- 27 Eylül 2009
- 671
- 1
- 118
- 37
türkanımcım patolonlarımı komple yenilemem lazım en az 2 beden tatlım 29 giyiyordum şu an 27ye çok rahat girerim 28 denemiştim geçen kotonda çok bol oldu.
evet herkes çok zayıflamışsın diyo 8 kilo değilde 18 kilo vermiş gibi diyolar hey allam ya resim ayarlayıp koycam bi ara abartıyolar bence sadece inceldim yokolmadım yani
türkanım bu arada sporumu içtiklerimi sormuşsun canım ben su içmiyorum öyle ama
yeşil çay 2 bardak günde sporumuda en az bir saat yapıyorum
fehiyem eşorfmanla eşorfmansız tartılıyorum 400 gram farkedio ama şaka gibinası bi hassaslık bu böyle canım
fehiyemm benim hamarat bacim,yaparsin sen....kitaplıık kaldı bir oo koca kıtaplığı döküp temizliycem insallah o kadar hem biliyorum cola yasak diye onun için içmedim sadece yanında salata yedim dedim zaten Türkanım benim:)
sana diyecek laf yok zaten.MASAALLAHöğunlerimi yazayım sabah:1sekersiz cay,1dilim karpuz,kkpeynir,3közlenmiş biber,1salatalık
yesil çay
diğer öğunlerimi de yazarım kızlarrrrr
SUPER CANIM,ENERJINIZ HARIKA KIZLAR,BI GELDINIZ RENK KATTINIZ VALLAHI.ikiniz de cok aktivsiniz,3.arkadasimiz evli die cok gelemiyor cocukla,cok iyi anliyorum.evet cnm bende oyle yapiyorum 6dan sonra yememeye calisiyorum ve de haftada 4 5 gün sport yapiyorum.
ayy ne güzel iyi bi alisverise cikabilirsin artik, hakkettin :)
benimde bol geliyor pantolonlar ama henüz bir numara kücügünü alamam sanirim cok dar olur,, benim biraz daha var yani alisveris yapmama :)
yediklerin de super,seni biraz kubracigima benzettim,onun gibi civil civilsin MASAALLAH.BEN SE KUBRAYLA AYNI YASTAYIM AMA BEN ERKENI BUYUDUM ACABA,INSAN EVLENINCE CABUK BUYUMEK ZORUNDA KALIYOR HERHALDE.Masallah canim cok guzel bi kahvalti acikcasi ben okadarini yapamiorum
benim yediklerim:
kahvalti: 3 kuru kayisi, 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 3 zeytin, salatalik, domates, cilek
gec kahvalti yaptigim icin bugün 2 ögün yerim herhalde, ve ara ögünler tabi.
aksama dogru biber dolmasi ve yaninda yogurt yemeyi düsünüyorum.
türkanımcım patolonlarımı komple yenilemem lazım en az 2 beden tatlım 29 giyiyordum şu an 27ye çok rahat girerim 28 denemiştim geçen kotonda çok bol oldu.
evet herkes çok zayıflamışsın diyo 8 kilo değilde 18 kilo vermiş gibi diyolar hey allam ya resim ayarlayıp koycam bi ara abartıyolar bence sadece inceldim yokolmadım yani
fehiyem eşorfmanla eşorfmansız tartılıyorum 400 gram farkedio ama şaka gibinası bi hassaslık bu böyle canım
AY FEHIYEMMM,COK GULDUM,BITANEM.betülcüğüm dijital tartı çok hassas mesela sana bı tuyo sabah ac karnına ve tuvaletinden sonra tartıl bı kere ben sabah kalkar kalkmaz tsrtıldım 500 gr fazla gelince hemen tuvalete gittim sonra tartıldım 500 gr gitti anladın mı canım zaten benimde böbreklerim masallhı var acaip çalısır abartısız saatte 3 defa tuvalete giderim yanı araba ile yolculuk yapmayı tercih ediyorum yoksa buyuk arabalar benim için işkence yanı zaten esim diyo senın bu çiş molaların yuzunden yolculuk yapmak istemiyorum
MUHHHTESEMMM.........Türkanım nerelerdesin kimsecikler yok mu yaaa hemen öğle yazayım:1 tabak pilav üstü döner ,1bardak ayran
yarım saat step
yesil çay
BETUL ENVILAYDI SANIRSAM??????fehiyem kübra canım benim ismim karıştırdın heralde olsun önemli değil tamam bitanem denerim senin dediğin gibide :)
bugünkü menüm;
kahvaltıda 2 haslanmış patates 1 bardak şekersiz cay(kusburnu) yedim.
öglen 1 kase yogurt yicem ve akşama patatesli patlıcan yemeği yicem. ayrca dipnot olaraktan ekmek yemiyorum ve porsiyonlarımı da küçük tutmaya calışıyorum. ben sıvı olarak su cok fazla içmiyorum ondan yesil cay sevdigim için onla tamamlıcam acıgı :)
Sonuçlar dişe dokunur gibi takip ediyorum bakalım sizi :)
canım senıde alalım aramıza.
Ben sabah ,ogle,aksam ınternet ıcın kendıme 15 dk ızın verdım,yanı toplam 45.yoksa ıpın ucunu kacırıyorum,zamanım doldu,gorusuruuuuuz
Sonuçlar dişe dokunur gibi takip ediyorum bakalım sizi :)
ben suan için 28 beden bana tam oluyor yanı rahatım içinde ama kübracığım dün okula giderken kot diz altı eteğimi giydim 38 beden yemin ediyorum önu ikide bir ben yurudukçe yana geliyordu ben tekrar düzeltiyordum yanı elinde kaldım eteğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?