- 27 Eylül 2009
- 671
- 1
- 118
- 37
kübra bikinin çok şekeeerrr...güle güle kullan şekerim..
kızz o ne öyle döktürmüşsün ayetlerden,hadislerden,şiirlerden hayırdır ????
fehiyem,bitanesin sen.MASALLAH ne kadar dikkatlisin.evet,hakikaten cok hoslar.ben de begendim.hoşgeldin başakcığım ınsallah hedeflediğin kiloya inersin bu arada profilineki sen ve kızın mı??ziraa çokkk beğendim seni de kızını da ne kadar hoşsunuz bayılırım kız çocuklarına allah bağışlasın ben de 32 yaşındayım,bir kız bir de oğlum var 6 yaşındalar ikizler türkçe öğretmeniyim elazığlıyım ve elazığ da oturuyorum
yok canim,yasimTURKANIM ANLAMADIM NE 24 Ü???KOT BEDENİ Mİ???
ooooooooo,suuuuuupeeeeeeer,ya ben daha stepe alisamadim,yanlarim agriyor ama esim daha alisman birkacgun surer diyor,benimki farkli,demstimKızlarr ben çıktım çunku kendi kendime konusup,soru soruyorum neyse yarın insallah görüşürüz bu arada stepim de tam 1556 adım attım,220 kalori yakmısım 26 dakikada 2 bardak yesil çay içtim bugün su ise rahat 1.5litre içtim yarın görüşürüz bayyyyyysag sol ipleri de var,seninki de saga sola donuyormu
cook tatlisin ,teek bildigim bu,hem nolucak ki 188 gostersen.bence maximium 20 yani.canım yüzünden belli senin ufak olduğun bence.bana 18 gösteriosun diyolar ne alakaysahey allam.18de durmak istemem yani
ben de cook isterdim oturup sizlerle uzuuun uzun laflamayi,ziiira benmde kardesim gibisiniz.fehiyem süpersin genehvaltıdan sonra hala yemek yiyemedim aralarda ıvır zıvır yedım spordan geldim 8 bçukda şimdi atıştırcam bişiyler ayy ya geçde oldu ama napim
neyse kalça bel bölgem eridiği için 27ye giriyorum tatlım bacaklarım istediğim incelikte değil 1 seneden öncede olmaz gibi hadi bakalım artık.pazartesi aqua parka gidces arkadaşlarla.bugunde kotondan bikini altı aldım üstü nar çiçeği altı su yeşili değilik bi kombin yaptım :) internettende aldım resmini paylaşıcam.
blume canım bence diyetın ilk haftaları tavsiye etmıyorum şekerli içecekler felan...sonralarda bende yapmıştım kaçamaklar ufak tefek.ilk etapda kes derim ben.sonra ufak ufak içersin gene canım.
türkanım fıstıııık gibisin maşallah sana.keşke böyle bi gün olsada heb beraber toplanıp görüşsek yüzyüze ay çok isterdim yaa kardeşim gibisiniz.
cook guzel canim.cok begendimfehiyeeem işte limangodan aldıım bikinimmmm henüz gelmedi ama çok güzel üstünün aynısından kotonda görmüştüm bulamamıştımmm buldum hemencik aldım
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN CANIM.INSAALLAH ULASIRSIN HEDEFINE.sağol tatlım hoşbuldum..başak kızımın adı ben gülşen :) evet profildeki ben ve küçük kızım . 2 kızım var biri 9 diğeri 4 yaşında..sende ikisini birden büyütmüşsün MAŞALLAH sanabende malatyalıyım canım ama 10 yıldır istanbuldayım..hedefime ulaşıp memlekete gidicem gezmeye
Yarından ıtıbarn 7 den sonra kımse dılıne bırsey surmeyeceeeek.meyve dahıl.!!!!!!!!!!!!!!
BEN DE BU SEKILDE ZAYIFLADIM,ESIM DE,O 3 AYA 12 KILO VERMISTI VE DE KALICI.YILLAAAAR ONCE.
benimde bir arkadaşım bu şekilde kilo verdi ve yıllardırda almadı..ben akşam atıştırmalarını çok seviyorumama en azından haziran bitene kadar böyle yapabilirim
türkanım ah canım süper diyosunda keşke yapabilsem yaaaaaaaaaaaaaaaa
kahvalti.:1.5 dilim ekmek,2 diim dil peyniri,2dilim pastirma,1domates
oylesine iste.....
fehiyem,bitanesin sen.MASALLAH ne kadar dikkatlisin.evet,hakikaten cok hoslar.ben de begendim.
yok canim,yasim
ooooooooo,suuuuuupeeeeeeer,ya ben daha stepe alisamadim,yanlarim agriyor ama esim daha alisman birkacgun surer diyor,benimki farkli,demstimEki Görüntüle 440949 sag sol ipleri de var,seninki de saga sola donuyormu
cook tatlisin ,teek bildigim bu,hem nolucak ki 188 gostersen.bence maximium 20 yani.
ben de cook isterdim oturup sizlerle uzuuun uzun laflamayi,ziiira benmde kardesim gibisiniz.
cook guzel canim.cok begendim
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN CANIM.INSAALLAH ULASIRSIN HEDEFINE.
kızz türkann ne dönmesi demedimmi ki benim step aletim sanki merdiven çıkıyormussun gibi hareket ediyor yana falan dönmuyor güzelim benim
Yarından ıtıbarn 7 den sonra kımse dılıne bırsey surmeyeceeeek.meyve dahıl.!!!!!!!!!!!!!!
BEN DE BU SEKILDE ZAYIFLADIM,ESIM DE,O 3 AYA 12 KILO VERMISTI VE DE KALICI.YILLAAAAR ONCE.
fehiyem süpersin genehvaltıdan sonra hala yemek yiyemedim aralarda ıvır zıvır yedım spordan geldim 8 bçukda şimdi atıştırcam bişiyler ayy ya geçde oldu ama napim
neyse kalça bel bölgem eridiği için 27ye giriyorum tatlım bacaklarım istediğim incelikte değil 1 seneden öncede olmaz gibi hadi bakalım artık.pazartesi aqua parka gidces arkadaşlarla.bugunde kotondan bikini altı aldım üstü nar çiçeği altı su yeşili değilik bi kombin yaptım :) internettende aldım resmini paylaşıcam.
blume canım bence diyetın ilk haftaları tavsiye etmıyorum şekerli içecekler felan...sonralarda bende yapmıştım kaçamaklar ufak tefek.ilk etapda kes derim ben.sonra ufak ufak içersin gene canım.
türkanım fıstıııık gibisin maşallah sana.keşke böyle bi gün olsada heb beraber toplanıp görüşsek yüzyüze ay çok isterdim yaa kardeşim gibisiniz.
sağol tatlım hoşbuldum..başak kızımın adı ben gülşen :) evet profildeki ben ve küçük kızım . 2 kızım var biri 9 diğeri 4 yaşında..sende ikisini birden büyütmüşsün MAŞALLAH sanabende malatyalıyım canım ama 10 yıldır istanbuldayım..hedefime ulaşıp memlekete gidicem gezmeye
fehiyeeem işte limangodan aldıım bikinimmmm henüz gelmedi ama çok güzel üstünün aynısından kotonda görmüştüm bulamamıştımmm buldum hemencik aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?