Turkan88'in Diyet Günlüğü

hoşgeldin başakcığım ınsallah hedeflediğin kiloya inersin bu arada profilineki sen ve kızın mı??ziraa çokkk beğendim seni de kızını da ne kadar hoşsunuz bayılırım kız çocuklarına allah bağışlasın ben de 32 yaşındayım,bir kız bir de oğlum var 6 yaşındalar ikizler türkçe öğretmeniyim elazığlıyım ve elazığ da oturuyorum

ıce tea canım şekerli istersen içme çok kalorılı bence onun yerine karpuz falan ye ben de basenliyim malesef tek kusurum basenlerim her yerimden gidiyor orası ınatlaşıyor

o zaman arada et ye olmaz böyle hiç değilse ızgara falan ye bu arada demek 27 kot bol geldi kız sen kopuyosun

Kızlarr ben çıktım çunku kendi kendime konusup,soru soruyorum neyse yarın insallah görüşürüz bu arada stepim de tam 1556 adım attım,220 kalori yakmısım 26 dakikada 2 bardak yesil çay içtim bugün su ise rahat 1.5litre içtim yarın görüşürüz bayyyyyy

fehiyem süpersin genehvaltıdan sonra hala yemek yiyemedim aralarda ıvır zıvır yedım spordan geldim 8 bçukda şimdi atıştırcam bişiyler ayy ya geçde oldu ama napim
neyse kalça bel bölgem eridiği için 27ye giriyorum tatlım bacaklarım istediğim incelikte değil 1 seneden öncede olmaz gibi hadi bakalım artık.pazartesi aqua parka gidces arkadaşlarla.bugunde kotondan bikini altı aldım üstü nar çiçeği altı su yeşili değilik bi kombin yaptım :) internettende aldım resmini paylaşıcam.

blume canım bence diyetın ilk haftaları tavsiye etmıyorum şekerli içecekler felan...sonralarda bende yapmıştım kaçamaklar ufak tefek.ilk etapda kes derim ben.sonra ufak ufak içersin gene canım.

türkanım fıstıııık gibisin maşallah sana.keşke böyle bi gün olsada heb beraber toplanıp görüşsek yüzyüze ay çok isterdim yaa kardeşim gibisiniz.

Son düzenleme:
fehiyeeem işte limangodan aldıım bikinimmmm henüz gelmedi ama çok güzel üstünün aynısından kotonda görmüştüm bulamamıştımmm buldum hemencik aldım

Eklentiler

• $1.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 22

sağol tatlım hoşbuldum..başak kızımın adı ben gülşen :) evet profildeki ben ve küçük kızım . 2 kızım var biri 9 diğeri 4 yaşında..sende ikisini birden büyütmüşsün MAŞALLAH sana bende malatyalıyım canım ama 10 yıldır istanbuldayım..hedefime ulaşıp memlekete gidicem gezmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…