Turkan88'in Diyet Günlüğü

selamun aleykum kızalr ben geldım tekrardan aranıza yarından ıtıbaren sıkı dıyetıme baslıyorum havalarda duzeldı artık yuruyuslerıme baslıcam dua grubumda hafıflettık cok sukur ....
tabı atılmadıysam kızlar

kurallar:

1) 2 gun ardarda diyeti bozan aramizdan ayrilacak.
2) izin durumu haric,3 gunden fazla menusunu paylasmayan gerekli bir aciklamasi olmadigi taktirde aramizdan ayrilacak
3) asla BIZIM DISIMIZDA kimse menulerimizi elestiremez.konuklar falan.
4) tarti gununde her kes kilosunu bildiricek.
5) spora 2 gunden fazla ara verilmiyecek.regl donemi haric.
6) her kes her kesin menusunu yorumluyacak.
7) kola,cips,asiri miktarda tatli,fastfood yiyen arkadaslar icin 2.gun diyetini bozmasi beklenmeyecek.

ozellikle yeni katilanlar,daha dikkatli olsunlar.aysebeyazid ilk gunden devamsizlik,bu hic iyi degil

selam kızlar. valla hayranım size ne güzel sürekli girebiliyorsunuz internete. yeni arkadaşlar katılmış aramıza herkes hoşgelmiş. umarım bir an önce hedeflerine ulaşırlar.
ben bugün bişey uydurdum kendimce. biliyorsunuz uzunca zamandır dikkat edememiştim hatta birazda aldım sanırım kilo. o yüzden bugün sadece yoğurtla geçiştiricem bağısaklarım falan temizlensin yarına kadarda bir diyet bulucam kendime araştırıp. onu uygulamaya başlıcam. bir kaç hafta sonra bir ihtimal annemlerin yanına gidebilirim onlar tam olarak zayıflamış görsünler istiyorum.

fehiye bir ara protein diyetinden bahsediyordun denedinmi nasıldı o. onu mu yapsam acaba. ya da kızlar var mı aklınızda böyle bir diyet sağlıksız olmayan. hiç bulamazsam kendi diyetimden devam edicem.

bu arada son zamanlarda biraz almışta olsam herkes hala ay ne kadarda zayıfladın diyor sürekli banada. benimde pantolonlarım artık bol gelmeye başladı zaten sadece bel bölgemde sorun var orayıda bir halletsem.

birde bugün dışarı çıkabilirsem şu çemberler var ya adını unuttum onlardan alıp belimde çevirmeyi denicem belimdeki yağlar için etkili olduğunu duymuştum.

hosbulduk canım arkadaslarım...
mesela bırazdan spora balıyorum dısarı cıkcam bıde tartı gunlerı nezaman saat kaca kadar bıldırmemız gerekıyo...

hosbulduk canım arkadaslarım...
mesela bırazdan spora balıyorum dısarı cıkcam bıde tartı gunlerı nezaman saat kaca kadar bıldırmemız gerekıyo...

tartı günümüz çarşamba canım. saatini bilmiyorum ama sabah açken tartılıp mümkün olduğu kadar erken bildirrisen akşama falan türkan listeyi hazırlıyor genelde.

arzu ,yapamadim ben tabloyu.buldum ama.harfler seklinde geliyor.

tabloyu satır ve sütun sayısını ayarlayıp tamam dedikten sonra çeşitli kodlar halinde çıkıyor. o kodların aralarına yazman gerek canım bilgileri. burdan anlatmak biraz zor. deneme bölümünde biraz dene istersen. hiç yapamazsan bana listeyi gönder mesajla. ben yaparım senin için.

sisebe hoşgeldim tatlım aramızaaa..
fehiyeeem eski bi resimmi var profilinde arattm oysa eklicemde soriyim dedim :)

meraba arkadaşlar.. bugünden itibaren ben de aranızdayım..
türkan hanım teşekkürler.. kayıt için gerekli bilgileri aşağıya not ediyorum..

kilo--58.5
hedef--53
başlama tarihi--bugün (10 Haziran 2012 Pazar)

ya ben bazen giemiyorum geldiğimde sayfalarca yazı birikiyor. bugünde ben burdayım kimse yok. neredesiniz millettt?

hoşgeldin canım. kilon iyi zaten merak ettim boyun kaç. çünkü 53 bayaa bi zayıf olurda.

hoşgeldin canım. kilon iyi zaten merak ettim boyun kaç. çünkü 53 bayaa bi zayıf olurda.

161 canım.. diyete 64 le başlamıştım ve 53 e kadar inmiştim.. uzun bi süre de 53 te kalmayı başarmıştım.. çok zayıflamışsın diyenler yüzünden aldım bir kaç kiloyu da.. halbuki memnundum.. insanlar senin iyi olmanı çekemiyolar nedense ve olumlu yorumlar kadar haddini bilmeyen olumsuz yorum yapanlar da oluyo malesef..
şimdi karar verdim yeniden o kiloma geri dönücem hayatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…