Turkan88'in Diyet Günlüğü

türkannnnnnnn ne yapıyorsun özledim seni kızzzzzzz görüşemiyoruz artık eskisi gibi yaa öfffff

tutku falan simdilik yasak.ekmegini de azalt.
kimse beni umursamıyor mu :/

ayy canim benim,nooldu ki

ben biliyorum da onlar için çok istiyorum hem de eğlenirler yanı sıkılmazlar diyorum

ben bilmiyorum ve sudan çok korkuyorum..ama öğrenicem hem çok etkili bir egzersiz olur benim için :) çocuklar içinse evet eğlenceli hem tatilede girdik evde sıkılmazlar iyi olur..şimdi geçmişi okudumda malatyada okuduğunu söylemişsin..bişey sorucam çok küçük bir ihtimal ama cahit başdaş hocayı tanıyor olabilir misin ?

kahvalti: 2dilim dil peyniri, 2dilim pastirma.1.5 dilim ekmek.

ogle:etli pilav,1domates

ara;1 avuc badem,1 cilek,1 kayisi

aksam: 2kepce corba,1 dilim ekmek.mevsimlik meyvelerden 1tabak

SPOR;

15 DK HIZLI TEMPO KOSU BANDI'
15 DK LESLI 4 MILES
15 DK ENDER SARAC
100 TANE IP.

SIVI;

BOLLL SU.SIMDI KALKIP YESIL CAYIMI ICICEM INSAAALLAH.uyuyana kadar demliyi bitiririm INSAALLAH,DEMLEMISIM AMA UNUTMUSUM

kahvalti: 2dilim dil peyniri, 2dilim pastirma.1.5 dilim ekmek.

ogle:etli pilav,1domates

ara;1 avuc badem,1 cilek,1 kayisi

aksam: 2kepce corba,1 dilim ekmek.mevsimlik meyvelerden 1tabak

SPOR;

15 DK HIZLI TEMPO KOSU BANDI'
15 DK LESLI 4 MILES
15 DK ENDER SARAC
100 TANE IP.

SIVI;

BOLLL SU.SIMDI KALKIP YESIL CAYIMI ICICEM INSAAALLAH.uyuyana kadar demliyi bitiririm INSAALLAH,DEMLEMISIM AMA UNUTMUSUM

LUTFEN SIZ DE BENIM GIBI SPORLARDAN ORTAYA KARISIK YAPIN.BEN HER SPORU YAPIYORUM KI HER YERIM CALISSIN.HER KESE ENDER SARACI TAVSIYE EDERIM.[video=youtube;NaMbRVrocqU]http://www.youtube.com/watch?v=NaMbRVrocqU[/video]BEN HEP YAPIYORUM.KIZLAR BILIR.COOOK ETKILIDIR.AMAA,DIGERLERIYLE BIRLIKTE

[video=youtube;IaW6zyNCvQE]http://www.youtube.com/watch?v=IaW6zyNCvQE&feature=related[/video]

VE DE BUNU YAPARIM,LESLIE DEN COK HAREKET VAR AMA BEN HEP BU VIDEONU YAPIYORUM.

canım ben ikinci öğretimdim ve yurtta kalıyordum bölümü türkçe o hoca ne hocasıydı ki?isim hafızam hiçç yoktur canım yaaa

kübraa bana arkadaşlık isteği gönderdin mi canım benım adım fehiye kılınç baş mavi eşarplıyım arkadaşımla fotoyu profilime ekledim eski değil foto cuma gununun fotosu tatlım tamam mıı

canım ben seni bulamıyorum facebookta çıldıriciiim behiye çıkıyo hep ya.

1 ay 7den sonra yememe olayına uyucam türkanım kızma bana bende gece ıvır zıvır yeme alışkanlığı var ağzım boş kalınca kendımı tuhaf hissediyorum sırf bunu yenmek için tamam :)

1 ay 7den sonra yememe olayına uyucam türkanım kızma bana bende gece ıvır zıvır yeme alışkanlığı var ağzım boş kalınca kendımı tuhaf hissediyorum sırf bunu yenmek için tamam :)

ben bugün 4 kupa yeşil çay içtim midem felaket çıkarmaya ramak kaldı inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…