Turkan88'in Diyet Günlüğü

yeter ki kararli ol,birlikte basaricagiz INSAALLAH.YASIN KAC?

dün giremedim , malum hafta sonu , alis veris fis....

dünkü menüm,

kahvalti iki yumurta üc dilim beyaz peynir, biraz mozerella peyniri , bol salataalik domates , 2 dlim siyah ekmek . sekersz cay. öglen yemem ben ara ögünümde pek yok cok acikirsam ceviz ve kaysi atistiriyorum, tabiki bol su.

aksam yemegimi saat 16:00 közlenmis patlican yemegi , yaninda kabak yemegi ve üc kasik bulgur pilavi ekmeksiz tabiki. birde yogurt.

aksam cay sekersiz ictigim icin yanina kaysi yiyorum en fazla 3 zane o da. dün sporumu yapamadim:18:

bug:18:ün kahvatlida pastirmali yumurta iki tane siyah ekmek bol dometes seker ihtiyacini gidermek icin biraz bal bir tatli kasigi kadar.

aksama tarhana corbasi ve firinda tavuk var, ben karatay diyeti yapiyorum elimden geldigince , yani diyeimde pilav makarna sekere yer yok bol bol protein ve sebze agrilikli meyvede tüketmyiorum zaten sevmiyorumda.

bu arada kesinlikle cips cikilota dondurma agzima koymuyorum

menun güzelmiş ben de asla ekmek yemiyorum kepek dahi ama bugün öğle ailecek dışardaydık çocuklarla yemeğe gittik iskender yedim türkaannnnnnnn öldüm bennnnnnnnn

merhaba,kahvatlını cok az kacırıyorsun,ve de oglenden kesıyorsun,ogun kesme,2 sını de dozunda yap,aksam yemeklerın super.spor falan????

yıne mi en yaşlınız benim yaa öfff 32 olan yok muki?????
valla 32 sin falan ama hiçte öyle durmuyosun yanii

diyetin bana çok ağır geldi ne zamandır yapıyorsun bu diyeti ve kaç kilo verdin canım. bende yeni bir diyet arayışındayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…