Aaa ne guzel canim, ayni yas, ayni kilo, ayni hedef diyebiliriz :) cok sevindim buna
kızlarrrr ben bugün okuldan geldim evi temizledim,çocukları yıkadım utu yaptım,çocukları yedirdim çamaşır astım step yaptım yarım satte 220 kalori yaktım yupıııııı
SEN DE BENDEN TARAF ONA ÇOKKK SELAM SÖYLE KUĞU GİBİ MASALLH ÇOKK BEĞENİYORUM ONU aLLAH BAHTINI AÇIK ETSİN CANIM BU ARADA ÇOKK GRGİN GÖRDÜM SENİ tÜRKANIMMMM
bugün
kahvaltı----> 2 haşlanmıs patates roka ve çay
öglen yemedim
akşam-------> taze fasülye yemeği
bugün yediklerim :
kahvalti: 1 tost ve 3 kuru kayisi
ara: 1 elma ile 5 jellibon
öglen/aksam: 2 kucuk dilim ev yapimi pizza (tarttim 94 gramm :) ) ve 1 haslanmis yumurta
Sivi: ben coook su icerim, o yüzden her gün ayri yazmicam. ama 2,5 litre civari su iciyorumdur. Ve birazdan kendime yesil cay demlicem, 3 fincan da ondan icerim :)
ogun atlama mumkun oldgu kadar.diger ogunlerin guzel canim,bide ekmek falan yemedinmi ve de sivi,spor yazmamissin
guzel.sende de yesillik ve sebze yok.cig gidalar bagirsaklarimizi cok calistirdiklari icin daha fazla kalori harcamamizi saglarlar.bide jelbon gibi yapay gidalardan becere bildigin kadar uzak dur,
yoook,iyiyim ELHAMDULILLAHSEN NASILSIN BITANEM?TUM GUN KOSTURMACA,YORULMUSSUNDUR.
Ozlemcıgım,ozletdın kendını,yerın gozukuyor,neeerdesııın?
guzel.sende de yesillik ve sebze yok.cig gidalar bagirsaklarimizi cok calistirdiklari icin daha fazla kalori harcamamizi saglarlar.bide jelbon gibi yapay gidalardan becere bildigin kadar uzak dur,
Evet biliyorum ama hic yemezsem yapamiorum ben o yuzden her gun az canim cektiginden yiyorum. Tamamen kisitlarsam hele ki cokolatayi kotu olur benim icin, diyetten bikarim. Bence herkesin kendine gore bi diyet yöntemi ve kurallar bulmasi lazim ki sonuna kadar dayanabilsin :)
Az once aksam yemegi olarak ton balikli salata yedim.. Baska da birsey yok bugunluk :) insallah yani
sivi ne bilmiyorum ama :) benim sorunum az su icmek 2 litre degilde 1 bucuk litre felan içmeye calısıyorum. sporda günlük 1 buçuk saat yürüyüs yada yürüyüs yapamadıgım zamnlar dans ediyorum öyle dengelemeyi düsünüyorum :) ögle yemegi yemememin nedeni de geç kahvaltı yaptım acıkmadım ondan :)
MASAALLAH,cok sevindim cnm,bakiyorum havalar da isinmis,temizligini de bitirdinmi>?Türkanım bugün gittiğimiz yer böyle bahçeli,göl kenarı balık lokantası yaz sezonu biz haftada bir gideriz oraya muhakkak çokk sever çocuklr orayı bayağıı eğlendiler ,bol bol balık da yedirdim fotoğraf cektım çocukların yanı ıyı oldu işte babaları çocukları yuzme kursuna yazacak bakalım daha hep isterler yüzme de yuzme
fehiyem,kola iceceksin diye icim icicmi yiyordu,biliyorsu kola yasaklar listesinde.evet yaa özledik fıtığı ama gelir az kaldı ben akşam ızgara balık söyledim kendime seda kızartmayı yemedi illa benimkinden istedi 1 balık ızgarayı o yedi bittince kendime yeniden ızgara istedim colayı litrelik getiriyolar asla içmedim sadece salata yedim canımm benımmmmmmm
tabiki .spora yuklen,asiriya kacma.bak ben sana bisiy diyormuyum.ama yasaklari dile surmek bile lmaz.cikolata da her gun olmaz,tamammi,yediginde miktarini da belirt.spor,spor,sikilasmamiz lazim.ben ozellikle 55 70 siniri belirledim ki spor yonlu daha cok calisalim INSAALLAHEvet biliyorum ama hic yemezsem yapamiorum ben o yuzden her gun az canim cektiginden yiyorum. Tamamen kisitlarsam hele ki cokolatayi kotu olur benim icin, diyetten bikarim. Bence herkesin kendine gore bi diyet yöntemi ve kurallar bulmasi lazim ki sonuna kadar dayanabilsin :)
Az once aksam yemegi olarak ton balikli salata yedim.. Baska da birsey yok bugunluk :) insallah yani
OGUNLERIN MUHHHTESEM CNM.SPORUN,ICTIKLERIN?kızlar hoşgeldiniz öncelikle aramıza başlangıç kilolarımız aynı bende 63le başladım ve şu an 55 im türkanım saolsun çok emeği oldu...
