ıyı geceler ,yarın gorusuruz ınsaallah
yaa ben sana bayılıyorum yaa masallah çokk güzelsin masallah canım
selamlar kızlar ...türkan'ın davetiyle aranıza katılmış bulunuyorum..ismim gülşen 30 yaşındayım ..ev hanımıyım 2 kızım var
Diyet maceralarım bayaa uzun 2. Doğumdan sonra 81 kiloya varmıştımboyumda kısa olduğundan ( 1.60) çok kötü görünüyodum..binbir uğraşla 66 kiloya kadar inmiştim ama bu kış salınca tekrar 73 e çıktım.. şu anda 70 kiloyum ..
Inşallah buradan bulduğum destekle 60 kiloya inmeyi hedefliyorum :)
spor olarak yürüyüş demiştim ama bölgesel eklemem lazım sanırım bugün biraz baktım arastırdım basen bölgesine calıscam bi yarım saat felan. Bide bugün bunun haricinde karpuz yedim ve hazır gıda olarak ice tea içtim
canım temmuzda 5 gün felan bodrum düşünüyoruz da tam belli değil en kötü yakın yerlere gideriz.yada arkadaşımın devremülkü var oraya gideriz.o yüzden bu bacaklar incelmeli fehiyemmm
menün güzel türkanım bu arada.ara öğün yapmanda güzel yap tabi elden ayaktan düşmeee tamammı.benım pek etle felan aram yok tavuk dşında pek bişiy yemem malesef.kolestrol değerlerim hep düşük çıkar o yüzden hatta doktorum demişti kız sen hiç et yemiyomusun dedi bende aa nası yani dedim kolestrol değerlerin çok düşük dedi anaa dedim bende :d
TURKANIM ANLAMADIM NE 24 Ü???KOT BEDENİ Mİ???
canım yüzünden belli senin ufak olduğun bence.bana 18 gösteriosun diyolar ne alakaysahey allam.18de durmak istemem yani
hoşgeldin başakcığım ınsallah hedeflediğin kiloya inersin bu arada profilineki sen ve kızın mı??ziraa çokkk beğendim seni de kızını da ne kadar hoşsunuz bayılırım kız çocuklarına allah bağışlasın ben de 32 yaşındayım,bir kız bir de oğlum var 6 yaşındalar ikizler türkçe öğretmeniyim elazığlıyım ve elazığ da oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?