Turkan88'in Diyet Günlüğü

“Yemek yedikten 4-5 saat sonrasına kadar, ağzımıza bir lokma koymadan normal hayatımızın devam etmesi amacı ile leptin hormonu adında bir hormon salgılanmaya başlanır. Leptin hormonunun görevi, vücudumuzun çeşitli bölgelerinde önceden depolanmış olan yağları yıkarak, vücudumuza gerekli olan yakıtı sağlamaktır. İnsülin hormonu ise, kan şekerinin yakıt olarak kullanılmasını ve kullanılmayan fazla kısmının da trigliserid olarak ileride kullanılmak üzere depo edilmesini sağlar. Leptin, 4-5 saat içinde bir şey yenmediği takdirde trigliseridleri kan şekerine dönüştürerek vücudun ihtiyacı olan enerjiyi sağlar. Sık sık yemek yediğimiz zaman enerjimiz artmış olsa bile, bu eneri yağların yanması için değil de, yağların depolanması için kullanılmaktadır. Sık sık yemek yiyerek, sürekli hazır sunulan enerjiyi kullanıp yakıyoruz. Hatta kullanamadığımızda birikim olarak depo ediyoruz.”

BEN ARA YEMIYORUM,ZAYIFLADIM DA MASALLAH

Turkan arkadaşımız leslie ve endersarç diyor
bende sağ-sol bacak indirip kaldırıyorum

menün baya iyimiş beğendim. birazcık azmıs ama ara ögğnler oldugundan acıkmazsın herhalde :)

Ara yapıyorum canım ben
ama müsli yediğimde hiiiççç acıkmıyorum

İşte buuuuu :)))
ben ara yiyorum ama her hafta çok az vermiş oluyorum
bende artık ara yemiycem Türkancım çok iyi veriyor ben de aynı taktiği uyguluyorum

kızlar sporda kalca basene çalışan kimler var?
canım ben pilates yapıyorum özellikle kalça için bulduğum güzel hareketler var ebru şallı videolarından. kesinlikle çok etkili. top üstünde yapıyorum ama topsuz da vardır mutlaka.

canım öğle yemeğinde biraz ptotein (et,tavuk vs) almaya çalış bence.

bende ara yemiyorum. 4-5 sene önce bi 9 10 kilo vermstm yine bu sekilde verebilecegimi düsünüyorum :)

tatlım ben bu hafta yoğurt diyetindeyim
haftayada salatalık yapcam bakalım
biraz yemeyeceğim

bu arada ben arada yemek yemiyorum
çay içiyorum
salatalık yiyorum
çookk acıkırsan 1-2 form bizküvi

bende ara yemiyorum. 4-5 sene önce bi 9 10 kilo vermstm yine bu sekilde verebilecegimi düsünüyorum :)

canım benim aktardan :acıbıber yağı,acıbadem,biberiye,bugday,susam,portakal,lavanta,kekik yağı alıp hepsini karıştır bı kavanoza bu yağı gunluk basen ve kalcana ,göbeğine sur ve strec filimle sar 1 saat sporunu yap bak bana tesekkur edceksin ne kalça ne basen kalacak en az 1 ay yap bakalım selulıt bile kalmaz canım dene bunu

allah mutlu etsin canım insallah hedefine ulasırsın tatlım:)

canım çıkolatanın hiçbir turlusunu asla yeme asla çokk kallorili kılo vermen durur tamam mıı dayan canım dayan

kızlarr ben akşam gelip menumu yazıp herkesin menusunu yorumluycam insallah şimdi kaçıyorum bayyyy

sagol canım önerin için :) bişi sorcam bunu yagı sürüp strec le sarıptamı sporu yapıyoruz. yoksa günde herangi bi zamnda da yagı süreblyomuyuz

kızlar yan yağlar için tavsiye edebiliceniz bişiy varmı.bide baldırlarımı nasıl eritebilirim gitmiyolar gitmiyolar gitmiyolarr ay çıldırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

özlem hoşgeldin fotoğraf yok mu merak ettim ne giydin nasıl oldun mezuniyette. hedefine yaklaşan çok kişi var ama bende ara verdiğimden yerimde sayıyorum şimdilik. veririz birlikte merak etme.

fotoğraf istiyoruz fotoğraf :)
bende de kilo artışı var canım yalnız değilsin yani hep beraber inşallah hız verelim biraz kendimize
fotolarda cüppeden kilo pek belli olmuyo ardakadaşın foto yollamasını bekliyorum gelsin burada da hemen paylaşıcam eski fotolardan da koyup:)
adınıza üzüldüm kilo almanıza ya da verememenize ama yalnız kalmamak da güzel tabi

Hoşgeldin canım benimmm özledik valla seni mezuniyetinde işinde hayırlı olsun bebeğim :)
tşk tatlım ben de özledim sizi

HOSSS GELDIN BITANEMMM,SENI GORDUGUME COOOK SEVINDIM,ASK OLSUN SENI LISTEDEN CIKARA BILIRMIYIM HIC,MEZUNIYETININ GUZEL GECMESINE VE GUZEL OVGULER ALMIS OLMANA COOK SEVINDIM CNM,1 AY OLDU SENI GORMEYELI,ONCE BEN GITDIM,DONUSTE DE SEN YOKTUN.
hoş buldum canımmm evet öle oldu olsun geç olsun da güç olmasın bak yiine beraberiz:)
menülere yorum yapmıcam bugün çünkü kendim dikkat etmediğim için yorum yapmaya yüzüm yok ama genel olarak abartı yok sporlar da çok güzel ama ben hepinizi geçiceeemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…