sagol canım önerin için :) bişi sorcam bunu yagı sürüp strec le sarıptamı sporu yapıyoruz. yoksa günde herangi bi zamnda da yagı süreblyomuyuz
türkancım baya tüyolar alıyorum senden.. bende bu aralar ara öğün yapmasam daha iyi olacak galiba:13:
kızlar bişey sorucam yeşil çayı nasıl demliyorsunuz ..ölçü verin bana..daha önce poşette kullandım ama bu sefer demlemesini aldım ..
türkancım baya tüyolar alıyorum senden.. bende bu aralar ara öğün yapmasam daha iyi olacak galiba:13:
kızlar bişey sorucam yeşil çayı nasıl demliyorsunuz ..ölçü verin bana..daha önce poşette kullandım ama bu sefer demlemesini aldım ..
sagol canım önerin için :) bişi sorcam bunu yagı sürüp strec le sarıptamı sporu yapıyoruz. yoksa günde herangi bi zamnda da yagı süreblyomuyuz
1 tatlı kaşığı silme ama
ikeadan aldığım çay sizgecine koyup
bardağımın içine bırakıyorum
10 dk demledindikten sonra içiyuorum cnm
ben göz kararı atıyorum ama bi kere tatlı kaşığıyla dolu dolu attım çok acı oldu
ben göz kararı atıyorum ama bi kere tatlı kaşığıyla dolu dolu attım çok acı oldu
bak istediğin zaman yap zaman önemli değil mesela ben okuldan geliyorum hemen bu yağları zaten hepsini kavanoza koyup karıstırdım sürüyorum istediğim bölgeme sonra strecle sarıp işimi, sporumu yapıyorum havalarda sıcak ya allahım inanamazsın akıttığım tere yok boyle bır sey ben sana garantı veririm 1 ay düzenli yap farkı göreceksin ama en az 1 saat kalacak daha az değil tamam mı??
acı olur ben hep demliğimin içine yarım limon sıkarım öyle 5 dak kalıp demlenir ve içerim
canım bu yağları ayrı ayrı almana gerek yok aktara git sor göbek eritici yağ diye hepsinin karışımını veriyorlar
spor yaparken sar çok fena terletiyor
benimde yan yağlar var kuzum ne edecez yaa
popom eridi bitti belim incelmedi
hayır canım bu yağların hepsinin karışımı yok ben çokk baktım bunların birkaçtanesi olanlar var mesela eksiksiz bunlar olmalı bı doktordan duymustum gercekten işe yarıyor
canlarım ,meleğim bakım ender araç ın yan yağlar için bi hareketi vardı onu yapın süper turkan paylasmıstı hatta
fehiyem nasılsın şekerim ?
şu ender saraçla 15 dakika mı ne onu mu diyorsun fehiyem
ben aldım canım var :)
ama düzenli kullanmadım bi türlü
işte biz byanların en buyuk hatası bu hemen bırakmamız,pes etmemiz kız düzenli yapmazsan sonuç verir mi??kullan yazık o kadar para verdin üşenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?