hos geldin.afiyet olsun,ogle yemeyin guzel.yalniz gunun sonunda sporunu,tum ogunlerini ve sivilari yaz.
Merhaba kizlar,
kisaca tanitiim kendimi.
Ben 22 yasindayim, ögrenciyim. 2012'ye 70 kiloyla girdim, ilk defa bukadar kilo almistim, cok kötü bir duyguydu.
Nisana kadar pek dikkat edemedim istedigim kadar, fakat yinede 4 kilo verip 66 ya inmistim.
Mayistan beri dikkat ediyorum yediklerime, ayrica sporda yapiyorum ve böylece suan 62,5 kiloyum.
Hedefim iki ayda 55 - 57 kilo olmam, insallah basaririm sizinle beraber :)
Bugün yediklerimi de yaziyorum ozaman :)
Kahvaltida 1 tost yedim ve yaninda 3 zeytin, kalkinca da her sabah ilik suyla beraber 3 kuru kayisi yiyorum.
Simdiye kadar bukadar, aksam tekrar yazicam :)
bugün spora gidemeycegim ama bi 30 dakikalik yürüyüsüm var, günde 2 litre su muhakkak tüketirim , siyah caydan yesil caya gecemedim henüz ama cayi artik sekersiz icebiliyorum.
aksama türlü var patatessiz . en gec 6 da yerim. benim sorunum ara ögün meyve yemem, sevmiyorum, ceviz yiyorum oda icimi bayiyor .
bide tarti sabah aksam degisiyor , simdi buraya hangi kilomuzu yazalim sabah ac karnina olani mi ? aksam gün sonunda olan kiloyu mu ?
o zaman kendimi tanıtıyım ;
ben 21 yaşında öğrenciyim. şuan 62 kiloyum hedefim 55 kilo olmak. patates diyetine basladım bugün. gün sonun da tüm ögnlerde toplam yediklerimi yazarım :)
guzel canim.tosta diyetisyenler karsi ama yagsizsa sorun yoktur.ustelik kahvaltida yemissin.7.5 kilo vermen cok iyi.yolun acik olsun,aramiza hosgeldin/.
o zaman kendimi tanıtıyım ;
ben 21 yaşında öğrenciyim. şuan 62 kiloyum hedefim 55 kilo olmak. patates diyetine basladım bugün. gün sonun da tüm ögnlerde toplam yediklerimi yazarım :)
arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz
inşallah en kısa sürede hedefimize ulaşırız :)
aksam gorusuruz ınsallah
unutmayın kuralları.
kizlar,gumralin selami vaar,diyorki demin diyete basladigimda belim 73tu,simdi 61 olmus.diyete ihtiyaci yok artik ama spora devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?