Turkan88'in Diyet Günlüğü

su bile içemem yaa kötüyüm 6 dan beri kıvranıyorum bundan sonra 2 bardaktan fazla içmem yeşil çay

kahvaltı: peynir , 1 zeytin, domates,salatalık,sekersiz çay
ögle: mısır haşlaması
akşam: 2 kaşık pirinc pilavı , 3 kaşık taze fasülye yemeği
spor: yarım saat zumba dansı. 1 saat yürüyüş
1 bucuk lt su

bitanem ekledim seni.
kız ben spora gidicem hemen koyiyimsuda içiyim yeşil çayımı bugun hiç içmedim heee

merhabalar yarin sinavim oldugundan dolayi pek bisey yazamicam, sadece bugün yediklerimi yaziyorum:

Kahvalti: 3 kuru kayisi, 1 yagsiz tost, 5 zeytin, domates, salatalik
Ara: az dondurma, 2 kuru erik
Aksama: 1 pogaca ile 2 yk kisir
Ara: elma, 1/2 mango

3 bardak yesil cay ictim ayrica, ve 45 dk leslie walking at home yaptim. insallah bacaklarimi eritir

canım türkan görmesin poaça yediğini diyetın ilk gunlerınde kızar muhtemeln bende tavsiye etmem kendımde çok iradesizdim bu konularda dayana dayana verdim kilolarımı verdim şimdi ucundan ucundan yiorum ama ilk bi hafta iki hafta hiç hamurişi felan sürmedim ama onun dşında bence menun az bile yani sebze yemeği kat tatlım menune

Son düzenleme:

tatlım peynir yemicen zaten haşlanmış yumurtada katabilirsin menüne..ekmeğide ihmal etmiyoruz hiç yok dikkat ettimde
öğlenide yerınde olsa daha sağlam yerdim :) onun dşında süper ötesi listen

Son düzenleme:
10 Haziran 2012

SABAH--1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim köy ekmeği, 1 salatalık, 1 domates, 1 çay kaşığı bal

ARA--10 badem

ÖĞLEN--2 kepçe incelten kabak çorbası

ARA--1 kase yoğurt+1 çay kaşığı çörekotlu

AKŞAM--pide+ayran**saat 18.00'de yendi**birinin bi şeyinin kutlamasıydı diye yendi**utanarak buraya yazıldı**

ARA--4 erik

*****buraya kadar hep 19.00'dan önce yendi*****

SU--2 lt yi geçti

SPOR--1 saat karın egzersizleri ağırlıklı yapılması planlandı..

YEŞİL ÇAY--1 bardak

görev tamam!!!

evet canim haklisin, aksam olmasi kötü oldu, ama baska türlü ben herseyden yiyorum, cünkü sadece diyet degil, genel olarak herzaman, yani ömür boyu yapabilcegim birsey yapmak istiyorum ben... hicbirseyden uzak durmuyorum ki sonradan burnumda tütmesin.. ben simdi herseyden kisarsam, sonra ilerde yemeye baslarsam eger, daha kötü olur diye düsünüyorum, kilolar geri gelir vücudum aliskin olmadigi icin..
ayrica ben yeni baslamadim "diyetime", 1,5 aydir dikkat ediyorum, o yüzden birsey olmaz insallah :) tabikide dozunu kacirmamak gerek :)

menun süpermiş de o dans ne ola ki??merak ettim yaaa nasıl bir sey??

türkan görmesin aa dürümü neyse 1 günlükmüş affedebilir

canım kahvaltın güzel, arada fena değil amöa öğle yemeği yok bence atlama, akşamda poğaça zaten fazla yanına birde kısır bence fazla olmuş. akşamı sebzeyle geçirirsen daha hafif yemiş olursun bence. birde çeşitlendir. mesela hiç yoğurt yok sanki. yoğurdun yağ yakma özelliği var mutlaka ye 2 porsiyon falan günde.

canım seninde kahvaltın güzel ama öğlen az olmuş sadece mısır. akşamada yoğurt ekleyebilirsin. bence 2-3 kupada yeşil çay içsen süper olur.

bulume cim ben menünü çok az buldum özellikle sabah ve öğlen

fehiye o bahsettiğim hoca türk dili ve edebiyatı bölümünden di o yüzden tanırsın belki dedim..

türkan bende bugün 7 den sonra yasağına uydum canım en son 6.5 da 1 küçük tabak kavun yedim + 40 dakika yürüdüm + 2 lt su içtim...kilo bildirimini çarşamba yapıyoruz doğru mudur?

fehiyeee bu hafta size seminer varmııı? nasıl düzenlemişler sizde bu 3 haftayı? bize ilk hafta tatil demişlerdi branşlar için, ama sonradan geleceksiniz dediler 2 hafta okulda boş boş oturacağız, 3. haftada yüzyüze eğitim vereceklermiş merkezi bir okulda. sizde nasıl?
birde şu protein diyetini sormuştum uyguladınmı nasıl merak ettim.

Gülşenciğim ben Türkçe bölümünü okudum fen edebiyat bölümünde değil edebiyat fak. okuduk ttlım belki edebiyatcılarda oradadırlar bilemiyorum ki yaaa hatırlayamadım şimdi güzelim ama malatya ı çok özledim gecen kış gittik eşim ve çocuklarla gezdik biraz

arzucuğum protein dietini 3 gün yaptım bıraktım bana göre olmadığına karar verdim yapamadım yaa seminere gelince baska okulda verecekleri eğitime katılmayı düşünmüyorum çunku ücret ödemiyceklermiş tam bi kesinlessin herkes rapor alcak yarından itibaren biz okulda konu anlatacağız üffff yaaa sacmalık bunlar bence resmen eziyet

gülşenciğim keşke bende yuruyebilsem zamanım hiçç yokk makesef step yapıyorum 30 dak bır de bugünden itibaren lesli yapmaya basladım 15 dak o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…