Turkan88'in Diyet Günlüğü

hos geldin.afiyet olsun,ogle yemeyin guzel.yalniz gunun sonunda sporunu,tum ogunlerini ve sivilari yaz.

bugün spora gidemeycegim ama bi 30 dakikalik yürüyüsüm var, günde 2 litre su muhakkak tüketirim , siyah caydan yesil caya gecemedim henüz ama cayi artik sekersiz icebiliyorum.

aksama türlü var patatessiz . en gec 6 da yerim. benim sorunum ara ögün meyve yemem, sevmiyorum, ceviz yiyorum oda icimi bayiyor .

bide tarti sabah aksam degisiyor , simdi buraya hangi kilomuzu yazalim sabah ac karnina olani mi ? aksam gün sonunda olan kiloyu mu ?

guzel canim.tosta diyetisyenler karsi ama yagsizsa sorun yoktur.ustelik kahvaltida yemissin.7.5 kilo vermen cok iyi.yolun acik olsun,aramiza hosgeldin/.

bizim tarti gunlerimiz carsamba ac karinadir.ben de ara yemem asla.o sekilde zayifliyorum ben.

kizlar,gumralin selami vaar,diyorki demin diyete basladigimda belim 73tu,simdi 61 olmus.diyete ihtiyaci yok artik ama spora devam ediyor.

Son düzenleme:
o zaman kendimi tanıtıyım ;
ben 21 yaşında öğrenciyim. şuan 62 kiloyum hedefim 55 kilo olmak. patates diyetine basladım bugün. gün sonun da tüm ögnlerde toplam yediklerimi yazarım :)

guzel canim.tosta diyetisyenler karsi ama yagsizsa sorun yoktur.ustelik kahvaltida yemissin.7.5 kilo vermen cok iyi.yolun acik olsun,aramiza hosgeldin/.

Sagol canim,
Ben canim cektigini yiyorum acikcasi ama az yiyorum. Yoksa dayanazdim herhalde :) Normalde 2 tost yerdim, bugun 1 tost yedim :) evet canim tabikide yagsiz :) kahvaltida ztn yersem yiyorum tostu

kurallar:

1) 2 gun ardarda diyeti bozan aramizdan ayrilacak.
2) izin durumu haric,3 gunden fazla menusunu paylasmayan gerekli bir aciklamasi olmadigi taktirde aramizdan ayrilacak
3) asla BIZIM DISIMIZDA kimse menulerimizi elestiremez.konuklar falan.
4) tarti gununde her kes kilosunu bildiricek.
5) spora 2 gunden fazla ara verilmiyecek.regl donemi haric.
6) her kes her kesin menusunu yorumluyacak.
7) kola,cips,asiri miktarda tatli,fastfood yiyen arkadaslar icin 2.gun diyetini bozmasi beklenmeyecek.

Türkanımmm kızmaa buradayım biliyosun ama işlerim vardı bugün yaa onun için giremedim hemen öğunlerimi yazayım öğle:1 tabak haslanmıs makarna,1bardak ayran,yeşil çay
akşam:
ızgara balık va diet cola olcak insallah çunku ailecek balık yemeye gitcez birazdan kızcelerrrrrrr

bu arada yenigelen arkadaşalarım hepiniz de hosgeldiniz sefalar getirdiniz aramıza insallah en kısa zamanda hedefinize ulasırsınız biz de tabiiii

kizlar,gumralin selami vaar,diyorki demin diyete basladigimda belim 73tu,simdi 61 olmus.diyete ihtiyaci yok artik ama spora devam ediyor.

SEN DE BENDEN TARAF ONA ÇOKKK SELAM SÖYLE KUĞU GİBİ MASALLH ÇOKK BEĞENİYORUM ONU aLLAH BAHTINI AÇIK ETSİN CANIM BU ARADA ÇOKK GRGİN GÖRDÜM SENİ tÜRKANIMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…