Turkan88'in Diyet Günlüğü

kübra bikinin çok şekeeerrr...güle güle kullan şekerim..

canım teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inşallah.kotonda dehşet şeyler vardı baya bişiler aldım hepsinde gözüm kaldı hepsi benım olsun hepsiiii
alışveriş manyağıyım resmen bide zayıfladım iyice çıldırdım

o zamn şöyle diyeyim
menü: kahvaltı 2 patates haslaması ve kusburnu---- ögle karpuz ve ice tea ------- aksam patatesli patlıcan yemeği ve ayran
su : 1 bucuk lt
spor: yarım saat zumba dansı 1 saat yürüyüş
bugün böle yaptım :)

kızz o ne öyle döktürmüşsün ayetlerden,hadislerden,şiirlerden hayırdır ????

oylesine iste.....

fehiyem,bitanesin sen.MASALLAH ne kadar dikkatlisin.evet,hakikaten cok hoslar.ben de begendim.

Yarından ıtıbarn 7 den sonra kımse dılıne bırsey surmeyeceeeek.meyve dahıl.!!!!!!!!!!!!!!

BEN DE BU SEKILDE ZAYIFLADIM,ESIM DE,O 3 AYA 12 KILO VERMISTI VE DE KALICI.YILLAAAAR ONCE.

Son düzenleme:
Yarından ıtıbarn 7 den sonra kımse dılıne bırsey surmeyeceeeek.meyve dahıl.!!!!!!!!!!!!!!

BEN DE BU SEKILDE ZAYIFLADIM,ESIM DE,O 3 AYA 12 KILO VERMISTI VE DE KALICI.YILLAAAAR ONCE.

benimde bir arkadaşım bu şekilde kilo verdi ve yıllardırda almadı..ben akşam atıştırmalarını çok seviyorum ama en azından haziran bitene kadar böyle yapabilirim

Arzu,humeyra,nurgul nerdesınız?bak yenı gelenlere de kotu ornek oluyorsunuuz[table="width: 500"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
...............................

Son düzenleme:
1.mukayese 65 HEDEF 58- 25 NISAN-----izinli

2.hmyrali 61.8 HEDEF 55- 26 NISAN------izinli

3.arzuayten 66.6 HEDEF 60-26 NISAN

4. turkan 69 HEDEF 63- 25 NISAN

5.sisebe 64 HEDEF 57- 25 NISAN--------gitdi

6.nurgul8688 61.5 HEDEF 55-26 NISAN

7.ozgurdu 62 HEDEF 57-27NISAN------gitdi

8.miss_angela 60 HEDEF 54 -28NISAN

9.fehiye 63 HEDEF 59 -28NISAN

10.life_city 83.6 HEDEF 75-28NISAN---gitdi

11.envila 57 HEDEF 52-30NISAN-------sinavlari var,izinli

12.incirreceli8 52 HEDEF 46-29NISAN---gitdi

13.ohcanimadeysin 62.7 HEDEF 58-2MAYIS---gitdi

14.amoretta 54 HEDEF 50-23 MAYIS----sinavlari var,izinli

15.cadii 62.5 HEDEF 55 -8 HAZIRAN

16.AYSEBEYAZID 66 HEDEF 65-8 HAZIRAN

17.blume90 62 HEDEF 55-8 HAZIRAN[table="width: 500, class: grid, align: left"]

Son düzenleme:
kahvalti.:1.5 dilim ekmek,2 diim dil peyniri,2dilim pastirma,1domates

günaydınlarrrrrr sabah kahvaltımdan önce 1 bardak ılıksu içine 1 çay kaş.bal ve yarım limonun suyunu sıkıp içtim yarım saat sonra kahvaltı yaptım
sabah:1şekersiz cay,kkpeynir,1salatalık,2çay k.bal
2 kupa bardağı yeşil çay

süperr olur vallahıııı ben varrım bu kurala tam benlikmiş zaten kızcelerrrr

keşke öyle bir imkanımız olsa da görüşebilsek kız kübra senin face in var mı?benim fethiye kılınç baş arkadaşlık isteği göndersen kabul ederim yanı kızz

ciddi misin kardeş şehirliyiz yanı ben de üniversiteyi malatya da okudum oradaki arkadaşlarımla hala konusup,görüşürüz biliyor musun???çokk severim ben malatya yı yaa çokk özledim üniversite yıllarımı ah ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…