canım bende onu düsünyorum napsak acaba basen calısmısta sonuc almıs birileri varmı aramızda. bende cünkü bilinçsiz yapıyorum. biraz leslie yapıyorum bi de hergün yan uzanıp bacagı yukarı asagı hareketini yapıyorum belli miktarda. aslında sonuc almıs biri bize yardımcı olursa güzel olur :)
menün baya iyimiş beğendim. birazcık azmıs ama ara ögğnler oldugundan acıkmazsın herhalde :)
ara ögün derken ögle mi?
ben gozukmuyormuyum acaba yoksa sınek gıbı vızıldıyormuyum.
“Yemek yedikten 4-5 saat sonrasına kadar, ağzımıza bir lokma koymadan normal hayatımızın devam etmesi amacı ile leptin hormonu adında bir hormon salgılanmaya başlanır. Leptin hormonunun görevi, vücudumuzun çeşitli bölgelerinde önceden depolanmış olan yağları yıkarak, vücudumuza gerekli olan yakıtı sağlamaktır. İnsülin hormonu ise, kan şekerinin yakıt olarak kullanılmasını ve kullanılmayan fazla kısmının da trigliserid olarak ileride kullanılmak üzere depo edilmesini sağlar. Leptin, 4-5 saat içinde bir şey yenmediği takdirde trigliseridleri kan şekerine dönüştürerek vücudun ihtiyacı olan enerjiyi sağlar. Sık sık yemek yediğimiz zaman enerjimiz artmış olsa bile, bu eneri yağların yanması için değil de, yağların depolanması için kullanılmaktadır. Sık sık yemek yiyerek, sürekli hazır sunulan enerjiyi kullanıp yakıyoruz. Hatta kullanamadığımızda birikim olarak depo ediyoruz.”
BEN ARA YEMIYORUM,ZAYIFLADIM DA MASALLAH
canım ben pilates yapıyorum özellikle kalça için bulduğum güzel hareketler var ebru şallı videolarından. kesinlikle çok etkili. top üstünde yapıyorum ama topsuz da vardır mutlaka.kızlar sporda kalca basene çalışan kimler var?
canım öğle yemeğinde biraz ptotein (et,tavuk vs) almaya çalış bence.sabah ve öğle menümü paylaşıyorum
akşam düğüne gitcez
spor yerine göbek atcam
Sabah:
2 bardak su
1bardak beşibiryerde çayı
müsli
ara
1 elma çayı
1 kurabiye
öğlen
1 ad salatalık
1ad domates
1kase yoğurt
600 ml su içtim
bugun arada
1 yeşilçay içmeyi düşünüyorum
şimdilik 2 Lt su içtim
Yemek yedikten 4-5 saat sonrasına kadar, ağzımıza bir lokma koymadan normal hayatımızın devam etmesi amacı ile leptin hormonu adında bir hormon salgılanmaya başlanır. Leptin hormonunun görevi, vücudumuzun çeşitli bölgelerinde önceden depolanmış olan yağları yıkarak, vücudumuza gerekli olan yakıtı sağlamaktır. İnsülin hormonu ise, kan şekerinin yakıt olarak kullanılmasını ve kullanılmayan fazla kısmının da trigliserid olarak ileride kullanılmak üzere depo edilmesini sağlar. Leptin, 4-5 saat içinde bir şey yenmediği takdirde trigliseridleri kan şekerine dönüştürerek vücudun ihtiyacı olan enerjiyi sağlar. Sık sık yemek yediğimiz zaman enerjimiz artmış olsa bile, bu eneri yağların yanması için değil de, yağların depolanması için kullanılmaktadır. Sık sık yemek yiyerek, sürekli hazır sunulan enerjiyi kullanıp yakıyoruz. Hatta kullanamadığımızda birikim olarak depo ediyoruz.
