Turkan88'in Diyet Günlüğü

bencede ya kimse kalmadı nerde bu millet.kilo veremeyince motivasyonları kaçtı çoğunun biz öyle hemen pes etseydik ben şimdi bu kadar incecik olamazdım korkup kaçmak yok yaniiii!!!!

Ey İnsan! Kaf dağı kadar yüksekte olsanda,
Kefene sığacak kadar küçüksün.
Unutma herşeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün.

Hz.Mevlana

kızlaaaar inanın yapamadım deyip kaçmadım ben. sürekli de aklımda buraya gelmek ama olmadı işte fırsat bulamadım bir türlü. misafirlerim gitti, bugün okullarda kapanıyor 1 hafta tatilim var artık rahat rahat girebilirim. ama bana şöyle denediğiniz etkili bir diyet verin ya biliyorsanız. ben sıkıldım kendi diyetimden. zaten sıkıldığım içinde yapmıyorum kaçamaklarım oluyo sürekli.

senı kastetmıyorum kı bıtanem.kastettıklerımın adı lıstede bıle yok zaten.

ne çektimse cahil kafamdan çektim
vurup bir odunla yarasım gelir
çok kötülük gördüm iyilik ekdim
halime bakıp ta da gülesim gelir

bana dost diyenler çıkar peşinde
ben avere kaldım herkes işinde
canımdan usandım bu genc yaşimda
kendimi yüksekden atasım gelir

şahin öner

Son düzenleme:
kurallar:

1) 2 gun ardarda diyeti bozan aramizdan ayrilacak.
2) izin durumu haric,3 gunden fazla menusunu paylasmayan gerekli bir aciklamasi olmadigi taktirde aramizdan ayrilacak
3) asla BIZIM DISIMIZDA kimse menulerimizi elestiremez.konuklar falan.
4) tarti gununde her kes kilosunu bildiricek.
5) spora 2 gunden fazla ara verilmiyecek.regl donemi haric.
6) her kes her kesin menusunu yorumluyacak.
7) kola,cips,asiri miktarda tatli,fastfood yiyen arkadaslar icin 2.gun diyetini bozmasi beklenmeyecek.

Merhaba kizlar,
kisaca tanitiim kendimi.
Ben 22 yasindayim, ögrenciyim. 2012'ye 70 kiloyla girdim, ilk defa bukadar kilo almistim, cok kötü bir duyguydu.
Nisana kadar pek dikkat edemedim istedigim kadar, fakat yinede 4 kilo verip 66 ya inmistim.
Mayistan beri dikkat ediyorum yediklerime, ayrica sporda yapiyorum ve böylece suan 62,5 kiloyum.
Hedefim iki ayda 55 - 57 kilo olmam, insallah basaririm sizinle beraber :)

Bugün yediklerimi de yaziyorum ozaman :)
Kahvaltida 1 tost yedim ve yaninda 3 zeytin, kalkinca da her sabah ilik suyla beraber 3 kuru kayisi yiyorum.

Simdiye kadar bukadar, aksam tekrar yazicam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…