bizde çocukları yuzme kursuna yazdırcaz bakalım ne yapacğız insallah öğrenirler yaa
öğrenirler mutlaka..benim kızım 3. ayını dolduracak günden güne iyiye gidiyo :) çok keyifli sonbahara doğru kendimde gitmek istiyorum ..
sabah : 2 dilim kepekli ekmek-3 zeytin-1 çatal kaşar peyniri-1 domates
1 adet tutku bisküvi
öğlen : 3 dilim kepek ekmeği
omlet
4 zeytin
2 çatal peynir
domates
şekersiz çay (öğlen eve geç geldiğim vede çok aç olduğum için kahvaltılık yedim )
akşamada ya sadece meyve yada salata yemeyi düşünüyorum
kimse beni umursamıyor mu :/
ben biliyorum da onlar için çok istiyorum hem de eğlenirler yanı sıkılmazlar diyorum
tutku falan simdilik yasak.ekmegini de azalt.
ayy canim benim,nooldu ki
ben bilmiyorum ve sudan çok korkuyorum..ama öğrenicem hem çok etkili bir egzersiz olur benim için :) çocuklar içinse evet eğlenceli hem tatilede girdik evde sıkılmazlar iyi olur..şimdi geçmişi okudumda malatyada okuduğunu söylemişsin..bişey sorucam çok küçük bir ihtimal ama cahit başdaş hocayı tanıyor olabilir misin ?
tutku falan simdilik yasak.ekmegini de azalt.
ayy canim benim,nooldu ki
kübraa bana arkadaşlık isteği gönderdin mi canım benım adım fehiye kılınç baş mavi eşarplıyım arkadaşımla fotoyu profilime ekledim eski değil foto cuma gununun fotosu tatlım tamam mıı
canım ben seni bulamıyorum facebookta çıldıriciiim behiye çıkıyo hep ya.
1 ay 7den sonra yememe olayına uyucam türkanım kızma bana bende gece ıvır zıvır yeme alışkanlığı var ağzım boş kalınca kendımı tuhaf hissediyorum sırf bunu yenmek için tamam :)
Ben kactımmm.yarın gorusuruz ınsaallah,her kes menusunu paylassın ve deeee her kes herkesı yorumlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?