan yabmasın üstüne kilo bile alabilir bence.etine dolgun olmak iyidir o mankenler ne zayıf öle ya çelme çaksan bacakları kırılcak gibi böğğk.

evet ya ,o da bızımle hedefıne ulasanlardan masaallah.o da artık sadece spor ınsaallah

kız ne güzel insallah kanınız ısınmıs rabbim çokkk mutlu etsin insallah ikisini de bır yastıkda kocatsın insallh ama ben çokk beğendim damat beyefendi y kızımıza yakısmıs allah yakıstırır insallah

Sızı cok sevıyorum yaa,ıyı kı varsınız,ınsaallah hedefımıze hepımız ulasalım sonra spor bolumunde topık acıp bıraraya gelelım

türkanım niye kızıyım kız ben sana olurmu öle şey sadece çok mantıksız geldi ayça kayanın o söylediği şey.insanlar bunlarla nasıl zayıflarki bu bu kadar beter kalorili bişiy olsa
tahul gevreği onun kendi verdiği diyet listelerinde var zaten

bılemıycem artık ıstersen dktorumun bu pazartesı olan bolumunu ızle.ben de kactım,oluyorum artık yorgunluktan

isteyen yesin o zaman tercih etmeyen yemez yani.herkesin kendi biliceği iş dadlum.iyi geceler kızlar hepinize.

günayyydınnn bacılarrr biliyorum bu saatte herkes uyuyor ama ben de uyuyordum pencereyi çmıstım karasineğin bitanesi vızır vızır tepemde gezince uyandım kalktım elimde sinek ilace evde onu arayıp sıktım oda oda sonunda ben kazandım ama uykum da kactı neyse banyo yapıp okula gitcem sacıma maske yaptım1 saat bekletip yıkanacağım kahvaltımı yapıp okula gideceğim insallah kahvaltımda:kkpeynır,1salatalık,1sekersiz cay,2közlenmiş biber olcak(bıberleri tost makinasında közlüyorum normalde esim fırına göturu de şimdi tek olduğum için böyle yapıyorum)
öğle gelirim insallah bayyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…