BEN ARA YEMIYORUM,ZAYIFLADIM DA MASALLAH
canım ben pilates yapıyorum özellikle kalça için bulduğum güzel hareketler var ebru şallı videolarından. kesinlikle çok etkili. top üstünde yapıyorum ama topsuz da vardır mutlaka.
canım öğle yemeğinde biraz ptotein (et,tavuk vs) almaya çalış bence.
bende ara yemiyorum. 4-5 sene önce bi 9 10 kilo vermstm yine bu sekilde verebilecegimi düsünüyorum :)
canım bende basen problemim var ne yapabilriz acaba
Valla kıskandım ben hiç böyle yoğun spor yapamıyorum yaa
ender saraç ip atlama nasıl??
Canımm biraz dikkat edersen verceğine inanıyorum
ben çalışıyorum
eve geç gidiyorum
ve evlilik hazırlığındayım
eve gittiğimde ise ya oturacağımız yeni evimize gidiyorum
ya çeyiz toparlıyorum
vaktim olduğundada evdeki imkanlarımı değerlendiriiyorum
eliptik bisikletim ve twester var sadece bu kadar yapabiliyroum
evlendikten sonra eşimle gitcez yürüyüşe inş.
yahu ben bogazımı yırt yırt oldum,ender saraaaaaaaaaaaccc,leslıe.benım koca popomdan eser kalmamıs,ayıpdır soylemesı esım zayıflamama sevınıyor ama o kısımlar da erıdıdıye uzuluyor.
aynen bende
çikolaya için ağladığımı biliyroum
manyağıyım resmen yaaa
işte akşam düğünde olcam diye yazdım
yarın sabah tekrardan yazarım o halde
bu arada evet canım ağustosta düğünüm var
türkanım o problem bendede var popom eridi bitti yaaaa
canım benim aktardan :acıbıber yağı,acıbadem,biberiye,bugday,susam,portakal,lavanta,kekik yağı alıp hepsini karıştır bı kavanoza bu yağı gunluk basen ve kalcana ,göbeğine sur ve strec filimle sar 1 saat sporunu yap bak bana tesekkur edceksin ne kalça ne basen kalacak en az 1 ay yap bakalım selulıt bile kalmaz canım dene bunu
özlem hoşgeldin fotoğraf yok mu merak ettim ne giydin nasıl oldun mezuniyette. hedefine yaklaşan çok kişi var ama bende ara verdiğimden yerimde sayıyorum şimdilik. veririz birlikte merak etme.
fotolarda cüppeden kilo pek belli olmuyo ardakadaşın foto yollamasını bekliyorum gelsin burada da hemen paylaşıcam eski fotolardan da koyup:)fotoğraf istiyoruz fotoğraf :)
bende de kilo artışı var canım yalnız değilsin yani hep beraber inşallah hız verelim biraz kendimize
tşk tatlım ben de özledim siziHoşgeldin canım benimmm özledik valla seni mezuniyetinde işinde hayırlı olsun bebeğim :)
hoş buldum canımmm evet öle oldu olsun geç olsun da güç olmasın bak yiine beraberiz:)HOSSS GELDIN BITANEMMM,SENI GORDUGUME COOOK SEVINDIM,ASK OLSUN SENI LISTEDEN CIKARA BILIRMIYIM HIC,MEZUNIYETININ GUZEL GECMESINE VE GUZEL OVGULER ALMIS OLMANA COOK SEVINDIM CNM,1 AY OLDU SENI GORMEYELI,ONCE BEN GITDIM,DONUSTE DE SEN YOKTUN.
canım eğer streç sararsan daha fazla terletir, sarmak zorunda deilsin ama baya fark oluyosagol canım önerin için :) bişi sorcam bunu yagı sürüp strec le sarıptamı sporu yapıyoruz. yoksa günde herangi bi zamnda da yagı süreblyomuyuz
kızlar yan yağlar için tavsiye edebiliceniz bişiy varmı.bide baldırlarımı nasıl eritebilirim gitmiyolar gitmiyolar gitmiyolarr ay çıldırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?