Turkan88'in Diyet Günlüğü

türkancım baya tüyolar alıyorum senden.. bende bu aralar ara öğün yapmasam daha iyi olacak galiba:13:

kızlar bişey sorucam yeşil çayı nasıl demliyorsunuz ..ölçü verin bana..daha önce poşette kullandım ama bu sefer demlemesini aldım ..

sagol canım önerin için :) bişi sorcam bunu yagı sürüp strec le sarıptamı sporu yapıyoruz. yoksa günde herangi bi zamnda da yagı süreblyomuyuz

canım bu yağları ayrı ayrı almana gerek yok aktara git sor göbek eritici yağ diye hepsinin karışımını veriyorlar
spor yaparken sar çok fena terletiyor

1 tatlı kaşığı silme ama
ikeadan aldığım çay sizgecine koyup
bardağımın içine bırakıyorum
10 dk demledindikten sonra içiyuorum cnm

ben göz kararı atıyorum ama bi kere tatlı kaşığıyla dolu dolu attım çok acı oldu

Son düzenleme:
sagol canım önerin için :) bişi sorcam bunu yagı sürüp strec le sarıptamı sporu yapıyoruz. yoksa günde herangi bi zamnda da yagı süreblyomuyuz

bak istediğin zaman yap zaman önemli değil mesela ben okuldan geliyorum hemen bu yağları zaten hepsini kavanoza koyup karıstırdım sürüyorum istediğim bölgeme sonra strecle sarıp işimi, sporumu yapıyorum havalarda sıcak ya allahım inanamazsın akıttığım tere yok boyle bır sey ben sana garantı veririm 1 ay düzenli yap farkı göreceksin ama en az 1 saat kalacak daha az değil tamam mı??

bende hemen hafta sonu alıp yapmaya başlayacağım

canım bu yağları ayrı ayrı almana gerek yok aktara git sor göbek eritici yağ diye hepsinin karışımını veriyorlar
spor yaparken sar çok fena terletiyor

hayır canım bu yağların hepsinin karışımı yok ben çokk baktım bunların birkaçtanesi olanlar var mesela eksiksiz bunlar olmalı bı doktordan duymustum gercekten işe yarıyor

sabah.:1 ılıksulu ballı limon,1dilim karpuz,kk peynır
ara:1 kuçuk kase dut
öğle.pilav üstü döner,1bardak ayran
ara.1 dilim karpuz,
2 kupa yeşil çay,yarım saat step,15 dak lesli,15dak ender saraç
akşam:1 but haslama,1bardak ayran(olacak insallah henuz yemedim akşamı mı 6 gibi yerim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…