kızlar spor yapıyor musunuz???
evet canim haklisin, aksam olmasi kötü oldu, ama baska türlü ben herseyden yiyorum, cünkü sadece diyet degil, genel olarak herzaman, yani ömür boyu yapabilcegim birsey yapmak istiyorum ben... hicbirseyden uzak durmuyorum ki sonradan burnumda tütmesin.. ben simdi herseyden kisarsam, sonra ilerde yemeye baslarsam eger, daha kötü olur diye düsünüyorum, kilolar geri gelir vücudum aliskin olmadigi icin..
ayrica ben yeni baslamadim "diyetime", 1,5 aydir dikkat ediyorum, o yüzden birsey olmaz insallah :) tabikide dozunu kacirmamak gerek :)
canım ben seni bulamıyorum facebookta çıldıriciiim behiye çıkıyo hep ya.
sımdı nasılsın canım,gectımı?türkan bugün 4 kupa yeşil çay içtim midem karman çorman kötüyüm
kahvaltı: Peynir , 1 zeytin, domates,salatalık,sekersiz çay
ögle: Mısır haşlaması
akşam: 2 kaşık pirinc pilavı , 3 kaşık taze fasülye yemeği
spor: Yarım saat zumba dansı. 1 saat yürüyüş
1 bucuk lt su
oldukca dengesız ve karısık bır lıste,yorum yapmak bıle ıstemıyorum,tamam ıstersen 3yıldır dıyet yap ama sana tavsıyem eger zayıf kalmak ıstıyorsan aksam pogaca yeme.yanı bu bır dıyet lıstesı degıl,kusura bakma,kırılma,sadece toparla.sporun,cayın harıka.merhabalar yarin sinavim oldugundan dolayi pek bisey yazamicam, sadece bugün yediklerimi yaziyorum:
Kahvalti: 3 kuru kayisi, 1 yagsiz tost, 5 zeytin, domates, salatalik
ara: Az dondurma, 2 kuru erik
aksama: 1 pogaca ile 2 yk kisir
ara: Elma, 1/2 mango
3 bardak yesil cay ictim ayrica, ve 45 dk leslie walking at home yaptim. Insallah bacaklarimi eritir
heeer sey 4 4luk olurdu,eger kı aksam zıyafetınızı okumamıs olsaydım,yahu ınanasaım gelmıyor,ben boyle gormedım yaa[ı]10 haziran 2012
sabah--1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim köy ekmeği, 1 salatalık, 1 domates, 1 çay kaşığı bal
ara--10 badem
öğlen--2 kepçe incelten kabak çorbası
ara--1 kase yoğurt+1 çay kaşığı çörekotlu
Akşam--pide+ayran**saat 18.00'de yendi**birinin bi şeyinin kutlamasıydı diye yendi**utanarak buraya yazıldı**
Ara--4 erik
*****buraya kadar hep 19.00'dan önce yendi*****
su--2 lt yi geçti
spor--1 saat karın egzersizleri ağırlıklı yapılması planlandı..
Yeşil çay--1 bardak
görev tamam!!!
[/ı]
evet canım,cok guzel aksamında.harıka gıdıyorsun masaallahbulume cim ben menünü çok az buldum özellikle sabah ve öğlen
Fehiye o bahsettiğim hoca türk dili ve edebiyatı bölümünden di o yüzden tanırsın belki dedim..
Türkan bende bugün 7 den sonra yasağına uydum canım en son 6.5 da 1 küçük tabak kavun yedim + 40 dakika yürüdüm + 2 lt su içtim...kilo bildirimini çarşamba yapıyoruz doğru mudur?
canım kahvaltın güzel, arada fena değil amöa öğle yemeği yok bence atlama, akşamda poğaça zaten fazla yanına birde kısır bence fazla olmuş. akşamı sebzeyle geçirirsen daha hafif yemiş olursun bence. birde çeşitlendir. mesela hiç yoğurt yok sanki. yoğurdun yağ yakma özelliği var mutlaka ye 2 porsiyon
oldukca dengesız ve karısık bır lıste,yorum yapmak bıle ıstemıyorum,tamam ıstersen 3yıldır dıyet yap ama sana tavsıyem eger zayıf kalmak ıstıyorsan aksam pogaca yeme.yanı bu bır dıyet lıstesı degıl,kusura bakma,kırılma,sadece toparla.sporun,cayın harıka.
heeer sey 4 4luk olurdu,eger kı aksam zıyafetınızı okumamıs olsaydım,yahu ınanasaım gelmıyor,ben boyle gormedım yaa
beni de ekle.Turkan Seferova
türkanım nie resmin yok kız hiç facede bizi o güzel yüzünden niye mahrum bırakıyosuuuuuuuuunn
nasıl katılıcam ben bu gruba benim diyet listem falan yok
yok hiç yapmadım hiçbir kilo problemim yoktu öncedenayağım kırıldı bir ay yatmak zorunda kaldım yattıkça şiştim tabi yemek yemek yemek :26: o zaman ben yediklerime dikkat edicem ve spor yapıcam sonra buraya yazıcam haftalık olarak mı yazıcam peki ??
teşekkür ederim iyiyim şimdi bir problemim yok artık spora da uygunumm =)) tamam o zaman ben bugünden itibaren başlıyorum artık akşama listemi paylaşıcammm =)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?