türkanım ne dicem canım ya sana ben bugun dijital tartı aldım evde normal basküllerden vardı kız 600 gram fazla çıktım anlamadım ya moralim bozuldu sonra dedim aman moralini bozan 6oo gram olsun salıverdim
bugun yediklerim sabah 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği 1 yumurtayla omlet zeytin peynir domates
öğle çorba makarna
akşam tavuklu mısırlı salata
birazda bisküvi yedim beyaz leblebiyle film izlerken iyi olan kazansın diye film çok güzel tavsiye ederimama biraz amerikan filmi
ben artık biraz yiyorum sadece spora yüklen dediniz bakalım nolucakalcamı hissedersem gene sıkarım ama
54 ü bi göriyim ondan sonra gene devam
YANI BOLMU PANTOLONLARIN,O ANLAMDAMI?MILLET COK MU ZAYIFLADIN DIYOR?canım bende senin gibiydim sevdiğim şeylerden asla vazgeçmediğim halde çokda güzel zayıfladım sadece abartmamak koşuluyla türkanımında dediği gibi.abartma ve gece yemek yeme sporda yabarsan tamamdır.
kızlar o diilde hiç bi pantolonum bana olmuo napıcamı bilemiyorum yardım edinn!!! gören herkes nolmuş sana diye barıo töbe yarabbim ya görende çıta gibi kaldım sanıcak hala etime dolgunum yani.bu millet kafayı yemiş galiba
siviya su ,yesil cay ayit.1.5 super,zaten 1litreye yakinini yiyiceklerden almaktayiz,abarmaya gerek yok.baslikta da okumussunuzdur spor sart.yuruyusden fazlasi da.ozellikle bolgesel.guzel basladin.radeli ol,sen de INSAALLAH basaricaksin bizler gibi
MASAALLAH,cok sevindim cnm,bakiyorum havalar da isinmis,temizligini de bitirdinmi>?
fehiyem,kola iceceksin diye icim icicmi yiyordu,biliyorsu kola yasaklar listesinde.
tabiki .spora yuklen,asiriya kacma.bak ben sana bisiy diyormuyum.ama yasaklari dile surmek bile lmaz.cikolata da her gun olmaz,tamammi,yediginde miktarini da belirt.spor,spor,sikilasmamiz lazim.ben ozellikle 55 70 siniri belirledim ki spor yonlu daha cok calisalim INSAALLAH
OGUNLERIN MUHHHTESEM CNM.SPORUN,ICTIKLERIN?
BIR DE HER KES KENDI ALIN TERIYLE BISEYLER BASARMISTIR,BEN NE YAPTIM KI.600 GRAMCIKTAN DA BISIY OLMAZ,YENI TARTIN HAYIRLI OLSUN BITANEMM
YANI BOLMU PANTOLONLARIN,O ANLAMDAMI?MILLET COK MU ZAYIFLADIN DIYOR?
canım bende senin gibiydim sevdiğim şeylerden asla vazgeçmediğim halde çokda güzel zayıfladım sadece abartmamak koşuluyla türkanımında dediği gibi.abartma ve gece yemek yeme sporda yabarsan tamamdır.
kızlar o diilde hiç bi pantolonum bana olmuo napıcamı bilemiyorum yardım edinn!!! gören herkes nolmuş sana diye barıo töbe yarabbim ya görende çıta gibi kaldım sanıcak hala etime dolgunum yani.bu millet kafayı yemiş galiba
canım bende senin gibiydim sevdiğim şeylerden asla vazgeçmediğim halde çokda güzel zayıfladım sadece abartmamak koşuluyla türkanımında dediği gibi.abartma ve gece yemek yeme sporda yabarsan tamamdır.
öğunlerimi yazayım sabah:1sekersiz cay,1dilim karpuz,kkpeynir,3közlenmiş biber,1salatalık
yesil çay
diğer öğunlerimi de yazarım kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?