kahvaltı: peynir , 1 zeytin, domates,salatalık,sekersiz çay
ögle: mısır haşlaması
akşam: 2 kaşık pirinc pilavı , 3 kaşık taze fasülye yemeği
spor: yarım saat zumba dansı. 1 saat yürüyüş
1 bucuk lt su
canım türkan görmesin poaça yediğini diyetın ilk gunlerınde kızar muhtemeln bende tavsiye etmem kendımde çok iradesizdim bu konularda dayana dayana verdim kilolarımı verdim şimdi ucundan ucundan yiorum ama ilk bi hafta iki hafta hiç hamurişi felan sürmedim ama onun dşında bence menun az bile yani sebze yemeği kat tatlım menune
1 bucuk lt su
[ı]10 haziran 2012
sabah--1 kk beyaz peynir, 3 zeytin, 1 dilim köy ekmeği, 1 salatalık, 1 domates, 1 çay kaşığı bal
ara--10 badem
öğlen--2 kepçe incelten kabak çorbası
ara--1 kase yoğurt+1 çay kaşığı çörekotlu
Akşam--pide+ayran**saat 18.00'de yendi**birinin bi şeyinin kutlamasıydı diye yendi**utanarak buraya yazıldı**
Ara--4 erik
*****buraya kadar hep 19.00'dan önce yendi*****
su--2 lt yi geçti
spor--1 saat karın egzersizleri ağırlıklı yapılması planlandı..
Yeşil çay--1 bardak
görev tamam!!!
[/ı]
canım kahvaltın güzel, arada fena değil amöa öğle yemeği yok bence atlama, akşamda poğaça zaten fazla yanına birde kısır bence fazla olmuş. akşamı sebzeyle geçirirsen daha hafif yemiş olursun bence. birde çeşitlendir. mesela hiç yoğurt yok sanki. yoğurdun yağ yakma özelliği var mutlaka ye 2 porsiyon falan günde.merhabalar yarin sinavim oldugundan dolayi pek bisey yazamicam, sadece bugün yediklerimi yaziyorum:
Kahvalti: 3 kuru kayisi, 1 yagsiz tost, 5 zeytin, domates, salatalik
Ara: az dondurma, 2 kuru erik
Aksama: 1 pogaca ile 2 yk kisir
Ara: elma, 1/2 mango
3 bardak yesil cay ictim ayrica, ve 45 dk leslie walking at home yaptim. insallah bacaklarimi eritir
1 bucuk lt su
bulume cim ben menünü çok az buldum özellikle sabah ve öğlen
fehiye o bahsettiğim hoca türk dili ve edebiyatı bölümünden di o yüzden tanırsın belki dedim..
türkan bende bugün 7 den sonra yasağına uydum canım en son 6.5 da 1 küçük tabak kavun yedim + 40 dakika yürüdüm + 2 lt su içtim...kilo bildirimini çarşamba yapıyoruz doğru mudur?
fehiyeee bu hafta size seminer varmııı? nasıl düzenlemişler sizde bu 3 haftayı? bize ilk hafta tatil demişlerdi branşlar için, ama sonradan geleceksiniz dediler 2 hafta okulda boş boş oturacağız, 3. haftada yüzyüze eğitim vereceklermiş merkezi bir okulda. sizde nasıl?
birde şu protein diyetini sormuştum uyguladınmı nasıl merak ettim.
bulume cim ben menünü çok az buldum özellikle sabah ve öğlen
fehiye o bahsettiğim hoca türk dili ve edebiyatı bölümünden di o yüzden tanırsın belki dedim..
türkan bende bugün 7 den sonra yasağına uydum canım en son 6.5 da 1 küçük tabak kavun yedim + 40 dakika yürüdüm + 2 lt su içtim...kilo bildirimini çarşamba yapıyoruz doğru mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?