161 canım.. diyete 64 le başlamıştım ve 53 e kadar inmiştim.. uzun bi süre de 53 te kalmayı başarmıştım.. çok zayıflamışsın diyenler yüzünden aldım bir kaç kiloyu da.. halbuki memnundum.. insanlar senin iyi olmanı çekemiyolar nedense ve olumlu yorumlar kadar haddini bilmeyen olumsuz yorum yapanlar da oluyo malesef..
şimdi karar verdim yeniden o kiloma geri dönücem hayatım..
hosgeldin papatyacigim
sisebe hoşgeldim tatlım aramızaaa..
fehiyeeem eski bi resimmi var profilinde arattm oysa eklicemde soriyim dedim :)
yeter ki kararli ol,birlikte basaricagiz INSAALLAH.YASIN KAC?
ya ben bazen giemiyorum geldiğimde sayfalarca yazı birikiyor. bugünde ben burdayım kimse yok. neredesiniz millettt?
inşallah canımm.. birlikten kuvvet doğar..yaş 31 yolun yarısına az kaldı..
[ı]hoşbuldum türkancığım..Bu günlüğün farklı bi enerjisi var seni kutlarım canım.. Mıknatıs gibi çekiyosun.. [/ı]
dün giremedim , malum hafta sonu , alis veris fis....
dünkü menüm,
kahvalti iki yumurta üc dilim beyaz peynir, biraz mozerella peyniri , bol salataalik domates , 2 dlim siyah ekmek . sekersz cay. öglen yemem ben ara ögünümde pek yok cok acikirsam ceviz ve kaysi atistiriyorum, tabiki bol su.
aksam yemegimi saat 16:00 közlenmis patlican yemegi , yaninda kabak yemegi ve üc kasik bulgur pilavi ekmeksiz tabiki. birde yogurt.
aksam cay sekersiz ictigim icin yanina kaysi yiyorum en fazla 3 zane o da. dün sporumu yapamadim:18:
bug:18:ün kahvatlida pastirmali yumurta iki tane siyah ekmek bol dometes seker ihtiyacini gidermek icin biraz bal bir tatli kasigi kadar.
aksama tarhana corbasi ve firinda tavuk var, ben karatay diyeti yapiyorum elimden geldigince , yani diyeimde pilav makarna sekere yer yok bol bol protein ve sebze agrilikli meyvede tüketmyiorum zaten sevmiyorumda.
bu arada kesinlikle cips cikilota dondurma agzima koymuyorum
kübracığım profilimdeki resimi cuma gunu öğretmen arkadaşımla çektirdiğim resim mavi eşarplı canım benim
ooooooo.tesekkurler canım.yalnız bırsey yapamazdım.benı yalnız bırekmayan arkadaslarımdan allah razı olsun.
nasılsın fehıyemmm,bıtanemmmm
Dünkü menüm,
kahvalti iki yumurta üc dilim beyaz peynir, biraz mozerella peyniri , bol salataalik domates , 2 dlim siyah ekmek . Sekersz cay. öglen yemem ben ara ögünümde pek yok cok acikirsam ceviz ve kaysi atistiriyorum, tabiki bol su.
Aksam yemegimi saat 16:00 közlenmis patlican yemegi , yaninda kabak yemegi ve üc kasik bulgur pilavi ekmeksiz tabiki. Birde yogurt.
Aksam cay sekersiz ictigim icin yanina kaysi yiyorum en fazla 3 zane o da. Dün sporumu yapamadim:18:
Bug:18:ün kahvatlida pastirmali yumurta iki tane siyah ekmek bol dometes seker ihtiyacini gidermek icin biraz bal bir tatli kasigi kadar.
Aksama tarhana corbasi ve firinda tavuk var, ben karatay diyeti yapiyorum elimden geldigince , yani diyeimde pilav makarna sekere yer yok bol bol protein ve sebze agrilikli meyvede tüketmyiorum zaten sevmiyorumda.
Bu arada kesinlikle cips cikilota dondurma agzima koymuyorum
türkaannnnnn iskender yedimmmmmmm
hoşbuldum türkancığım..bu günlüğün farklı bi enerjisi var seni kutlarım canım.. mıknatıs gibi çekiyosun..
valla 32 sin falan ama hiçte öyle durmuyosun yanii
diyetin bana çok ağır geldi ne zamandır yapıyorsun bu diyeti ve kaç kilo verdin canım. bende yeni bir diyet arayışındayım da
valla 32 sin falan ama hiçte öyle durmuyosun yaniiyıne mi en yaşlınız benim yaa öfff 32 olan yok muki?????
dünkü menüm,
kahvalti iki yumurta üc dilim beyaz peynir, biraz mozerella peyniri , bol salataalik domates , 2 dlim siyah ekmek . sekersz cay. öglen yemem ben ara ögünümde pek yok cok acikirsam ceviz ve kaysi atistiriyorum, tabiki bol su.
aksam yemegimi saat 16:00 közlenmis patlican yemegi , yaninda kabak yemegi ve üc kasik bulgur pilavi ekmeksiz tabiki. birde yogurt.
aksam cay sekersiz ictigim icin yanina kaysi yiyorum en fazla 3 zane o da. dün sporumu yapamadim:18:
bug:18:ün kahvatlida pastirmali yumurta iki tane siyah ekmek bol dometes seker ihtiyacini gidermek icin biraz bal bir tatli kasigi kadar.
aksama tarhana corbasi ve firinda tavuk var, ben karatay diyeti yapiyorum elimden geldigince , yani diyeimde pilav makarna sekere yer yok bol bol protein ve sebze agrilikli meyvede tüketmyiorum zaten sevmiyorumda.
bu arada kesinlikle cips cikilota dondurma agzima koymuyorum
[ı]inşallah canımm.. Birlikten kuvvet doğar..Yaş 31 yolun yarısına az kaldı.. [/ı]
yıne mi en yaşlınız benim yaa öfff 32 olan yok muki?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?