Turkan88'in Diyet Günlüğü

canım 1,5 aydır yapıosan tamam sıkıntı yok.. :)

türkan bugün 4 kupa yeşil çay içtim midem karman çorman kötüyüm
sımdı nasılsın canım,gectımı?

arzunun dedıgı gıbı oglenı bıraz artır,onun dısındda guzel.
oldukca dengesız ve karısık bır lıste,yorum yapmak bıle ıstemıyorum,tamam ıstersen 3yıldır dıyet yap ama sana tavsıyem eger zayıf kalmak ıstıyorsan aksam pogaca yeme.yanı bu bır dıyet lıstesı degıl,kusura bakma,kırılma,sadece toparla.sporun,cayın harıka.
heeer sey 4 4luk olurdu,eger kı aksam zıyafetınızı okumamıs olsaydım,yahu ınanasaım gelmıyor,ben boyle gormedım yaa
evet canım,cok guzel aksamında.harıka gıdıyorsun masaallah

Evet cnm haklisin, bugün dikkat etmedim ama yarin insallah hele ki aksam dikkat edicem :) yogurt yeyince hangisinden yiyorsunut? Nekadar yagli yani?

Yok canim ne alinmasi bunun icin burda degilmiyiz zaten :)
Bende biliyorum sucumu yarin telafi edicem zaten aksam dedigimde saat 4.30 ta yedim, tabi kötü ama cokta gec olmadigindan dolayi fazla da takmamistim acikcasi :)
Birde su var... Ben kalorileri de sayiyorum, ve pogaca yedigim halde limiti gecmedim :) ama yarin bol sebze ve yogurt yicem :) söz

türkanım nie resmin yok kız hiç facede bizi o güzel yüzünden niye mahrum bırakıyosuuuuuuuuunn

yok hiç yapmadım hiçbir kilo problemim yoktu önceden ayağım kırıldı bir ay yatmak zorunda kaldım yattıkça şiştim tabi yemek yemek yemek :26: o zaman ben yediklerime dikkat edicem ve spor yapıcam sonra buraya yazıcam haftalık olarak mı yazıcam peki ??

cook gecmis olsun,simdi nasil ayagin.spor yapa bilicakmisin peki?
gunluk burda takil her kes gibi,aksam menunu ,cayini,suyunu,sporunu yaz.carsamba ackarnina da tartiliyoruz.neyse biraz takil hemen ogrenican zaten INSAALLAH.

teşekkür ederim iyiyim şimdi bir problemim yok artık spora da uygunumm =)) tamam o zaman ben bugünden itibaren başlıyorum artık akşama listemi paylaşıcammm =)))

kızlarrr sabah kalktım duşumu da aldim ılık suya 1çk bal ve limon sıkıp içtim daha enerjiğim yani şimdi de kahvaltımı yapıp okula gitcem insallah kahvaltım:1 şekersiz cay,kkpeynir,1dilim karpuz,3 közlenmş biber
yesil çay 1 bardak
kızlarr bundan sonra 2 bardaktan fazla içmem yeil çay dünn midem çokk kotü oldu şuan iyiym canlarrr öptümmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…